forum.gif
Operatori, kas nobradā eksponātus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Operatori, kas nobradā eksponātus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.12 09:48 labots
 citēt
skarbi :D

Bet zoo pats vainīgs gan jau - ko tad tas operators filmēja, ja viņam bija jāatkāpjas taisni virsū tlusītim? Gan jau kādu zoovadības mūli, kas gudri stāstīja par prieku un laimi ar kādu ikreiz uzlūko tobrīd kkur pagaldē nomesto lopiņu. Nākamreiz pieskatīs labāk.
Publicēts: 16.03.12 10:32
 citēt
Bet zvēruki izcili simpātiski...:face-crying:
Publicēts: 16.03.12 10:35
 citēt
ceru ka to operātoru izbaroja lauvām......
Publicēts: 16.03.12 13:06
 citēt
tos operātōrus, kuri Pasauli skatīdami tikai caur skatu meklētāju bradā ar apkaltiem fašistu zābakiem, pašus vajag nobradāt. ceru, ka trusītis zvēru dārzā paguva sadraudzēties ar ziloni.
Publicēts: 16.03.12 13:30
 citēt
Nu kau tkā dīvaini tiešām - to 'īpašo' trusīti tur tā palaida brīvi skraidīt pa grīdu vai kā? Acīmredzot pats Zoo kaut ko nebija līdz galam pārdomājis... Bet nu jā - tāds traģikōmisks stāsts.
Publicēts: 16.03.12 13:34
 citēt
haralds:tos operātōrus, kuri Pasauli skatīdami tikai caur skatu meklētāju bradā ar apkaltiem fašistu zābakiem, pašus vajag nobradāt. ceru, ka trusītis zvēru dārzā paguva sadraudzēties ar ziloni.

aaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!
Publicēts: 16.03.12 21:17
 citēt
es šodien gandrīz tāds pats trusis bez ausīm biju, skraidot starp operatoriem un viņu kastēm uz pleciem
Publicēts: 16.03.12 21:22
 citēt
Ierosinu trusīti pagodināt ar klusuma minūti, sēras kā ne kā :(
Publicēts: 16.03.12 21:27 labots
 citēt
Tante:Ierosinu trusīti pagodināt ar klusuma minūti, sēras kā ne kā :(

:face-crying: :face-crying: :face-crying:
Publicēts: 16.03.12 21:46
 citēt
Piebiedrojos
Publicēts: 16.03.12 21:48
 citēt
f-foto:Vai vienkārši šovinists ar kasti uz pleca?
vot sen sen pat zolīdai 16 mm kamerai šlangā bija krievu NAGRA - reportiera maģis РИТМ-2 vai РИТМ-3 un aķis arī svēra 2-3 kg un ja ne Ag, tad vairāk - ne jau tā, ka nevar panest, bet galīgi ne tā, ka liels preks filmējot valkāt plecā un ja jāfilmē baigā moļenē, tad darbaļaudīj jau pofig, napaspers jau soli sāņš un nevar tak visu laiku bļaut пропустите, полное ведро краски! un ja trobele, tad arī no tā nav jēgas. :face-sad:
Publicēts: 16.03.12 21:51
 citēt
Šodien viens operators mani grūda, turējos savā punktā cik nu stipri varēju, bet šis jau svarīgāks... grrr
Publicēts: 16.03.12 22:07
 citēt
dolldia:Šodien viens operators mani grūda, turējos savā punktā cik nu stipri varēju, bet šis jau svarīgāks... grrr

Vajadzēja pa muti viņam......
Publicēts: 16.03.12 22:21
 citēt
Oliss:
dolldia:Šodien viens operators mani grūda, turējos savā punktā cik nu stipri varēju, bet šis jau svarīgāks... grrr

Vajadzēja pa muti viņam......

ar lūpām pa muti, lai lielāks šoks no negaidītas reakcijas :)
Publicēts: 16.03.12 23:29
 citēt
Labs variants, Tante, bet nekā... tādiem uzgriežu muguru un vēl ejot prom uzmetu ļaunu skatienu.
Publicēts: 17.03.12 11:46
 citēt
Tas TU domā, ka skatiens ir ļauns. bet ja viņam liekas, ka tavs skatiens bija koķets un pavedinošs?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):