forum.gif
Aizņemtos grāmatu -> Alens Karss -> "Kā viegli atmest smēķēšanu"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Aizņemtos grāmatu -> Alens Karss -> "Kā viegli atmest smēķēšanu"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.03.12 16:24
 citēt
Sveiki!
Vēlos apvaicāties vai gadījumā kādam nav aizķērusies Alena Kara grāmata latviešu valodā "Kā viegli atmest smēķēšanu".
Labprāt aizņemtos uz izlašīnas laiku! Man tā grāmata ir, bet tikai krievu valodā un elektroniskā veidā, kas visnotaļ nogurdina lasot pie kompja. :face-wink:
Publicēts: 24.03.12 06:19
 citēt
Es varu 3 vārdos pārstāstīt grāmatas saturu : smēķēt atmest ir viegli :face-grin:

Kad pats briedu smēķēšanas atmešanai, tad arī paņēmu palasīties, bet nevaru teikt, ka tā grāmata man noderēja.
Smēķēšanas atmešana ir atkarīga tikai no paša smēķētāja gribasspēka un nekādas grāmatas, tabletes vai tējiņas brīnumus paša vietā neizdarīs. Pats daudzus gadus vilku pa 2 paciņām dienā, bet pirms 2 gadiem atmetu vienā dienā un kopš tā laika vairāk arī nesmirdinos.
Publicēts: 24.03.12 08:14 labots
 citēt
Ja nemaldos, M.Tvena vārdi:
"...Atmest smēķēšanu ir ļoti viegli, es to labi zinu no savas pieredzes, jo esmu atmetis tūkstoš reižu..."
Es gluži tāpat..:)
Bet par to grāmatu- kādreiz ņēmu palasīt un, skeptiski lasot, netiku pat līdz pusei. Kad pēc "nopīpētas" nakts dežūras no rīta sāku smakt no klepus lēkmēm, doma par atmešanu tomēr kļuva aktuāla. Man palīdzēja ziņa, ka drauga čoms ticis vaļā no ilgu gadu pīpēšanas pie kāda veca daktera ar vienu elektroakupunktūras "tūres" palīdzību. Dabūju koordinātes un gāju "padoties". Onka ir izbijis kara ārsts, dienējis uz zemūdenēm, metodiku apguvis jau penzijas gados. Cik sapratu, metodika un aparātiņš (tjipa mazs frekvenču ģenerators) tika izmantoti stagnācijas gados cekas bonzu ārstēšanai no atkarībām, laikam jau vairāk alkoholiskām. Taču tie baudas punkti šņabim un smēķiem, pēc seno ķīniešu gudrībām, esot gandrīz vienās ausu vietās.
Man bija jāiziet 3 tūres- katra pa dažām minūtēm, garas veču pārrunas neskaitot..:)
No sākuma gribējās pīpēt līdz krampjiem žokļos, bet pēc dažām dienām viss pilnīgi pārgāja, pat kārtīgas iedzeršanas laikā nebija nekādas vēlmes uzpīpēt. Bet mans pīpmaņa stāžs bija ap 40 gadiem. Tā kā kautkas tajā pasākumā tomēr ir!
Nezinu, vai onka vēl praktizē- tas bija jau 5 gadi atpakaļ. Nu jau ap 80 gadiem vajadzētu būt- ja vien vēl ir šajā saulē.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):