Sapper:
Mjā... Drēzdene... tas ir sabiedroto kauna traips...
Vo vo, bēgļu rindas gan šie izdekorēja. Citēju no cilvēka paša pieredzētā: "Toreiz ari mēs mukām un nokļuvām pie Drezdenes , Vācijā. Tur bēgļu bija daudz un Stalina draugi-Sabiedrotie tos bumboja ar fosfora bumbām . Bērniņš deg un sauc mammai 'man sāp,'bet māte ari deg un palīdzēt nevar .. tūkstošiem sadega uz vietas un tūkstošiem sadega lēni."
Nu jau mūsu diskisijā parādās arī Sabiedrotie, ne tikai Labsirdīgie Leģionāri, Briesmekļi Krievi, bet arī pa kādam bumbotājam Anglim.
Nevajag aizmirst arī ASV kodolizmēģinājumus Japānā.
Vo vo, bēgļu rindas gan šie izdekorēja. Citēju no cilvēka paša pieredzētā: "Toreiz ari mēs mukām un nokļuvām pie Drezdenes , Vācijā. Tur bēgļu bija daudz un Stalina draugi-Sabiedrotie tos bumboja ar fosfora bumbām . Bērniņš deg un sauc mammai 'man sāp,'bet māte ari deg un palīdzēt nevar .. tūkstošiem sadega uz vietas un tūkstošiem sadega lēni."
Nu jau mūsu diskisijā parādās arī Sabiedrotie, ne tikai Labsirdīgie Leģionāri, Briesmekļi Krievi, bet arī pa kādam bumbotājam Anglim.
Nevajag aizmirst arī ASV kodolizmēģinājumus Japānā.
Nu jau zēni drusku par šerpu paliek!Vai ta nu nepietiks?Man kaut kā ticība sāk zust,kad sākas runas par galviņas nolikšanu uz ežiņas,nogulšanos uz dzota vai palīšanu zem tanka par ideju.Tā sacīt par tēvu zemi vai vispasaules darbaļaužu lietu ,par Ulmani vai Staļinu.Visiem gribas dzīvot un visiem ir mājas un bērni-tas tomēr pāri visam un visām lielajām idejām.Reālajā dzīvē cilvēks tā iekārtots.Bet tie,kas aizrunājas līdz savas dzīvības nežēlošanai par to vai citu lietu....nu piedodiet,es neticu!
Runājot par aligatora kritienu... bet protams! Šeit pat nesenajā klauna Alkšņa intervijā izskanēja frāze, ka krievs, ja turpinās ražot savus izstrādājumus uz ķīniešu "I" kategorijas procesoriem, krita un kritīs arī turpmāk vertaļoti, sputņiki, glonasi un pārējās zagtās tehnoloģijas... Šeit Vārds neļaus samelot manu jau izseno apgalvojumu, ka novecojusī gan morāli gan fiziski tehnoloģija ar visu Alfu bija jāaizslauka prom (nespriedelēsim tagad, ka vietā nekas nav). Esot pašiem jāražo... jopcik... pat manā laikā, strādājot militārajā rūpniecībā, ģenerāļi no pirmās nodaļas teica: veči, mēs nenoķersim Ameriku ar savām tehnoloģijām, davai ka labāk kopējiet, kas ir jau gatavs... Tā ka lai kādi tur pūķina saukļi būtu, davai, davai paceļam MRK lietderību, tas viss izklausās pēc kārtējās (ja saprotam Hodarkovska biznesa pārņemšanas piemēru) mahinācijas ar krievu nācijas resursiem... ... njā, mazliet garām tēmai sanāk... bet varbūt ne gluži. Leģionāri ir uzvarējuši, tas ir fakts un nekāds potenciālais ienaidnieks, milzis uz māla kājām, kā redzam, lai nekvankšķ te, novirzot savas tautas dusmas no savām iekšējām problēmām.
arāju komandas (labi vēl ka Tu Cukuru nepieminēji, tad gan būtu iebraucis auzās pilnīgi un galīgi)
Cukurs bija kaadai iipashai Einsatzgruppas vieniibai pakljauts?
