forum.gif
tehnikas tirgotāji :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / tehnikas tirgotāji :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.12 19:26 labots
 citēt
Biju ievietojis ss sludinājumu, ka pērku nikon 17-55/2.8. Lūk rezultāts - Skatīt zemāk saraksti ar tehnikas tirgotāju - sarakste notika caur inbox... Sarakste jau sākumā likās feik - bet gribēju redzēt, kā tā noslēgsies un kāds būs tirgotāja piedāvājums :)
Gan jau kāds arī uzķeras, jo ne par velti tādi darboņi uzradušies...

"inese_girl2005@inbox.lv" (Inese Cvetkova)
labdien, ir objektivi daudz preces. pateikt numurs. Tālrunis: 371-223-14-118

RV:
Vai Jums ir nikon 17-55/2.8? Cik par šo objektīvu gribētu? Kādā viņš stāvoklī? Vai varat atsūtīt foto ar šo objektīvu?
Rinalds.

inese_girl2005@inbox.lv:
Nikon AF-S nickel 70-200mm f 2.8G ED VR II
Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f 2.8G
Nikon AF-S DX VR 18-200mm f 3.5-5.6G IF-ED
Nikon AF-S 50mm f 1.4 G
Preces viss tik jauns.

RV:
Paldies par info - man no Jūsu piedāvātajiem interesē nikon 24-70 - kāda būtu šī objektīva cena?

inese_girl2005@inbox.lv:
800 LVL

RV:
Tik daudz diemžēl patreiz nevaru atļauties...
Vai Jums nikon 17-55/2.8 ir?
Paldies!

inese_girl2005@inbox.lv:
ciik paspej maksa var?

RV:
650 LVL?

inese_girl2005@inbox.lv:
domaju var.

inese_girl2005@inbox.lv:
ka jus doma. es varu dod tev zemak cena. bez PVN. ok. iespejams atrak pirkt un valsts var neredz to bez pvn. gaidu zinu.
ir 3 gadi garantija

RV:
Sveiki!
Gribēju ar Jums sazināties telefoniski, bet Jūs necēlāt telefonu... Padosiet ziņu, kad esat atbrīvojusies, lai varu ar Jums sazināties un vienoties par šo iegādi (es varu mēģināt runāt arī krieviski).

inese_girl2005@inbox.lv
bet zvani nevar, jo esmu vajdzird. tikai sms raksti. Jus gribas nopirt to objekti? tad sutit konta, preces objjekti sutit piegadi lidz tava majas.

RV:
Ok, es tad pirktu. Atsūtat konta Nr. Vai pareizi sapratu, ka Jūs man atsūtat objektīvu un tad es veicu apmaksu? Ja tā, tad ok.

inese_girl2005@inbox.lv
ok. kads numurs objekti tu grib? pateikt vards, uzvards, dzives vieta adresis, pase serija, p.k.
Mana konta Inese Cvetkova 150891-1***** LV76HABA055**********

RV:
Es tomēr labāk aizbrauktu pie Jums uz vietas un nopirktu to objektīvu (24-70). Kur jūs dzīvojat?

inese_girl2005@inbox.lv:
es dzivo madona. zini ka nav erti brauc. mums nevelos cilveki pie mani un jo baidas, bet esmu bizness. nevelos atnaksi majas svesa. tikai preces sutit majas vieta adresis.
1 skaidra nauda
2) preces pie tevi gatavs 3-4 diena.

Žēl, jo esmu gatavs pat uz Madonu braukt, bet redz cilvēkam bail :cry::cry::cry:
Publicēts: 22.03.12 20:06
 citēt
He, he, šis labs! Beigās tik vajadzēja uzprasīt, no kur cietuma šis raksta.
Publicēts: 22.03.12 20:17
 citēt
"bet zvani nevar, jo esmu vajdzird"

sākumā domāju kāds nelatvietis mēģina rakstīt, bet pēc šā sapratu ka iespējams kurls. jo man kurlmēmais kaimiņš raksta precīzi tādā pat stilā.

tik nekad nēesmu uzdevis jautājumu viņam - kā kurli cilvēki domā? vai ar vārdiem? kā viņi iemācās lasīt/rakstīt?
Publicēts: 22.03.12 21:18
 citēt
Te taču noteikti ir kāds no Madonas gala, lai apjautājās vai tādu cilvēku Madonā pazīst kāds vai nē , nu nav jau tik liela pilsēta taču un ja jau vēl ar kādiem fotodzelžiem saistīts , tad jau toč zinās :)
Publicēts: 22.03.12 21:25
 citēt
Nezināju, ka Madonā tādas lietas tirgo!!? Būs jāpainteresējas!:)
Publicēts: 22.03.12 21:31
 citēt
Paskaties IP, no kurienes sūta e-pastu!
Publicēts: 04.04.12 23:16
 citēt
Kā veicas, vai nikon 17-55/2.8 nopirkts?:face-smile:
Ar dažiem Madonas fotogrāfiem aprunājos, neviens par tādu tirgotāju nav dzirdējis...
Publicēts: 05.04.12 00:11 labots
 citēt
laiksfoto_lv:Paskaties IP, no kurienes sūta e-pastu!

