forum.gif
Leģionāru tēmas turpinājums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Leģionāru tēmas turpinājums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.03.12 13:31
 citēt
elton - tizleni... kāda grāmata man būtu vēl jālasa ? man ir sava manas dzimtas grāmata un ne tu, mēsls, tajā korekcijas veiksi...
Publicēts: 24.03.12 13:33 labots
 citēt
He, he, jālasa, lai kaut nedaudz Tev izglītības būtu un kaut nedaudz pārzinātu sarunas priekšmetu... skaidrs, jau kāda jums ar ždanoku un korenu tā dzimta... bet nu kādai intelekta drumslai taču arī jābūt...
Publicēts: 24.03.12 13:53
 citēt
Spriežot pēc "inteliģentās" uzvedības, "simons" realitātē vairāk pēc "semjona" izskatās...:face-wink:
Publicēts: 24.03.12 14:31
 citēt
un tu, pipele, frīdi, pēc kā izskaties ? pēc mēsla, kuram papucītis vācu armijā 3 minūtes pabijis.. mans vectēvs reāli tika nogalināts 1944.gadā, man sievastēvs reāli tika iesaukts leģionā, reāli no tā aizmuka un šos faktus jūs ar smirdīgo eltonu nu nekādi nepāveidosiet ...
Publicēts: 24.03.12 14:35 labots
 citēt
simons07:un tu, pipele, frīdi, pēc kā izskaties ? pēc mēsla, kuram papucītis vācu armijā 3 minūtes pabijis.. mans vectēvs reāli tika nogalināts 1944.gadā, man sievastēvs reāli tika iesaukts leģionā, reāli no tā aizmuka un šos faktus jūs ar smirdīgo eltonu nu nekādi nepāveidosiet ...

Fakts šeit ir redzams tikai viens- rupjš un gļēvs anonīms tēviņš, kurš uz savu attālo radu rēķina mēģina tēlot varonīgu latvieti.:face-sad:
Publicēts: 24.03.12 14:39
 citēt
Parasti jau peec shitaadiem tekstiem pasažieri izmet pa durviim.....
Publicēts: 24.03.12 14:47
 citēt
Parasti jau peec shitaadiem tekstiem pasažieri izmet pa durviim...

man pie vienas vietas - izmetīs mani pa durvīm vai nē... manu pasaules uzskatu tas tāpat nemainīs..
ja izmetīs - tad būšu gandarīts, ka vismaz ar diviem stulbeņiem - friidi un eltonu vienā portālā neatrodos:face-smile:
Publicēts: 24.03.12 14:50
 citēt
Nujaa,saprotams, sirmie viiri dikti nobažijushies par tavu pasaules uzskatu. :D
Ja butu kaut nedaudz lepnuma, pats aizietu,nevis gaidiitu banu.
Publicēts: 24.03.12 14:54
 citēt
sanktzepelīn - parādi man kaut vienu to sirmo vīru, kurš reāli dienējis tajos smirdīgajos leģionos ... visi tie vīri ir podstavas, jo normāli cilvēki tik ilgi nedzīvo
Publicēts: 24.03.12 14:59
 citēt
Paklau,es ar tevi te nataisos diskuteet par sho teemu.Izskataas, ka nav veerts.Bet purnaa varu iedot,jo apvaino man personiigi paziistamus un cieniijamus cilveekus!
Publicēts: 24.03.12 16:04
 citēt
Būtu labāk klusējuši! :bad_egg:
Publicēts: 24.03.12 16:14
 citēt
Dollida, nu nekaadi neriimeejaas Tava shkelmiigaa bilde ar sho apsaucienu :bad_egg: ....nu nenobijos :)
Publicēts: 24.03.12 16:26
 citēt
Mans mērķis nav nevienu iebiedēt...
...bet bildi tomēr pamanīji :D
Publicēts: 24.03.12 16:27
 citēt
dolldia:
Mans mērķis nav nevienu iebiedēt...
...bet bildi tomēr pamanīji :D

Vispaar tik bildes pamanu,teksti kautkaa nepaliek atminaa.
Publicēts: 24.03.12 16:52
 citēt
tādu purnā devēju, kā sanktZeppelin ir kaudzēm - parasti krievvalodīgā špana... parādi man kaut vienu reālu no tevis minētajiem sirmajiem un pazīstamajiem bijušajiem leģionāriem... vienu, kurš reāli dienējis tajās divīzijās, nevis pienesis pusdienas vācu oficieriem, kuri oficianti arī arī vienīgie piedalījās šīgada praidā
Publicēts: 24.03.12 16:59
 citēt
Simon, tu naktī gultā piečurāji, neesi izgulējies?
Palasi savus tekstus, ko vēl tur krievvalodīgo španu piemini...
Publicēts: 24.03.12 17:01
 citēt
Mēs visi reizēm esam devēji :D Tāpēc neredzu jēgu kādu izcelt :D
Publicēts: 24.03.12 17:11
 citēt
dolldia:
Mēs visi reizēm esam devēji :D Tāpēc neredzu jēgu kādu izcelt :D