Nav arī tālu no īstenības... Leģionāri, salīdzinājumā ar noplukušo utaino ienaidnieku, bija ļoti labi apgādāti un sakopti.
legjionaaru transheju dublji tik ljoti dreebes nesmeereeja? apstaaklji transhejaas bija liidziigi abaas pusees, taapat utis bija visiem bez iznjeemuma. par apgaadi ciinjaas Latvijas teritorijaa: patiesiibaa taa nebija praktiski nekaada, jo notika nemitiiga atkaapshanaas ar sedzeejvieniibaam (iipashi pie Riigas, Siguldas), iemesls vienkaarsh: bija jaaevakuee vesela armija no Igaunijas vienaa virzienaa, uz otru pusi pa lielajiem celjiem nevienam braukt neatljaava. apgaade stabilizeejaas peec 1. lielkaujas Kurzemes teritorijaa, bet ''ljoti labi apgaadaati'' legjionaari bija tikai tad, kad bija taalu no frontes liinijas
Re kas pretējās informatīvās telpas propogandas vadlīnijas nosaka, kādi provokatīvi jautājumi tiek uzdoti (un attiecīgi, redzam cik padomijas zombētie cilvēciņi balso par šādu marazmu), kādi odiozie intervējamie tiek tendenciozi iekļauti raidījumos... nemaz nebrīnos, ka jau vienreiz pacēlās jautājums par Mamikina padzīšanu ar sūdainu koku... un ne velti Dombrovskis atteicās piedalīties klunādē ar šāda veida interaktīvām balsošanām.
Jā, es arī ar vienu aci skatos. Dažreiz gan Mamikinam gadās arī interesanti cilvēki, bet šis ir konkrēts lielkrievu tītars. Tēlo inteliģentu, bet runā tādas glupības...:
f-foto:Pateicoties vīriem, kas turēja Kurzemes katlu, sarkanajiem fašistiem neizdevās Sibīrijas lēģeros līdz nāvei nomocīt tūkstošiem latviešu, kuri paspēja aizbēgt pāri jūrai no Latvijas, starp citu, to vidū bija arī tolaik vēl mazā meitenīte VVF.
par mazo meitenīti, kultūras druvas kopēju cppp laikos, kvelu pretinieci maisu atvershanai sajūtas tādas neviennozimigas...
f-foto:Pateicoties vīriem, kas turēja Kurzemes katlu, sarkanajiem fašistiem neizdevās Sibīrijas lēģeros līdz nāvei nomocīt tūkstošiem latviešu, kuri paspēja aizbēgt pāri jūrai no Latvijas, starp citu, to vidū bija arī tolaik vēl mazā meitenīte VVF.
katls bija neveiksmiigas karaspeeka atvilkshanas rezultaats, ne apzinaata ''tureeshana'', peec kara izsuutiishanas skaara paarsvaraa Vermahta un SS personaalu
p.s. iistam nacionaalistam jaasaka taa: Kurzemes Cietoksnis un veelams boldaa
Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs Tvaika iela 2, Rīga, LV - 1005 Tālrunis: 67080112, fakss: 67222305 E-pasts: rpnc@rpnc.lv Mājaslapa: www.gvva.gov.lv Valdes priekšsēdētājs Jānis Buģins Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs 2007. gada 1. martā pārņēma Garīgās veselības valsts aģentūras funkcijas: sniedz: ambulatoro un stacionāro medicīnisko palīdzību personām ar psihiskām slimībām vai uzvedības traucējumiem; piemēro medicīniska rakstura piespiedu līdzekļus saskaņā ar tiesas (tiesneša) lēmumu; konsultē citas ārstniecības iestādes garīgās veselības aprūpes jomā; veic psihiatrisko rehabilitāciju; veic tiesu psihiatriskās, tiesu psiholoģiskās un kompleksās ekspertīzes; nodrošina klīniskās izglītības bāzi, sniedz informatīvu un konsultatīvu atbalstu valsts pārvaldes institūcijām garīgās veselības aprūpes jomā. 2007. gada 1. martā centrs pārņēma arī Narkoloģijas valsts aģentūras funkcijas: veic narkotisko un psihotropo vielu un alkohola ietekmes ekspertīzes; sniedz ambulatoro un stacionāro narkoloģisko palīdzību.
Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca Valkas iela 11, Strenči, Valkas rajons, LV – 4730 Tālrunis 64731340, fakss 64707215 E-pasts: strenci@slimnica.apollo.lv Valdes priekšsēdētājs Vitālijs Rodins Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca ir tradīcijām bagāta ārstniecības iestāde, kas sniedz stacionāru palīdzību ar psihiskām slimībām slimiem pacientiem. Slimnīcā ir pieejams arī plašs rehabilitācijas pakalpojumu klāsts – psihologa, mūzikas terapeita, kustību terapeita un ergoterapeita pakalpojumi. Slimnīcā veic arī ambulatorās tiesu psihiatriskās ekspertīzes.
