parcik esmu zaļknābis tad uz tādiem foto bruziņtussiem nēesmu bijis... bet interesē gan... tāpēc varētu būt salaspils-ikšķiles-ogres gala vedējs.... nu maksimums ar simbolisku 95E maksu... +3 ar somām - ērti... tas tā... by the way kā saka... un marts matos!
gneza:bet, kur pirtis palikušas? varēja, vismaz, ar savu aparātu padarboties. labi bija pasākumi - darbs, ar modeli, brīvā dabā
Nekur nav palikušas, tak Haiduks rīko diezgan regulāri. Un bagāža man niecīga(mugursoma,kamera un es), tākā ar to kas man būs tikšu galā Nav jau smaga man tā mazulīte
gneza, Tu kā no mēness nokritis... Noteikti ir plenēras katru gadu... tagad arī katru gadu braukšana uz Lipāju, peļļu pirts un Haiduka pirts(kā jau minēju, vairākas reizies gadā)... noteikti rīko vēl visādus pasākumiņus par kuriem neko nezinu... Droši vien to visu zini, bet pēc Tava rakstītā...
Un visos pieminētajos pasākumos ir ''masa'' tākā tikai jāseko līdzi un būs raibi.
chiekurs:Kad vajag līdzbraucējus, tad nevienu nevar dabūt, jo visiem nav laika. Kad nevajag, paši uzprasās
tu nu būtu klusējuse........pagājušo vasar tā arī nesaorganizēji pasākumu
Organizatore bija Sendra, nevis es! Man tikai bija vieta, kur organizēt. Bet es tiku pasūtīta, jo it kā uzradās divas citas vietas, kur organizēt. Ar pretenzijām, lūdzu, griezties citur
vispār, tā bilde, nav tik melna, kā daži to mālē...., pat blogā, var šo to sarunāt..... pa šo laiku, kopš aizsāku tēmu, esmu saņēmis dažus piedāvājumus, vienu variantu, jau pārbaudīju, paldies, bija forši .....
gneza:vispār, tā bilde, nav tik melna, kā daži to mālē...., pat blogā, var šo to sarunāt..... pa šo laiku, kopš aizsāku tēmu, esmu saņēmis dažus piedāvājumus, vienu variantu, jau pārbaudīju, paldies, bija forši .....