jā, paskatīties ir vērts, varbūt sanāk pārsteigums, kāds lokālais pakalpojumu sniedzējs kurš aiz vienas reālās adreses sniedz interneta pakalpojumus pārsimts cilvēkiem, vai kāda jauka dinamiskā ltc adresīte kura pirms pāris dienām bija kādam pensionētam kapteinim kurš par objektīviem zin tikpat daudz, kā es par diferenciālvienādojumiem.
un interesanti, kuram epastam nāk līdzi ip? nav jau chats vai forums kautkāds.
Publicēts: 05.04.12 06:29
 citēt
martc:
laiksfoto_lv:Paskaties IP, no kurienes sūta e-pastu!

jā, paskatīties ir vērts, varbūt sanāk pārsteigums, kāds lokālais pakalpojumu sniedzējs kurš aiz vienas reālās adreses sniedz interneta pakalpojumus pārsimts cilvēkiem, vai kāda jauka dinamiskā ltc adresīte kura pirms pāris dienām bija kādam pensionētam kapteinim kurš par objektīviem zin tikpat daudz, kā es par diferenciālvienādojumiem.
un interesanti, kuram epastam nāk līdzi ip? nav jau chats vai forums kautkāds.

Varu apbēdināt tos, kuri domā, e-pasti automātiski ir anonīmi. Nē, no katra e-pasta var izlobīt sūtītāja IP adresi (parasti daudzi tālāk par e-pasta servisa nodrošinātāja servera IP adresi gan nepaskatās). Var, protams, slēpties aiz starpniekserveriem, bet lielākā daļa krāpnieku ir pārāk slinki priekš tā. Jā, taisnība, ka vēl joprojām ir daļa lokālo pakalpojumu sniedzēju, kuri nepiešķir individuālu IP adresi, bet tad tāpat parasti ir iespējams vismaz aptuveni noskaidrot, no kura Latvijas rajona (ja ir no Latvijas) ir e-pasta sūtītājs. Ja ir LTC dinamiskā adrese, tad arī vismaz zināms, ka sūtītājs ir no Latvijas, turklāt, arī LTC dinamiskās adreses samērā ilgstoši var būt nemainīgas vienam klientam.
Publicēts: 05.04.12 08:36
 citēt
laiksfoto_lv:Varu apbēdināt tos, kuri domā, e-pasti automātiski ir anonīmi.

nonīmi vai ononīmi, bet varu HVZ apbēdināt vai iepriecēt ar jautājumu uz aizbēršanu - kuru sūtītāja IP adresi var izlobīt no ē-pasta, ja pacients ielogojās un iedurvjojās no kurienes pagadās? :big_smile:
Publicēts: 05.04.12 10:50
 citēt
Labākais ir tas, ka šis pats tirgonis pēc pāris dienām atkal uzradās ar savu piedāvājumu un viss sākās no gala it kā nekāda iepriekšējā sarakste nebūtu notikusi... Un nosacījums bija tāds - samaksā avansā 50 % un tad tehnika 2 nedēļu laikā tiks piegādāta uz mājas adresi :)
Un tagad jau tehnikas tirgotās dzīvo deglava ielā, Rīgā - uz jautājumu, kāpēc vairs nav Madonā, saņēmu atbildi - a kāpēc tagad viņš nevarētu būt Rīgā?

Es tik joprojām domāju par to, vai kāds uz šiem uzķeras? Laikam jau uzķeras, jo, ja jau neuzķertos, tad šādi tirgoņi nebūtu...

:haha:
Publicēts: 05.04.12 12:00
 citēt
Un kapeec to tu spamo te nevis raksti iesniegumu policijai par kraapshanas meegjinaajumu :D vidam par izvairiishanos no nodokļu nomaksas ?
Publicēts: 05.04.12 12:18
 citēt
didams:Un kapeec to tu spamo te nevis raksti iesniegumu policijai par kraapshanas meegjinaajumu :D vidam par izvairiishanos no nodokļu nomaksas ?

LV poliči nelabprāt izmeklē tehnikas zādzības, kur nu vēl mēģinājumus... kamēr nav kāds apkrāpts tikmēr grūti būs pierādīt.
Publicēts: 05.04.12 12:26
 citēt
Viens piipis ko vinji grib vai negrib :D uzrakstiis 20 cilveeki mosk ar aizvilks savas peecpuses jo tas buus vieglaak nekā rakstīt visiem atbildes uz iesniegumiem :D
Publicēts: 05.04.12 13:08
 citēt
VAKS!!! :haha::cry::money::grimace::bad_smile:
Publicēts: 05.04.12 13:09
 citēt
Tu vinjai krieviski uzraksti, ka brauc pie vecmaaminjas nedeeljas nogalee un varat saskrieties kaadaa publiskaa vietaa, jo obektiivs ir jaatestee pirms pirkt :bad_smile:
Publicēts: 05.04.12 14:09
 citēt
LKZ:Tu vinjai krieviski uzraksti, ka brauc pie vecmaaminjas nedeeljas nogalee un varat saskrieties kaadaa publiskaa vietaa, jo obektiivs ir jaatestee pirms pirkt :bad_smile:

Da nē, viņa tak baidās tikties un ir nedzirdīgā... tikai piegāde uz mājām...

didams:Un kapeec to tu spamo te nevis raksti iesniegumu policijai par kraapshanas meegjinaajumu :D vidam par izvairiishanos no nodokļu nomaksas ?

spamo ta Tu, es padalos ar smieklīgu info un moš kādu naivāku glābju no "ziedojuma".
Publicēts: 05.04.12 14:13 labots
 citēt
Tu pasak, ka Tu ir dakters un var pie reiz izaarsteet
par attieciigu atlaidi stiklam :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):