"par mazo meitenīti, kultūras druvas kopēju cppp laikos, kvelu pretinieci maisu atvershanai sajūtas tādas neviennozimigas..."
Arī pret Leģionāriem viņai nekādas pateicības jūtas nebija manāmas, pat Mazpulcēnus, kuri bija oficiālā pasākumā bija nostādīti, demonstratīvi ignorēja... ne velti ž.di padomniekos bija pieņemti rīcības koordinēšanai... mēs esam vareni... ib... Bet Bērziņš, izskatās, mazāk atkarīgs.
Friidis:Negatīv, kas ir- palīdzēt izvēlēties?.....
man nevajag, es ar savu profesionāla idiota statusu, jau sen esmu samierinājies ...., bet pat man, lasot pēdējajās nedēļās dažus foruma topikus, rodās pamatotas bažas, ka dažiem, tās adresītes derētu zināt .....
Friidis:Negatīv, kas ir- palīdzēt izvēlēties?.....
man nevajag, es ar savu profesionāla idiota statusu, jau sen esmu samierinājies ...., bet pat man, lasot pēdējajās nedēļās dažus foruma topikus, rodās pamatotas bažas, ka dažiem, tās adresītes derētu zināt .....
Man arī vairs nevajag- penzionāriem tās izziņas dala pa velti...
katls bija neveiksmiigas karaspeeka atvilkshanas rezultaats, ne apzinaata ''tureeshana'', peec kara izsuutiishanas skaara paarsvaraa Vermahta un SS personaalu
p.s. iistam nacionaalistam jaasaka taa: Kurzemes Cietoksnis un veelams boldaa
Mārtiņ, atceries, šietie URRĀPATRIOTI (FF un E) šo pašu "nopelnu" karināja klāt Vairai saistībā ar "trīsdiennieku" pie Veļikajas upes, kura laikā tad nu mazais meitēns Vaira paspējis aizmukt. Man pat liekas, ka Eltons šo minēja kā dižo piemēru, bet varu kļūdīties. ;-)
Nu ko lai saka, vismaz viena pozitīva lieta - URRĀpatrioti tagad zin, ka ir bijis arī tāds kurzemes katls. Nebūs velti šeit trollēts!
Savukārt, F-Foto, tomēr vajadzētu izšķirties - tā ir piemiņas diena kritušajiem, vai tā ir lepošanās ar trīsdiennieku Krievijas teritorijā, kur vienkāršie tautieši nolika galviņās, kamēr slīpākie notrina uz rietumiem? Tas ir, ja mēs šo pieminam kā nopelnu un ejam ziedus nolikt pateicībā, tad tomēr sanāk, ka mēs tīri lepojamies ar SS panākumiem karojot pret "atbrīvotājiem" aptuveni kā Vācieši varētu lepoties par saviem zaldātiem, kas centās iekarot šiem labāku nākotni. Nu nepaviecās, bet nu, mēs šos tomēr cienām un ejam gājienā! Bet tā taču nav, šie gājienos neiet un pat visiem centušies kompensācijas samaksāt. Žīdi vien cik kāpostu no šiem izkratījuši.
Moš mēs arī varam iemaksāt tiem 10x vairāk krieviņiem, kas tur uz ežiņas palika guļot (Vaira kamēr muka tālēs zilajās).
par mazo meitenīti, kultūras druvas kopēju cppp laikos, kvelu pretinieci maisu atvershanai sajūtas tādas neviennozimigas...
Ja tās sajūtas tādas neviennozīmīgas, iesaku mazu "domu eksperimentu", tikai pašam priekš sevis - nosaukt dažus cilvēkus, kuri mūsu otrās republikas laikā (vai mazliet pirms tās), ir visvairāk paveikuši Latvijas labā.
Diez kur palikuši mūsu dižie aktīvisti ? Nevienas reportāžas par aktuālo dienas tēmu..... Laikam jau interesanti uzbildēt ir krietni grūtāk, nekā muti brūķēt ...