un ko tu mums dosi????? :amazing::amazing::amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 24.03.12 17:13
 citēt
Oliss, es domāju pa degunu esam devuši. :D
Publicēts: 24.03.12 17:14
 citēt
dolldia:
Oliss, es domāju pa degunu esam devuši. :D

tu pa degunu????? :haha::haha::haha: nu nestāsti te pasaciņas :money::haha:
Publicēts: 24.03.12 17:14
 citēt
šneideram - neredzu iemeslu kaunēties ne par vienu vārdu, kuru šeit esmu publicējis..
visas varas un vienmēr vēsturi ir gribējušas vēsturi traktēt pa savam ...
būdams neizārstējams Latvijas patriots, vienlaicīgi nekad neatbalstīšu 16.marta pasākumu organizatorus
Publicēts: 24.03.12 17:19 labots
 citēt
Simon, Tu taču teici, ka būsi laimīgs, ja neatradīsies vienā portālaā ar tiem diviem, kurus pieminēji, Kāpēc tad skaidrojies? Kāpēc dalīties ar saviem uzskatiem, ja šie cilvēki Tev ir tik nepatīkami, nevēlasTevi uzkalusīt? Vai nav patīkamāk savus uzskatus pārrunāt ar domubiedriem?
Pateici savu viedokli un viss.

Oliss, kādas pasakas... vistiešākajā nozīmē nokārtoju atticības ar dūrītēm. Beigās bijām labi čomi :D
Publicēts: 24.03.12 17:27
 citēt
simons07:šneideram - neredzu iemeslu kaunēties ne par vienu vārdu, kuru šeit esmu publicējis..

Šoreiz taviem vārdiem mazāk ir saturs, bet gan uzvedība - tur gan tu izskaties pēc kolchoza fermas skotņika, neņem nu ļaunā.
Publicēts: 24.03.12 17:27
 citēt
dolldia, meitenīt - ne es šo tēmu atvēru... neesmu ne nesaskaņas centra, ne visu vislatviešu biedrs, bet savu viedokli paust taču nav aizliegts?
Publicēts: 24.03.12 17:32
 citēt
simons07:
dolldia, meitenīt - ne es šo tēmu atvēru... neesmu ne nesaskaņas centra, ne visu vislatviešu biedrs, bet savu viedokli paust taču nav aizliegts?

Paust viedokli un lamāties ir divas dažādas lietas.
Publicēts: 24.03.12 17:33
 citēt
sneider - un ko tu vari ieteikt ? nahrenizēties no šejienes ? varbūt pateicoties tādiem Latvijas patriotiem kā es, pret krievu valodu, kā otru valsts valodu, nobalsoja 75 % pilsoņu.. bet 16.marta fani pirms referenduma klusēja kā apdirsušies
Publicēts: 24.03.12 17:57
 citēt
Labāk būtu sākuši gatavoties pavasara darbiem, nevis vāvuļojuši te pa forumu, kur katrs no jums runā un neviens neklausās.....
Publicēts: 24.03.12 18:23
 citēt
simons07:sneider - un ko tu vari ieteikt ? nahrenizēties no šejienes ? varbūt pateicoties tādiem Latvijas patriotiem kā es, pret krievu valodu, kā otru valsts valodu, nobalsoja 75 % pilsoņu.. bet 16.marta fani pirms referenduma klusēja kā apdirsušies

Neko neiesaku, kas man par daļu gar tavām problēmām?!
Kāds sakars referenduma rezultātiem ar šo tēmu, kāda nozīme tam, ko PIRMS referenduma darīja 16.marta fani, ja viņi referenduma dienā mierīgi aizgāja un nobalsoja tikpat patriotiski cik tu?

Pareizi dolldia pateica par viedokļa paušanu, es te neko nesaku par atbalstu vai nosodījumu 16.marta aktivitātēm, ja pamanīji, es biju domājis tavu uzvedību, viedokli pauž citi, kamēr tu - vienkārši lamājies kā tirgus bāba.

Ja kādu interesē manas domas par 16.martu, tad es atbalstu, ka ĪSTAJIEM LEĢIONĀRIEM vienreiz vajag to visu pasākumu nostrādāt Lestenē, bet mēs visi pasmietos, kā sarkanajiem fašistiem strīpainajās pidžamās pie Brīvības pieminekļa kopā ar visām Ždanokām un saviem komunistisko žīdu apvienības fjūreriem atliktu sarullēt un iebāzt savus palakātus un spļaudoties izklīst.

