forum.gif
D90 CMOS matricas gļuks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / D90 CMOS matricas gļuks
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.03.12 03:26 labots
 citēt
Varbūt kādam ko tādu (sk. www.fotoblog.lv...) ir gadījies redzēt?

Matrica konstanti gļuko jau ar ISO 200 un pat pie 1/80--1/100 s. Parauga bildē (1:1 RAW + uzvilkti toņi uzskatāmībai) redzamais neitrālais fons bildēts viendabīgas gaismas apstākļos, stikli pārbaudīti un nav pie vainas.
Publicēts: 13.03.12 10:07
 citēt
varbuut pie vainas ir periodiska niekoshanaas? a smenai un zenitam ar taads krenjkjis bija vai tas tikai nikonam?
Publicēts: 13.03.12 12:23
 citēt
ir redzeeti liidziigi rezultaati pec sensora tirisanas ar nepareizo skidrumu...
Publicēts: 13.03.12 13:59
 citēt
esmu nikon d90 īpašnieks, statistikas pēc teikšu, ka nav nekas tāds redzēts. iesaku tiešām matricu nomazgāt. Nav kādam radam kamera dota? Mazliet tas viss atgādina kalkulatoram kad ekrāniņu piespiež, varbūt tev tā matrica arī fiziski cietusi?
Publicēts: 13.03.12 14:05
 citēt
es sliecos vairāk uz softu domāt, bet. :face-sad:
Publicēts: 13.03.12 14:15
 citēt
Es gan vairāk balsoju, ka ir fotografēti spilgti gaismas avoti uz ilgām ekspozīcijām un sensors ir čau.
Publicēts: 13.03.12 16:58
 citēt
Uzvedošaia jautājums: vai ar to aparātu ir daudz filmēts?
Publicēts: 13.03.12 21:22 labots
 citēt
Liels paldies visiem, kas tērēja laiku un atsaucās!

- 60/5,6: ķiņa režīmā bijis +/- 5 min pa daždesmit sekundēm.
- qwerty7: vienīgais man zināmis baltais kadrs -- pēc nejaušas 20--30 s eksp. patumšā telpā, nevēršot pret tiešu gaismu.
- Haraldam. Ja nu vienīgi kameras līmenī, ir pārbaudīts. Starp citu, interesanta nianse: tā formas un izvietojuma ziņā vienmēr identiskā pļeka parādās *tikai* pie jebkādām *luminiscentajām* (2700 K eko, 4200 K "foto"erzaci u. tml.) gaismām (kontrolētām, nemiksētām) pat tad, ja fočuks no tām n metru attālumā.
- MaVi, Strazdinjam: dzelzis ir pilnīgi jauns, ar visiem Nikon EU papīriem vienā no Rīgas ibodēm janvārī pirkts, z/f filtrs -- vizuāli bez meh./ķīm. iedarbības pēdām (šodien pirmoreiz pacēlu spoguli).
Publicēts: 13.03.12 21:45
 citēt
a Tu laikam gaidiiji kaut ko taadu: cien muusu miilj. klient, aiz kauna nezinam kur likties, vai juus izliiguma vaardaa nepienjemtu no mums mazu daavanu - jauno D4?:face-crying:
Publicēts: 13.03.12 22:11
 citēt
Pagggg!,šitais tests ir bildēts pie luminiscentajām lampām?A pie normāla apgaismojuma dabīgā/zibspuldze/kvēlspuldze arī tāds efekts sanāk? A pie tām pašām luminiscences lampām piemēram ar kādu 1/8s arī tā sanāk?
Publicēts: 13.03.12 23:16 labots
 citēt
60/5,6: tik koši gļuko tikai ar luminiscentajām un, jā, arī ar garajiem laikiem (domu sapratu, apskatāmais bildēts ar 1/6). Ar kvēlspuldzi -- nebūtiski; ar blici, dabiskajā -- tīrs.

Bildes: paklau, smenu un zenītu CMOSu spečuk, beidz te ņemties, labi? MTIA!
Publicēts: 14.03.12 07:49
 citēt
Cik tu gribi par to gļukaino fočuku?
Es nopirkšu, tu tiksi pie jauna!
Publicēts: 14.03.12 09:25
 citēt
kgm:60/5,6: tik koši gļuko tikai ar luminiscentajām un, jā, arī ar garajiem laikiem (domu sapratu, apskatāmais bildēts ar 1/6). Ar kvēlspuldzi -- nebūtiski; ar blici, dabiskajā -- tīrs.

Bildes: paklau, smenu un zenītu CMOSu spečuk, beidz te ņemties, labi? MTIA!
nu re, jauneekli! lai Tavs topiks savaaktu arii ko noderiigu, kaadam ir arii drusku jaapanjemas, citaadi bulj bulj bulj... un es briinos par to, ka maldies trejaas priedees - te jau sarakstiits tik daudz... iesaku ntuvaak papeetiit sevis pasha uzstaadiijumu ar luminiscentajaam gaismaam, citaadi tikai kliedz - saap, saap, saap, i nikona centrs Tev paari dara i visi paareejies sazveereejushies...
Publicēts: 14.03.12 15:26
 citēt
@ Bildes. Labi, es mēģināšu saprotamāk: beidz šeit tukši vāvuļot!
Publicēts: 14.03.12 22:20
 citēt
Cik maksā tas brāķa fočuks?
Publicēts: 15.03.12 10:56
 citēt
Interesanti, kaapeec esi izneemis atbildi no Nikon dienesta (man skiet, ka bija pievienota)?
Publicēts: 15.03.12 10:58
 citēt
strazdinjsh:Interesanti, kaapeec esi izneemis atbildi no Nikon dienesta (man skiet, ka bija pievienota)?
kauns palika
Publicēts: 15.03.12 15:13
 citēt
Pārdod man to brāķa fočuku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 15.03.12 15:15
 citēt
SEXY15:Pārdod man to brāķa fočuku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Tu smukiņa.....:face-grin:
Publicēts: 15.03.12 15:16
 citēt
Pirduļņiks vai feiss smukiņš?
Publicēts: 15.03.12 15:41
 citēt
SEXY15:Pirduļņiks vai feiss smukiņš?

