forum.gif
pasākums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / pasākums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.12 10:02
 citēt
varbūt kāds taisās rīkot vai piedalīties kādā plenērā, kur es arī varētu piedalīties? taisni vai sagribējās kko tādu masveida ar fotografēšanu, bet tā kā pats esmu bez auto, tad neko sarīkot nevaru - pašam pie kautkā jāpiemetās..
Publicēts: 27.03.12 10:15 labots
 citēt
Jāpagaida bik zaļāka un siltāka daba- tad jau idejas sāks dīgt tik pat ņipri, kā jaunie asni..:)
Bet masveida fotografēšana gan apšaubāms pasākums (IMHO). Drīzāk jau masveida pirtiņa un saviesīga iedzeršana pēc individuālām (jebšu mazu grupiņu) fotosesijām...:face-wink:
Publicēts: 27.03.12 10:30
 citēt
'kā reizi, taisos braukt, rīt, uz Pļaviņu pusi, bet mašīna maza - tikai piecas vietas, tāpēc kārtējo reizi, braukšu viens .... :big_smile:
Publicēts: 27.03.12 10:33
 citēt
negatIvs:
'kā reizi, taisos braukt, rīt, uz Pļaviņu pusi, bet mašīna maza - tikai piecas vietas, tāpēc kārtējo reizi, braukšu viens .... :big_smile:

Kādēļ braukt ar mazu mašīnu, ja pavasarīgais laiks jau ļauj braukt ar lielu vellapēdu?...:face-wink:
Publicēts: 27.03.12 10:36
 citēt
ar Wellapēdu, nav kruta, jo tam nevajag dārgo degvielu ....
Publicēts: 27.03.12 10:52
 citēt
Ceturtdien braucu plenērot, bet tāpat kā negativam mašīna maza, tādēļ braukšu viens, lai pats varu izbaudīt dārgās degvielas priekšrocības :grimace:
Publicēts: 27.03.12 10:55
 citēt
jautaajums jau vitaals - kaapeec, kaa... un ko www.fotoblog.lv... te drusku par sho teemu...
Publicēts: 27.03.12 10:56
 citēt
jā, to izbaudīt, kurmam/ai tatram/ai, iespēja netiek dota .... :grimace:
Publicēts: 27.03.12 10:58
 citēt
Bildes:
jautaajums jau vitaals - kaapeec, kaa... un ko www.fotoblog.lv... te drusku par sho teemu...

tad jau vispirms, jāizlasa
Publicēts: 27.03.12 11:08
 citēt
izlasīju, bet nekādos, garākos komentāros negribētu ielaisties, jo, klubiņu, lietas, pilnīgi pie kājas....., par f/k Rīga, runājot, tad domāju, tas degradējas....., kaut vai S.Danelsones kursi ....
Publicēts: 27.03.12 11:13
 citēt
gneza:
varbūt kāds taisās rīkot vai piedalīties kādā plenērā, kur es arī varētu piedalīties? taisni vai sagribējās kko tādu masveida ar fotografēšanu, bet tā kā pats esmu bez auto, tad neko sarīkot nevaru - pašam pie kautkā jāpiemetās..

plagiats www.fotoblog.lv... :face-devil-grin:
Publicēts: 27.03.12 11:16
 citēt
kā reiz šodien uz vakarpusi braukšu pabildēt uz jūru kur kuģi Rīgas ostā nāk iekšā, rīt ar var kaut kur pabraukāt pabildēt, nez, vienam braukt vai kādam varbūt ļaut pievienoties, tas kā sarunājam...protams ka tikai ar velo :) tā ka degvielas cenas un citas ar auto saistītas likstas neskar :)
Publicēts: 27.03.12 11:17
 citēt
neteiksim, plaģiats, bet pod.......a ......., cuba acīgs ..... :bad_smile:
Publicēts: 27.03.12 11:19
 citēt
negatIvs:
neteiksim, plaģiats, bet pod.......a ......., cuba acīgs ..... :bad_smile:

ne tikai acigs, kodigs ari :anger:
Publicēts: 27.03.12 12:01
 citēt
kas ir, tauta? vai tad tiešām, neviens, neko nerīko, nekur nebrauc?
Publicēts: 27.03.12 12:20
 citēt
varetu uz Kubu aizbraukt... :what:
Publicēts: 27.03.12 12:42 labots
 citēt
Es 5dien laižu uz Baldoni ar savējām čomenēm (slēgtais tusiņš)... un fotogrāfēšu tikai es, nekāda vaina :D
Publicēts: 27.03.12 12:47 labots
 citēt
1+1 fotograafs jau ir bars fotograafu. taa, ka piedaavaajums vilinoshsh (+"chomenes"). :bad_smile:
Publicēts: 27.03.12 13:00
 citēt
es par. ļoti labprāt piedalītos PILSĒTAS foto, bet ar dabu arī var ko sarunāt.
Publicēts: 27.03.12 13:08
 citēt
dolldia:
Es 5dien laižu uz Baldoni ar savējām čomenēm (slēgtais tusiņš)... un fotogrāfēšu tikai es, nekāda vaina :D

Tad jau pirmdien galva sāpēs no bildēšanas :D :D :D :D :D :D :D
Publicēts: 27.03.12 13:17 labots
 citēt
Nekad līdz šim fotogrāfēšana nav kaitējusi manai veselībai... muldoņa! Un runā par lietu, spridziātājs.
Publicēts: 27.03.12 13:40
 citēt
dolldia:
Nekad līdz šim fotogrāfēšana nav kaitējusi manai veselībai... muldoņa!