Hau, esmu runājis!
Tikko pirtiņu iekūru un :grimace: jums, forumu politikāņi!
Publicēts: 24.03.12 21:30
 citēt
protams, ka atbalstu šneidera priekšlikumu ĪSTAJIEM leģionāriem svinēties savu vācisko froindšaftu Lestenē... tik gribas redzēt, cik to faktiski dzīvo svinētāju ir palicis,,, no tiem, kas šomēnes gāja 16.martā uz Brīvības pieminekli, nez vai kāds vispār 1945.gadā bija 16 gadus vecs
Publicēts: 24.03.12 22:16 labots
 citēt
To simsons07.
1. Neprecīzs piemērs par bijušo sievastēvu, kurš pa baram izbēdzis no leģiona. No karaspēka daļas nebēg. Pareizs formulējums ir - DEZERTIERIS. Neapskatīsim paredzamo soda mēru. Saku kā dezertiera znotam.
2. Šo sīksto, kauju ugunis un GULAGa mūžīgo sasalumu izturējušo Vīru ir tik, cik ir. Lai Radītājs dod katram no mums tik ilgu mūžu, tik daudz ticības un spēka izdzīvot kritiskās situācijās. Viņu dzīves tika salauztas, bet ne gars.
3. Reāls piemērs - bijušais kaimiņš Kārlis Ozols (augums atbilst uzvārdam). Friči mobilizēja, artilērija. Kaujas. Šķembas ievainojums, kreisās rokas amputācija. Pēckara gadus strādāja uz traktoriem. Katrs kurš redzējis pirmos "belorusj", bez kabīnes, situāciju sapratīs.
Pēdējo reizi satiku savas jaunības ciematā - skatos, un neticu savām acīm. Kārlis nāk pretī, uzcirties uzvalkā, ar kaklasaiti. Mazdēlam esot izlaidums. Iztiekot normāli - viņam Bundesvērs kā kara invalīdam piešķīris 400 DM pensiju (!).
Sešpadsmitajā martā gan uz Rīgu nebraucot. Kopā ar vēl dažiem cīņu draugiem tiekoties vienpadsmitajā novembrī, Lāčplēša dienā.
Nekā personīga. Katram - savs krusts.
Publicēts: 24.03.12 22:47
 citēt
simons07:
sneider - un ko tu vari ieteikt ? nahrenizēties no šejienes ? varbūt pateicoties tādiem Latvijas patriotiem kā es, pret krievu valodu, kā otru valsts valodu, nobalsoja 75 % pilsoņu.. bet 16.marta fani pirms referenduma klusēja kā apdirsušies

Da nē, mēs reāli nobalsojām par Krievu valodu. Ka jau lamāties, tad oriģinālajā izpildījumā.
Ja netici, uzprasi Eltonam!

:big_smile:
Publicēts: 25.03.12 09:41
 citēt
Dolldia, kādēļ bildi nomainīji?
Publicēts: 25.03.12 09:48 labots
 citēt
Schneider:

...a smukiņa... [(c) Jurčiks no Purčika] :face-wink:
Publicēts: 25.03.12 09:51
 citēt
dolldia tā bieži dara un cilvēki reaģē, tas darbojas :D
Publicēts: 25.03.12 18:49
 citēt
Sakarā ar šo visu kašķi nesen palasīju labu grāmatu. Visa veida URĀĀ patriotiem varētu palīdzēt savākt saprāta druskas:

www.belousenko.com...

Izlasīju šo grāmatu, no - līdz. Tas nekas, ka sāku pirms pusnakts, beidzu pēc 2 naktī vai vēl vēlāk... Ja šādas grāmatas būtu vairāk izdotas/tiražētas/ieteiktas, gan no vācu, gan krievu puses, domāju, ka nebūtu ne 16.marta, ne 9.maija gājienu. Jo patiesībā tie, kuri patiešām bija pirmajās rindās, šajos gājienos tā pa īstam nepiedalās, bet uzvarētāji šajā karā vienkārši nebija. Zaudētāji bija gan krievi, gan vācieši, gan latvieši, gan visi pārējie... Kā jau jebkurā karā. Izlasiet...
Publicēts: 25.03.12 21:06
 citēt
Schneider:

viņa cer ka kāds princis baltā zaparožecā atbrauks un viņu bildinās :haha:
Publicēts: 25.03.12 21:17 labots
 citēt
Oliss, Tu esi nelabojams!
Publicēts: 25.03.12 22:16
 citēt
Spamotāji, ib...
Publicēts: 25.03.12 22:18
 citēt
Nu es tak saku, nelabojams! :D
Publicēts: 26.03.12 06:39
 citēt
Oliss:princis baltā zaparožecā atbrauks un viņu bildinās :haha:

par ko ta жoporēzecā?
Voldemorts:No karaspēka daļas nebēg. Pareizs formulējums ir - DEZERTIERIS.

tas ir kā to redz palkavnieki un ģenerāļi. tas, kurš bēg, to tā arī redz. :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9