Dupsis smuks, bet ģimja smukumu dēļ švakās izšķirtspējas nevar novērtēt- vabūt i krokodīls ar smuku dupsīti..:)
(kā tur krievu laikos teica- popa pionerki, roža pensionerki)...:face-grin:
Publicēts: 15.03.12 23:27 labots
 citēt
@ FRIGIDITY15 - Tev?! Fočuku?! :exciting: Baidos, ka pat paša sūnainākā ziepīša matrica nav pelnījusi tādu daili, kā tajos galerijā izliktajos astoņos kadros...

@ strazdinjam - Kāds vēl dienests?... Cik zinu, Nīderlandes kantoris šo pasākumu jau sen iepērk kā ārpakalpojumu.
Publicēts: 15.03.12 23:36
 citēt
varbuut Tev te iedvesma jaasmeljas... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.03.12 23:48 labots
 citēt
Paldies, jau biju paguvis pasmelties, šobrīd čakli pārskaitu bitus savos SanDisk'os...

Starp citu, fblg.me... arī nav slikts. Tur tādi forši, riktīgi profīgi dialogi un vēl bilde ar tādām pārejām no asuma uz blūru, ka uz koļķi parauj ij bez rodelī kāpšanas... :grimace: Bet, khm, par gaumi jau nestrīdas, it īpaši, kopš bantes vietā matricas...
Publicēts: 16.03.12 09:21
 citēt
...bet tomeer, kaads bija iemesels izdzest savu komentaaru? Tada veida komentaru dzesana nelauj cilvekiem, kas velas ieskatiities tava probleemaa, to izprast.
Publicēts: 16.03.12 15:28 labots
 citēt
Mans dārgais strazdinj aka Andi Strod iz ie.linkedin.com/in/strods, būtu bezgala jauki, ja Tu vismaz šeit man nebojātu garastāvokli.

Mīļš jo mīļš paldies jau iepriekš!
Publicēts: 16.03.12 17:01
 citēt
nezutver to personiigi... jautajums jau sekoja tikai tada iemesle pec, ka komentaru dzesana FB apmekletajiem nelauj iespeju seko notikumu gaitai.. tai skaitaa arii man.
Publicēts: 16.03.12 18:23 labots
 citēt
Beidz nu te liekuļot, starzdinj (tiešām, arī nekā personiska; pat otrādi -- visu cieņu, ka jaudā to darbiņu pavilkt).

Tomēr tā gaužām jocīgi sanāk: pirms pāris dienām tepat topikā atzini, ka "ir redzeeti liidziigi rezultaati pec sensora tirisanas ar nepareizo skidrumu". Citiem vārdiem, iznāk, ka janvārī svaigi no kastītes izņemts vizuāli pilnīgi jauns dzelzis, kas, lieki piebilst, joprojām pat putekļu pūšamo nav tuvumā redzējis, uzvedas tā, kā tam nu nekādi nevajadzētu uzvesties, ja viss būtu OK.
Publicēts: 16.03.12 19:51
 citēt
Redz, kgm, taa arii ir tava probleema dziives gaitaa, tu bez personiskiem aizvainojumiem jautajumus risinat neproti - vari ieskatiities savos epastos, kaa arii bloga zinojumos. Tikko veejsh puush ne tavaa virzienaa, tad uzreiz jaasauc sinoptiki un jaaliek vinjiem jautajumu risinaat, ja, nee, tad drosi vien dosies uz tiesu ar savu neatkarigo juristu un klapeesi kantori ciet. Sis piemers ir aptuvens tavas problemas apraksts, izmantojot savu interpretejumu.

Neredzu jeegu so jautajumu taalak izskatiit, taapec saku - lai veicas dziives gaitaas.
Publicēts: 16.03.12 19:52
 citēt
Labi, dodu 200 Ls par so pilnībā defektīvo ierīci!
Publicēts: 17.03.12 00:59 labots
 citēt
@ Strodam par 19:51 iedrukāto: Labāk jau nu nebūtu te izpaudies maza apvainota bērna intonācijās! (Visnotaļ dibināts pamats justies aizvainotam gan laikam šoreiz ir tikai man kā patērētājam...)

Visbeidzot -- varbūt būsi tik laipns un paskaidrosi, kāpēc dažs labs, kura rīcībā ir veseli desmit atšķirīgi eksponēti .NEF ar www.fotoblog.lv... redzamo problēmu, joprojām turpina apgalvot, ka ViewNX2 vidē tā neparādās (sic!), taču manu nu jau 3x (!) izteikto lūgumu atsūtīt attiecīgos skrīnšotus šo apgalvojumu apliecinājumam vienā mierā ignorē? :face-sad:
Publicēts: 17.03.12 11:58
 citēt
Pārdod man to brāķa Nikonu, es tev izkārtošu supercenu Canon centrā jaunam, ar ekstra gadu garantiju, kā arī 2 nedēļu termiņa money back, ja aparāts nepatiks!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):