Aha, es arī uz Talsiem. Bet es mēģināšu tikt uz kartingiem, jo iespējams uz Talsiem braukšu vēlāk. To es precīzi zināšu tajā nedēļā, un tad pateikšu precīzi. Bet ja būšu tad uz desām nepalieku, uzreiz pa taisno pēc 333 gonkām uz Talsiem.
man būs viena GoPro onbord kamera, varu uzlikt uz kādas ķiveres
liekas, ka pirmajai reizei balvu fondam nav jēga mesties, ja vispār atbrauks kaut cik cilvēki, tas jau būs kā balva
Nenositiet mani.... Varbūt tad pārceļam vienu nedēļu uz priekšu, jo vēl daži uz Talsiem taisās... Vai tomēr dienu iepriekš pēcpusdienā??? pēc 18.00????
Hmm, kaut kā tiešām neiet. Es esmu saorganizējies un izbrīvējis vakaru ..., bet laikam. Ja gadījumā tomēr, kas notiek, publiskoju savu kontakttālruni 2654354
Da nevar tak savākties.... Ja kāds atcerās veco krievu multeni, " dom prišol a gnom ušol, dom ušol, a gnom prišol. Mēģināšu klātienē nākamajā vīkendā tautu paaģitēt. varbūt veiksies labāk, nekākā virtuāli.
bija iespeeja iemeeginaat 333 trasi un kartingus. diemzheel jaaska ka SUCKS pilniigais - tipa jauni motori salikti un ierobezhoti apgriezieni aizkam taisnee vispaar neiet un var uzpiipeet pa to laiku. arii taa doma kas te ieprieksh izteikta ka var braukt 4gabali pa vairaakim brauciniem ir tikai sapnis, jo pie tik maza brauceeju skaita (trase ir GARA) apdziishanas un citas interesantas lietas notiktu TIK RETI ja vispaar notiktu ka atkal aizmigt vareetu.
secinaajums taads - jaapagaida kameer uzkrukjii taas mashiinas taa lai kust uz priekshu un jaadabuu vismaz 2 x 10 brauceeji + jaavienojas par laika uzskaiti jo to es taa arii neiebraucu vai jaapeerk katsevishkji vai jaamaak paprasiit.
Sapper:Da nevar tak savākties.... Ja kāds atcerās veco krievu multeni, " dom prišol a gnom ušol, dom ušol, a gnom prišol. Mēģināšu klātienē nākamajā vīkendā tautu paaģitēt. varbūt veiksies labāk, nekākā virtuāli.