forum.gif
pasākums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / pasākums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.12 22:12
 citēt
He, he...
Publicēts: 27.03.12 22:26
 citēt
parcik esmu zaļknābis tad uz tādiem foto bruziņtussiem nēesmu bijis... bet interesē gan... tāpēc varētu būt salaspils-ikšķiles-ogres gala vedējs.... nu maksimums ar simbolisku 95E maksu... +3 ar somām - ērti... tas tā... by the way kā saka... un marts matos! :anger:
Publicēts: 27.03.12 22:26
 citēt
serzhanja:dažreiz gadās arī ūdeni uz Marsa nofočēt

tas var arī nebūt ūdens....., drīzāk ugunsdzira, un marss zacenei ... :bad_smile:
Publicēts: 27.03.12 23:56 labots
 citēt
gneza:bet, kur pirtis palikušas? varēja, vismaz, ar savu aparātu padarboties. labi bija pasākumi - darbs, ar modeli, brīvā dabā

Nekur nav palikušas, tak Haiduks rīko diezgan regulāri.
Un bagāža man niecīga(mugursoma,kamera un es), tākā ar to kas man būs tikšu galā :D Nav jau smaga man tā mazulīte :D
Publicēts: 28.03.12 00:13 labots
 citēt
gneza, Tu kā no mēness nokritis... Noteikti ir plenēras katru gadu... tagad arī katru gadu braukšana uz Lipāju, peļļu pirts un Haiduka pirts(kā jau minēju, vairākas reizies gadā)... noteikti rīko vēl visādus pasākumiņus par kuriem neko nezinu... :bad_smile:
Droši vien to visu zini, bet pēc Tava rakstītā...

Un visos pieminētajos pasākumos ir ''masa'' tākā tikai jāseko līdzi un būs raibi.
Publicēts: 28.03.12 09:29
 citēt
dolldia:
gneza:bet, kur pirtis palikušas? varēja, vismaz, ar savu aparātu padarboties. labi bija pasākumi - darbs, ar modeli, brīvā dabā

Vaita Haiduku Rīgas dome deportējusi uz *brīvo dabu*? Bij tak tepat mūros, pagrabā.
Publicēts: 28.03.12 10:03
 citēt
Maris:
dolldia:

Vaita Haiduku Rīgas dome deportējusi uz *brīvo dabu*? Bij tak tepat mūros, pagrabā.

to ka viņa pirts būs brīvā dabā var arī noorganizēt..............:bad_smile:
Publicēts: 28.03.12 10:05
 citēt
pietiekoši, visam nesekoju līdz...., laikam . vienkārši, kad gribu padarboties ar savu aparātu, neviens nekur nebrauc, nekur neņem mani līdz
Publicēts: 28.03.12 10:06
 citēt
Un joprojām ir...
...es tik pieskaitīju arī šo, lai redz, ka garlaicīgi nav...
Publicēts: 28.03.12 10:11
 citēt
gneza:pietiekoši, visam nesekoju līdz...., laikam . vienkārši, kad gribu padarboties ar savu aparātu, neviens nekur nebrauc, nekur neņem mani līdz

Tu mājās nevari ar savu aparātu padarboties????? tev noteikti vajaga visiem rādīt kā tu māki ar savu aparātu rīkoties??? :bad_smile::face-grin:
Publicēts: 28.03.12 10:15
 citēt
mājās, nav nekādas garantijas. es šeit, forumā,reiz pasākuma afišā lasīju, par iespēju, profesionālos apstākļos padarboties ar savu aparātu
Publicēts: 28.03.12 10:15
 citēt
Oliss, ir pienācis pavasaris, čalis ir pamodies no ziemas miega un grib padraiskoties... Tev žēl? :D
Publicēts: 28.03.12 10:18
 citēt
dolldia:Oliss, ir pienācis pavasaris, čalis ir pamodies no ziemas miega un grib padraiskoties... Tev žēl? :D

Man nav žēl, bet var bēdīgi beigties ja publiskā vietā kur daudz cilvēku atklāti sāks ar savu aparātu padarboties...........:bad_smile:
Publicēts: 28.03.12 10:19
 citēt
Dolldia,es gan tavā vietā paņemtu gnezu līdzi uz tusiņu un izmantotu uz pilnu klapi,ja jau tā grib palīdzēt.
Publicēts: 28.03.12 10:20
 citēt
dolldia:Oliss, ir pienācis pavasaris, čalis ir pamodies no ziemas miega un grib padraiskoties... Tev žēl? :D

tad, Tev, tiešām, nav problēmas, ar bagāžu? ...
Publicēts: 28.03.12 10:38 labots
 citēt
ekoist, es vienkārši viņu saprotu...
bet problēma tā, ka es neesmu īstais cilvēks.

