forum.gif
LOMO fabrīķis svilst
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / LOMO fabrīķis svilst
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.12 11:35
 citēt
Rek ziņas no Pēterburgas

www.lenta.ru...
Publicēts: 20.03.12 11:41
 citēt
Lai tik svilst !Mans Lomo-kompakts kaut kur pazuda pirms gadiem 20.Tagad pie kājas!
Publicēts: 20.03.12 11:48
 citēt
Lomogrāfiem jāizkar sēru karogi...:face-crying:
Publicēts: 20.03.12 13:19 labots
 citēt
Friidis:Lomogrāfiem jāizkar sēru karogi...:face-crying:

Taisni otrādi - vecajiem (orģinālajiem - kaķi, nerēc! )grabuļiem cenas tā pacelsies, ka laimīgie pārdevēji varēs krutāko ziepīti nopirkt
Publicēts: 20.03.12 14:18
 citēt
orks:
Friidis:Lomogrāfiem jāizkar sēru karogi...:face-crying:

Taisni otrādi - vecajiem (orģinālajiem - kaķi, nerēc! )grabuļiem cenas tā pacelsies, ka laimīgie pārdevēji varēs krutāko ziepīti nopirkt

VOOOW, a man uz miskasti pusducis LOMO gaidīja... Pagaidu amnestija šiem...:face-grin:
Publicēts: 20.03.12 20:08
 citēt
No vienas puses, štruns lai svilst, gan jau viss apfrošināts bij, bet ja padomā, tad pateicoties tādām Holgām un laužņugrāfiem daudziem cilvēkiem iesākas iepazīšanās ar īstenu filmu foto un nevis digigrāfiju.
Vai tad tagadiņ ir daudz aparātu, kuri ir nopērkami jauni? Bessa un Leica 35mm /tie simtie Nikoni un pirmie Canoni, kas ir veikalos vēl sastopami, jau netiek vairs ražoti/, bet tās jau vai rāk ielas fotogrāfijai piestāv. Vidējā formātā laikam tikai Hasselis vēl turas, Horsmanis un 7 māmiņa, taču tām kamerām jau nu cena nav nekāda demokrātiskā priekš iesācēja. Bet ar lielo formātu laikam bildēšanu nevajaga sākt...
Tā kā nav tā pārāk laba ziņa, ka mēs nedomājam, ka mums ir labs tas, kas kaimiņam slikts.
Publicēts: 20.03.12 22:32 labots
 citēt
ESIET BEZ BĒDU šai rūpnīcā VAIRS neko jums interesantu neražo jau kopš 90 vidus. Tas ko ražo zem šis markas ražo otrā Pēterburgas galā :) Šis ir telpas kas izīrētas autosalonam un mēbeļu ceham:) youtu.be...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):