forum.gif
LNT gatavo pārveidošanai par krievu kanālu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / LNT gatavo pārveidošanai par krievu kanālu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.12 08:38
 citēt
f-foto:www.pietiek.com...

"Lablatvieši" sadējuši Tēvzemē tādas pūķa olas, kādas neatrast pat Jurassic Park 3. daļā...

"Pietiek zināms, ka paklusām tiek gatavota augsne pavisam citai televīzijas kanālu koncepcijai, par kuru apvienoto TV jaunajiem īpašniekiem – ziemeļvalstu mediju koncernam Modern Times Group Broadcasting AB (MTG) - pagaidām nav izdevīgi runāt: ļoti ticams, pēc apvienošanas MTG plānos ir LNT pārveidošana par krievu valodā raidošu nacionālo kanālu."

Tak būtu priecājies, tavi svētākie naidnieki un pāridarītāji būs spiesti klausītes nacionālu propogandu un vēl arī reklāmas skatīties. :exciting:
Publicēts: 15.03.12 09:00
 citēt
Ja tas taps par kanālu, kur krieviski varēs dzirdēt ko prātīgu, tad man par to prieks. Savādāk tie divi infoburbuļi mums daudz posta dara.
Publicēts: 15.03.12 09:04
 citēt
ziemeļvalstu mediju koncernam Modern Times Group Broadcasting AB (MTG) jau nu pie pakaļas, vai kanāls būs krieviski, valodā, kurā senzviedru cūkas runāja vai pupiņvalodā, ka tik kāposts nāk.
RudeWolf:Ja tas taps par kanālu, kur krieviski varēs dzirdēt ko prātīgu, tad man par to prieks. Savādāk tie divi infoburbuļi mums daudz posta dara.
arī taisnība.
Publicēts: 15.03.12 09:17 labots
 citēt
f-foto:Vai vari atbildēt uz jautājumu, kas sagatavos materiālus krieviski un par Latviju? Un cik ilgi un cik dziļi par Latviju?

uz tik smalku jautājumu nevaru atbildēt, tak varu ziņot, ka Zviedrijā ir (vismaz bijuši!) professionāļi folklōras vākšanā, kuri ar mieru jebkuru folklōru savākt.
vēl ziņoju, kā man reiz izgāja - kaut kādu katalōgu vai mājlapu ieraudzīju, kurā i valodas kļūdu bija vēl vairāk, kā parasti, i jaudu V mērīja. vājuma brīdī aizrakstīju, ka par maziņo, nu, par 0,7 l varu izrediģēt, lai nav tik glupi. un zinkas notika - notika brīnums! :face-grin: man atbildēja! un zinko man atbildēja! man atbildēja - jā, mēs zinam, bet tas teksts latviski mums nāk no Somijas un mēs tur neko nedrīkstam mainīt! :grimace:
Publicēts: 15.03.12 09:32
 citēt
Harald, "teksts latviski mums nāk no Somijas" pelnījis dienas topa godu!
Viss tāpat, kā pirms 90-tā, tikai brigadierim cits akcents.:face-sad:
Publicēts: 15.03.12 09:39
 citēt
RudeWolf:Ja tas taps par kanālu, kur krieviski varēs dzirdēt ko prātīgu, tad man par to prieks. Savādāk tie divi infoburbuļi mums daudz posta dara.

Pilnībā atbalstu,lai gan pēdējos gadus TV stāv konstanti uz Nac.Geo. Dzirdot kādu intriģējošu jaunumu radioziņās, paralēli ieslēdzu RU staciju. Loti bieži mūsu bāleliņi savā fakta interpretācijā ir "aizmirsuši" dažas svarīgas nianses.:face-wink:
Publicēts: 15.03.12 10:14
 citēt
Latviešu kanāls tas nekad nav bijis. Un ko viņi atradīs tā brazīļu seriālu varoņa Mario di Grigaleiru vietā, tik histēriskirokasvicinoša diktora krievu TV vidē noteikti nav.
Bet vispār - man do feņi, LNT neskatos, tik sievai būs škrobe par romantiskajiem švābu mīlasstāstiem, liekas, otrdienu vakaros.
Vienīgais, krievu kanāls, kurš piefiksēts "Manos kanālos" - REN TV, tajā paskatos vakara pasaciņu kur Starptautiskās Marsiāņu pētniecības Akadēmijas čļen-korrespondenti visā nopietnībā borē par kosmiskās enerģijas sakaru kanāliem ar Atlantīdas iedzīvotājiem, kuri vēl šodien dzīvo Zemes centrā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):