gneza, ja to vispār varēti nosaukt par bagāžu...
...es savu kameru nevienam neuzticu.
Publicēts: 28.03.12 10:41
 citēt
tak, gneza, grib par bagāžu uzmesties....., ja nevajag pašai, piespēlē druškām ..... :bad_smile:
Publicēts: 03.04.12 23:20
 citēt
es organizēju, grupām, līdz divi dalībnieki, mani ieskaitot ... :grimace:
Publicēts: 03.04.12 23:22
 citēt
UldisMuzikants:ar domu par iepazīšanos.
ar vecenēm (dzimuma, ne vecuma apzīmējums!)? :grimace:
Publicēts: 03.04.12 23:22
 citēt
negatIvs:es organizēju, grupām, līdz divi dalībnieki, mani ieskaitot ... :grimace:

Grūti būs atbilstošus pozitīvus atrast...:face-smile:
Publicēts: 03.04.12 23:25
 citēt
.................................... :bad_smile:
Publicēts: 04.04.12 00:41
 citēt
negativs, taa ij liidz kapa malai organizees ....... ar dazhiem iznjeemumiem ;-)
Publicēts: 04.04.12 07:40
 citēt
dansiga:negativs, taa ij liidz kapa malai organizees ....... ar dazhiem iznjeemumiem ;-)

izlasi , tur kārtīgi....., līdz divām personām, sevi ieskaitot ..... , par visu pārējo, esmu tikai ņirgājies, ne organizējis .... :bad_smile:
Publicēts: 04.04.12 10:26
 citēt
kas vainas trijatā? :bad_smile:
Publicēts: 04.04.12 11:18
 citēt
trijstūris ne pie kā laba nenoved :D
Publicēts: 04.04.12 12:07
 citēt
dolldia:trijstūris ne pie kā laba nenoved :D

Maziņa tu vēl :)
Publicēts: 04.04.12 12:12
 citēt
cuba666:kas vainas trijatā? :bad_smile:

tāds pasākums, var izsaukt nevēlamu rezonansi..... :bad_smile:
Publicēts: 04.04.12 12:24
 citēt
Kad vajag līdzbraucējus, tad nevienu nevar dabūt, jo visiem nav laika. Kad nevajag, paši uzprasās :face-grin:
Publicēts: 04.04.12 12:30
 citēt
chiekurs:Kad vajag līdzbraucējus, tad nevienu nevar dabūt, jo visiem nav laika. Kad nevajag, paši uzprasās :face-grin:

tu nu būtu klusējuse........:beaten:pagājušo vasar tā arī nesaorganizēji pasākumu
Publicēts: 04.04.12 12:35
 citēt
dolldia: es vienkārši viņu saprotu...

kā gan Tu viņu vari saprast, ja Tev nav aparāta... :anger:
Publicēts: 04.04.12 14:35
 citēt
Oliss:
chiekurs:Kad vajag līdzbraucējus, tad nevienu nevar dabūt, jo visiem nav laika. Kad nevajag, paši uzprasās :face-grin:

tu nu būtu klusējuse........:beaten:pagājušo vasar tā arī nesaorganizēji pasākumu

Organizatore bija Sendra, nevis es! Man tikai bija vieta, kur organizēt. Bet es tiku pasūtīta, jo it kā uzradās divas citas vietas, kur organizēt. Ar pretenzijām, lūdzu, griezties citur :face-grin:
Publicēts: 04.04.12 15:13
 citēt

dod tik ziņu..... , būšu līdzbraucējs :grimace:
Publicēts: 04.04.12 15:15
 citēt
dolldia:trijstūris ne pie kā laba nenoved :D

daudz radošāk, kā divstūris ....
Publicēts: 04.04.12 15:19
 citēt
vispār, tā bilde, nav tik melna, kā daži to mālē...., pat blogā, var šo to sarunāt..... pa šo laiku, kopš aizsāku tēmu, esmu saņēmis dažus piedāvājumus, vienu variantu, jau pārbaudīju, paldies, bija forši ..... :face-smile:
Publicēts: 04.04.12 15:59
 citēt
gneza:vispār, tā bilde, nav tik melna, kā daži to mālē...., pat blogā, var šo to sarunāt..... pa šo laiku, kopš aizsāku tēmu, esmu saņēmis dažus piedāvājumus, vienu variantu, jau pārbaudīju, paldies, bija forši ..... :face-smile:
kura bija taa laimiigaa?
Publicēts: 04.04.12 17:13
 citēt
kaut kāda, darba kultūra jāievēro, ja plāno, arī uz priekšu strādāt, tādā pašā garā ... :face-smile:
Publicēts: 04.04.12 17:20
 citēt
p.s. pa lieldienām, nekas neplānojās? kaut kas ar olām un aparātiem saistīts?
Publicēts: 04.04.12 18:27
 citēt
ja būs smukx laiks - brauks spontāni ;-)
Publicēts: 04.04.12 20:02
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas