varbūt kāds taisās rīkot vai piedalīties kādā plenērā, kur es arī varētu piedalīties? taisni vai sagribējās kko tādu masveida ar fotografēšanu, bet tā kā pats esmu bez auto, tad neko sarīkot nevaru - pašam pie kautkā jāpiemetās..
Jāpagaida bik zaļāka un siltāka daba- tad jau idejas sāks dīgt tik pat ņipri, kā jaunie asni.. Bet masveida fotografēšana gan apšaubāms pasākums (IMHO). Drīzāk jau masveida pirtiņa un saviesīga iedzeršana pēc individuālām (jebšu mazu grupiņu) fotosesijām...
izlasīju, bet nekādos, garākos komentāros negribētu ielaisties, jo, klubiņu, lietas, pilnīgi pie kājas....., par f/k Rīga, runājot, tad domāju, tas degradējas....., kaut vai S.Danelsones kursi ....
gneza: varbūt kāds taisās rīkot vai piedalīties kādā plenērā, kur es arī varētu piedalīties? taisni vai sagribējās kko tādu masveida ar fotografēšanu, bet tā kā pats esmu bez auto, tad neko sarīkot nevaru - pašam pie kautkā jāpiemetās..
kā reiz šodien uz vakarpusi braukšu pabildēt uz jūru kur kuģi Rīgas ostā nāk iekšā, rīt ar var kaut kur pabraukāt pabildēt, nez, vienam braukt vai kādam varbūt ļaut pievienoties, tas kā sarunājam...protams ka tikai ar velo tā ka degvielas cenas un citas ar auto saistītas likstas neskar
dolldia: Es 5dien laižu uz Baldoni ar savējām čomenēm (slēgtais tusiņš)... un fotogrāfēšu tikai es, nekāda vaina
Atkal tie skuķīsu kailfoto , nu man jau ar kā sniegs nost un tuvojas 12 klases izlaidums tā jāķeras pie 'Spico pupeļu formīgo dupšeļu" iemūžināšanas Piektdien kā reiz starp Baldoni un Tomi akurāt viens tāds sešns paredzēts
dolldia: Es 5dien laižu uz Baldoni ar savējām čomenēm (slēgtais tusiņš)... un fotogrāfēšu tikai es, nekāda vaina
Atkal tie skuķīsu kailfoto , nu man jau ar kā sniegs nost un tuvojas 12 klases izlaidums tā jāķeras pie 'Spico pupeļu formīgo dupšeļu" iemūžināšanas Piektdien kā reiz starp Baldoni un Tomi akurāt viens tāds sešns paredzēts
Iemūžināt tās lietas vajag, kamēr vēl ir... pēcāk jau gadi un baltmaize darīs savu
Lunis:
Iemūžināt tās lietas vajag, kamēr vēl ir... pēcāk jau gadi un baltmaize darīs savu
"par f/k Rīga, runājot, tad domāju, tas degradējas....., kaut vai S.Danelsones kursi"
Fotokursi iesācējiem notiek latviešu valodā. Kursus vada Silvija Danelsone, starptautiski atzīta fotogrāfe. Nodarbībās iepazīstina ar fototehniku un tiek apgūti fotografēšanas pamati.
Nu, un kas Negatīvam ir pret starptautiski atzītas fotogrāfes kursiem?
Eltons:"par f/k Rīga, runājot, tad domāju, tas degradējas....., kaut vai S.Danelsones kursi"
Fotokursi iesācējiem notiek latviešu valodā. Kursus vada Silvija Danelsone, starptautiski atzīta fotogrāfe. Nodarbībās iepazīstina ar fototehniku un tiek apgūti fotografēšanas pamati.
Nu, un kas Negatīvam ir pret starptautiski atzītas fotogrāfes kursiem?
Nedomāju, ka Eltonam ir kaut mazākās cerības saprast *kas*
Bet offtopica varu pamest ideju, pret perspektīvi spītējošos čerepus sapeistot Marsa peizāžā - plats solis us transgalaktiski atzīto fotogrāfu (uz Marsa ir Leiputrija - tur katru vardu raksta citā fontā)