forum.gif
FotoTehnikas iegāde Liepājas apkārtnē...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FotoTehnikas iegāde Liepājas apkārtnē...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.05.07 23:22
 citēt
1a.lv un tev atsuutiis :D
Publicēts: 10.05.07 23:26
 citēt
1a.lv un tev atsuutiis :D

vai vēl kas lētāks
Publicēts: 10.05.07 23:39
 citēt
a internet veikali? vienaa inet veikalaa visu sameklet nepiecieshamo man nav izdevies, bet skraidit pa veikaliem un pavadit tajos laiku - neuzsaktu par pareizu laika paterina strategiju :)
Publicēts: 11.05.07 08:38
 citēt
Ej uz Canon centru Maskavas ielaa, tur atradiisi visu, vareesi pat aptaustiit un iemest aci objektiivaa un 100% ka garantijas serviss Tev tieshaam buus! :D

aizmirsi piebilst par cenaam :D
Publicēts: 11.05.07 09:20
 citēt
Ej uz Canon centru Maskavas ielaa, tur atradiisi visu, vareesi pat aptaustiit un iemest aci objektiivaa un 100% ka garantijas serviss Tev tieshaam buus! :D

aizmirsi piebilst par cenaam :D

canonaa vienmeer izdevies sarunaat cilveeciigu atlaidi taa kaa nemaz nesanaak daargaak kaa ineta veikalos plus ar garantijaam peectam nebuus nekaadu probleemu :wink:
Publicēts: 11.05.07 11:18
 citēt
Iesaku sjito!
Pa 6Ls uz pastu atsuta !
www.pixmania.com...
Publicēts: 11.05.07 11:26
 citēt
Iesaku sjito!
Pa 6Ls uz pastu atsuta !
http://www.pixmania.com/lv/uk/456015/art/canon/eos-400d-ef-s-18-55-mm-ef.html

Pievienojos par e-veici.

Gan es, gan citi paziņas ir ņemuši viss ļoti zolīdi.

PS. Tikai reizēm viņi jāpabaksta, ja grib, lai viss ātrāk notiek.
Publicēts: 11.05.07 11:28
 citēt
Ja man ar pazinjam uz Valmieru veselas 2 nedeljas gaja! Bet tie pat bij pamanijusies ar kautkadu Hanza bankas rekinu maksat:):)
Publicēts: 11.05.07 11:36
 citēt
Ja man ar pazinjam uz Valmieru veselas 2 nedeljas gaja! Bet tie pat bij pamanijusies ar kautkadu Hanza bankas rekinu maksat:):)

Lielākais ieguvums, ka viņiem ir konts hansabankā un tā nesanāk pārmaksāt pilnīgi neko :))

Iesaku vēl izmantot lēto piegādāšanu. Dažas dienas ilgāk, bet vismaz nav jāstreso, ka neatnāk uzreiz 2ās dienās. Bieži iekrīt brīvdienas un tad viss sabremzējās, bet tas jau vairāk jāskatās pēc vajadzībām. Rīgas centrā vēl kurjers visu pienes klāt pie pakaļas (Par citām vietām nezinu) :)
Publicēts: 11.05.07 11:42
 citēt
Ja vel janem vera ka ta Pixmania ir Lielakais pasaule Francju internet veikals un Tehnikai biezji instruxcijas medz but vienigi franciski BET cena un Atrums to atsver:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):