Varu pateikt vienu - visi Latvijas karavīri (un ne tikai) ir pelnījušie, lai viņus neaizmirsta. Runa, protams, neiet par noziedniekiem, kuri bija katrā pusē. Tas bija liela traģedija visiem un ceru, ka vairāk nekas tads neatkartosies. Kaut gan izskatas, ka Pasaule tā arī nesaprāta mācību
es dziivoju Liepaajaa, Vaards spiitiigi jau 6 gadus neliek bildes, f-foto ir taads pro, ka bildes nevajag, visas ceriibas uz Eltonu
.............Friidis sēž dežūrā Ogrē..... Eltons laikam tagad steidzīgi veido kārtējo kolāžu no fašistiem un antifašistiem... Dzīvā reportāža nav īsti viņa gaumē...
negatIvs:es ar savu profesionāla idiota statusu, jau sen esmu samierinājies ...
nu jau bišķi atgājis, bet bija laiki, kad šķita, ka esmu apslimis vai ka ar mani iet uz galu, ja ilgāk par p';ara dienām ne-1 nebija par idijōtu, sabiedrības ienaidnieku vai sociofōbu nolamājis!
talavietis:Lūdzu nepiesiet man bumbas, vienkārši apskatiet kā vēsturisku liecību!
OK! sen ievērots - ja kārškrusta vietā zvaigzni vai sirpi un āmuru un otrādi, tad propogandas materiālus pagrūti atšķirt.
propoganda, katram individuāli jāfiltrē ...., < visos laikos > jābūt savai attieksmei ..... te img.fotoblog.lv... jaunās PSRS konstitūcijas, vot neatceros, vai 1976, vai 1977. gada, apspriešanas gaitā, tapusi "klusene", uzņemta Burtnieku 2a kojās ....., vispār, par to savu attieksmi, 1978, gadā dārgi samaksāju .......
imgfoto:
Ja tās sajūtas tādas neviennozīmīgas, iesaku mazu "domu eksperimentu", tikai pašam priekš sevis - nosaukt dažus cilvēkus, kuri mūsu otrās republikas laikā (vai mazliet pirms tās), ir visvairāk paveikuši Latvijas labā.
nu katra zinja vvf nebūs starp tiem... paskatoties uz reāliem faktiem nekaa jau nav + veel tā chekas smacinja...
F-foto- tā takš vienmēr ir bijis- tie lielākie runātāji ir tie švakākie darītāji (varbūt dēļ tā, ka dikti vājredzīgi- ne tikai fotoaparāta okulāru, bet pat fotogaleriju lāgā nesaredz). Liela brēka, maza villa...
Tā arī ir... piedodiet, ja spējat... Bet ļoti daudz lielisku reportāžu internetā saliktas pilnam iespaidam no pasākuma.
Elton, Tu takš labi saproti, ka tas mans akmentiņš par čaklajiem runātājiem- slinkajiem bildētājiem netika mests tavā dārziņā. Tev ir pilna galerija ar tiešām labām bildēm un darbi pilnībā atbilst vārdiem!
Friidis:F-foto- tā takš vienmēr ir bijis- tie lielākie runātāji ir tie švakākie darītāji (varbūt dēļ tā, ka dikti vājredzīgi- ne tikai fotoaparāta okulāru, bet pat fotogaleriju lāgā nesaredz). Liela brēka, maza villa...
Frīdi, pats tāds! Tātad nostājies viens pret visiem, trollējot trollētājus!?
Vispār esmu pasākumā reāli vīlies. Antifašisti ir manāmi vāji palikuši. Pasākums zaudē savu smeķi. Gadus 5 atpakaļ gāja vaļa kudī interesantāk - i naciķi visādi formās līda ārā un tos bobikos krāva iekšā, i pretinieku nometne baigi sparīgi cīnījās. Šogad bildētāju bij vairāk nekā antifašistu. Un tie paši jutās diezgan neerti, stāvot strīpainajos tērpos pie karātavām.
Sapper:Vārds, tava līgava tāda bik apirsusies izskatijās šodien
Man vairs līgavu nevar būt, es jau kādu laiku tomēr precēts... Divsievība tomēr sodāma padarīšana. Bet, jā, braucu uz būvniecības izstādi, (tb, jau braucu no tās, ielūrēju mobīlajā ziņas - skatos, jopcik, pašu pasākuma odziņu neredzēju!
Sižets, kā žīdi ārdās... līdz ar to mums arī visas tiesības tagad iet pie viņu sinagogas un likt vainagus palestīniešu upuriem, kurus šie slaktē vēl šo baltu dienu. Kā arī 9.maijā nest vainagus tajā dzērāju barā ar uzrakstiem "sarkanās armijas noslepkavotajiem upuriem" (kas tomēr būs taisnība, jo sarkanarmieši tiešām slepkavoja civiliedzīvotājus, salīdzinot ar Leģionāriem, kuri nav navienu civiliedzīvotāju nogalinājuši)