forum.gif
Sokolovs nofočējis Olgu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Sokolovs nofočējis Olgu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.12 22:43
 citēt
hmmm, diez kas ir tā " ļoti specifiskā apgaismes aparatūru, kādas nav nevienam citam fotogrāfam Latvijā"? Varbūt kāds zina?
izklaide.delfi.lv...
Publicēts: 22.03.12 22:55
 citēt
Izskatās, ka Olga svinēs saldos 16... :D
Publicēts: 22.03.12 23:32 labots
 citēt
Sokolovam ir SMADZENES atškirībā no VAIRUMA citu līdzigu , tā tada arī ta specifiskā APGAISMES aparatūra :) Parasti meitbleižiem ar tām smadzenēm paknapi , Sokolovs APGAISMO SAVĀM :D :D

Lai nu kā man labāk patīk šitādas.

Publicēts: 23.03.12 04:29
 citēt
par Gregory Crewdson varētu teikt,ka lieto gaismas kā neviens Latvijā. Kaut gan ja papēta rezultātu liekas,ka varētu ļoti līdzīgi ar daudz lētākām metodēm.Jā,bet kas sunim asti cels.....
Publicēts: 23.03.12 06:41
 citēt
Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

šo apakšā izlasīji?
Publicēts: 23.03.12 08:25 labots
 citēt
ekoists:Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

šo apakšā izlasīji?

Kur tad pirmajā postā ir delfi materiāls? Tur ir tikai links uz delfi materiālu.
Nu ja to citātu par specifisko gaismu uzskata par delfi materiālu, tad es tāpat uzskatītu, ka atsauce ir ielikta, ieliekot linku uz materiālu. Bet praksē īsus citātus parasti neuzskata par materiāla pārpublicēšanu).

Es vēl saprastu, ja diskutētu par Luņa ielikto fotokvartāla bildi, izmantojot galos img. bet tas arī ir diskutabls jautājums, kaut gan, ja nemaldos, Vācijā tiesa vienā lietā bildes ielikšanu tādā veidā uzskatīja nevis par linku, bet par pārpublicēšanu.
Publicēts: 23.03.12 08:34
 citēt
Grims smuki, salīmēts arī smuki. Malacis!
Publicēts: 23.03.12 09:20
 citēt
apgaisme kā apgaisme! bet ja tāda tipa jebitovoi situation, gaisma prasās būt attaisnota. nu. lai nav kā vecaajās, labajās Hičkoka filmās, ka aizdedzina sveci un tā uzreiz sāk pati no sevis mest 4 ēnas.
Publicēts: 23.03.12 10:24
 citēt
haralds:apgaisme kā apgaisme! bet ja tāda tipa jebitovoi situation, gaisma prasās būt attaisnota. nu. lai nav kā vecaajās, labajās Hičkoka filmās, ka aizdedzina sveci un tā uzreiz sāk pati no sevis mest 4 ēnas.

SStrunts apr to, bet nu hicckoka filmu noskanju neviens nevar atteelot. Rullee viennoziimigi.. :)))) Patīk man veco filmu operatoru darbs, musdienas nav vairs tas prasmes... :face-devil-grin:
Publicēts: 23.03.12 10:25
 citēt
dolldia:Izskatās, ka Olga svinēs saldos 16... :D

Tā ir Olga? :D
Publicēts: 23.03.12 10:31
 citēt
Sokolova MPS:face-grin:
Publicēts: 23.03.12 10:33
 citēt
Riebiga:
haralds:apgaisme kā apgaisme! bet ja tāda tipa jebitovoi situation, gaisma prasās būt attaisnota. nu. lai nav kā vecaajās, labajās Hičkoka filmās, ka aizdedzina sveci un tā uzreiz sāk pati no sevis mest 4 ēnas.

SStrunts apr to, bet nu hicckoka filmu noskanju neviens nevar atteelot. Rullee viennoziimigi.. :)))) Patīk man veco filmu operatoru darbs, musdienas nav vairs tas prasmes... :face-devil-grin:
Jaunie nemāk izklaidēties
Publicēts: 23.03.12 10:45
 citēt
Riebiga:Strunts par to, bet nu hicckoka filmu noskanju neviens nevar atteelot. Rullee viennoziimigi.. :)))) Patīk man veco filmu operatoru darbs, musdienas nav vairs tas prasmes... :face-devil-grin:

sadalu viedokli. Olgu arī pāris reizes sanācis bildēt, reiz Valta (Valta Kleina - red. piez.) studijā, tak ne pašā studijā, bet kaut kur forūzī pie nužņīka. Valts neteica vis - man te gaisma uzlikta, nospied pāra reizes, man takš nav žēl! :face-sad:
Publicēts: 23.03.12 11:29
 citēt
Baltskars:
dolldia:Izskatās, ka Olga svinēs saldos 16... :D

Tā ir Olga? :D

Tā runā :D
Publicēts: 23.03.12 11:35
 citēt
bet es nopietni jautāju - kas viņam tā par mega apgaismes tehniku? pa manam šitādu bildi var ar trīs zipenēm uztaisīt...
Publicēts: 23.03.12 11:40
 citēt
rixweber:bet es nopietni jautāju - kas viņam tā par mega apgaismes tehniku? pa manam šitādu bildi var ar trīs zipenēm uztaisīt...

iespejams, vinsh nevar, tapec vinam ir mega...
Publicēts: 23.03.12 11:41
 citēt
nebuutu pateikushi, ka taa ir Olga, nekad muuzhaa neatpaziitu.
Publicēts: 23.03.12 12:21
 citēt
Nezinu, vai tā Olga vai Ņina, bet bilde man izskatījās kā ielīmēta. Tad Laikam liela māxla.
Publicēts: 23.03.12 12:24
 citēt
Pirmajā brīdī izskatās pēc tās krievu dāmītes, kas Jauno Vilni vada :D
Publicēts: 23.03.12 12:26
 citēt
orks:Nezinu, vai tā Olga vai Ņina, bet bilde man izskatījās kā ielīmēta. Tad Laikam liela māxla.

Nu pēc teksta spriežot, tā arī ir - esot fonu līmējis klāt atsevišķi.
Publicēts: 23.03.12 12:38
 citēt
RobertsJ:Nu pēc teksta spriežot, tā arī ir - esot fonu līmējis klāt atsevišķi.

tas fōns tik tālu, ka diemžēl neņemos grēku uz dušas apgalvot, ka pēc bildes spriežot arī! :grimace:
Publicēts: 24.03.12 06:33
 citēt
Nu Olga kaut kāda tā varbūt arī ir, bet pēc Rajeckas-Miglinieces gan neizskatās. Brīnumgaismas nepalīdzēja konkrētās personas atpazīšanā. Ja tā ir koncerttūres reklāmbilde, tad menedžeriem vajadzētu būt hataviem situācijai, kad skatītāji atprasīs biļešu naudu, jo nāca uz tās dāmītes koncertu, kas bildē, bet dziedāja pavisam cita.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):