kā nav kaitējuse????? :amazing::amazing::amazing: neviens tik bieži nemaina profilbildes...................:bad_smile:
Publicēts: 27.03.12 13:54
 citēt
dolldia:

ar ekipējumu/bagāžu, tiksi galā? varbūt noder palīdzība .....
Publicēts: 27.03.12 14:07
 citēt
gneza:
dolldia:

ar ekipējumu/bagāžu, tiksi galā? varbūt noder palīdzība .....

ar ekipeejumu, gan jau ka tiks galaa, a uz bagaazhu (chomeneem) noteikt, ka var pieteikties :bad_smile:
Publicēts: 27.03.12 14:37
 citēt
dolldia:

Atkal tie skuķīsu kailfoto , nu man jau ar kā sniegs nost un tuvojas 12 klases izlaidums tā jāķeras pie 'Spico pupeļu formīgo dupšeļu" iemūžināšanas:) Piektdien kā reiz starp Baldoni un Tomi akurāt viens tāds sešns paredzēts :D :D
Publicēts: 27.03.12 14:46
 citēt
kur te pierakstās, uz bagāžu, čomenēm ? ..... :grimace:
Publicēts: 27.03.12 16:00
 citēt
Lunis:
dolldia:

Atkal tie skuķīsu kailfoto , nu man jau ar kā sniegs nost un tuvojas 12 klases izlaidums tā jāķeras pie 'Spico pupeļu formīgo dupšeļu" iemūžināšanas:) Piektdien kā reiz starp Baldoni un Tomi akurāt viens tāds sešns paredzēts :D :D

Iemūžināt tās lietas vajag, kamēr vēl ir... pēcāk jau gadi un baltmaize darīs savu :D
Publicēts: 27.03.12 16:05
 citēt
viencmuzikanc:
Lunis:

Iemūžināt tās lietas vajag, kamēr vēl ir... pēcāk jau gadi un baltmaize darīs savu :D

++++:face-grin::face-grin::face-grin: Labais
Publicēts: 27.03.12 16:10
 citēt
:haha:
Publicēts: 27.03.12 18:30
 citēt
bet, kur pirtis palikušas? varēja, vismaz, ar savu aparātu padarboties. labi bija pasākumi - darbs, ar modeli, brīvā dabā
Publicēts: 27.03.12 18:43
 citēt
gneza:bet, kur pirtis palikušas? varēja, vismaz, ar savu aparātu padarboties. labi bija pasākumi - darbs, ar modeli, brīvā dabā

priekškam tev pirtī vajaga baru??????:amazing: pats ar modeli netiksi galā????:amazing: :exciting:
Publicēts: 27.03.12 20:43
 citēt
"par f/k Rīga, runājot, tad domāju, tas degradējas....., kaut vai S.Danelsones kursi"

Fotokursi iesācējiem notiek latviešu valodā. Kursus vada Silvija Danelsone, starptautiski atzīta fotogrāfe.
Nodarbībās iepazīstina ar fototehniku un tiek apgūti fotografēšanas pamati.

Nu, un kas Negatīvam ir pret starptautiski atzītas fotogrāfes kursiem?
Publicēts: 27.03.12 20:58
 citēt
Eltons:"par f/k Rīga, runājot, tad domāju, tas degradējas....., kaut vai S.Danelsones kursi"

Fotokursi iesācējiem notiek latviešu valodā. Kursus vada Silvija Danelsone, starptautiski atzīta fotogrāfe.
Nodarbībās iepazīstina ar fototehniku un tiek apgūti fotografēšanas pamati.

Nu, un kas Negatīvam ir pret starptautiski atzītas fotogrāfes kursiem?

Nedomāju, ka Eltonam ir kaut mazākās cerības saprast *kas*

Bet offtopica varu pamest ideju, pret perspektīvi spītējošos čerepus sapeistot Marsa peizāžā - plats solis us transgalaktiski atzīto fotogrāfu (uz Marsa ir Leiputrija - tur katru vardu raksta citā fontā)
Publicēts: 27.03.12 21:24
 citēt
:haha:
Publicēts: 27.03.12 21:33
 citēt
foni, uz marsa forši

:bad_smile:
Publicēts: 27.03.12 21:47
 citēt
negatIvs:foni, uz marsa forši

eeehhhh... a man tā patīk priekšplāni....
Publicēts: 27.03.12 21:47 labots
 citēt
dažreiz gadās arī ūdeni uz Marsa nofočēt

Publicēts: 27.03.12 21:48
 citēt
serzhanja:dažreiz gadās arī ūdeni uz Marsa nofočēt

http://www.jalilweb.com/pics/waterOnMars.jpg

oi vecīt - ūdeni sabliezt ir 99.99% fotokameru būtība :)
Publicēts: 27.03.12 21:50
 citēt
Maris:

http://www.jalilweb.com/pics/waterOnMars.jpg

oi vecīt - ūdeni sabliezt ir 99.99% fotokameru būtība :)

ooo trāpīts 10niekā :D :bad_smile:
Publicēts: 27.03.12 21:57
 citēt

būtu vēl ledu glāzē iemetis :D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info: