Oliss:
Pareizi darīja ka nepieņēma es arī nebūtu pieņēmis
jāpieķer kāda uguņošana, tad pieņemsi?
Es zinu tikai vienu fotogrāfu Baltijā, kas māk ļoti labi uzbildēt uguņošanas, bet tas ir aizbraucis tālēs zilajās un tūvākajā laikā nebūs, tā kā naksies meklēt jaunu, bet es esu ļoti piekasīgs
serzhanja:Nu re, a vēl mani šodien LETA nepieņema ar savu reportāžu.
LETA Tevi nepaņēma ar LETAS reportāžu? (mani LETA nepieņema ar manu reportāžu!). nebēdā, mani reiz viena pensionāru avīze nepaņēma štatā, paņēma okupācijas armijas praporšķiku un 1 cilvēku ar īpašām vajadzībām.
Da nu turpat uz laptopa samuģīts vai Kas jauns piemēmis darbā kādu jaunu "Bildredaktoru" kurš nu uzrāda "MĀKU" Parak jau nu VIENADI sudainas tas bildes istās viena feisa "Ražojums"
FUI mrproxy tu apmeklē tik apšaubāmus pasākumus PE , sliktas gaumes pazīme Ot nejauks , ar sitādiem izsaucieniem piespiedīsi mani to ZĪMUĻDRAZU izpētīt
versatile:da labi, ar kitiem tur neviens nebilde...
TUR jau tā lieta ka TĀ spēj uzbliezt ar LABU TEHNIKU , kā saka TEHNIKA mežoņa rokās metāllūžņu kaudze Palurēju kas tu ir Prohsiju atradau priekšpedejā kadrā. Pieļauju ka tas viss tā sadirstss APSTRĀDĒ jo visas vienadi SUDAINAS Publika starā jo SAVS PURNS paspīdejis NETĀ Turieneišiem ēst nedod dot "Pazīmēties" . Savulaik bieži bildēju Parizē visādas ikdienišķas modes skates TUR ar publika zimējās BET viņai kautkā DABĪGI un nesmieklīgi tas sanāk