emzi:un tu sava ievietotaja saite atradi kadu atbildi uz so jautajumu gudriniek? Tev dikti sap,ka paludzu nespamot mana tema?
Taa nav Tava teema, chaiit! Taa ir publiska teema un bez spama vinja noskalosies forumaa kaa uudens ikriitu Tavaa podaa. Tur cita vaina - pirksti liiki, ja mekleetaaju nemaak izmantot un no sigmas tikt valjaa
Jā, jā Sigmas uzreiz miskastē! Piemēram, ja kāds taisās atbrīvoties tādā veidā no savas 85mm 1.4 Sigmas, es labprāt nelaimīgo īpašnieku atbrīvotu no pūlēm un neērtuma sajūtas (kā? es esmu nopircis kaut kādu sū@#?), pats līdz viņam aizbraukšu un to objektīvu paņemšu. Vēl kādu saldējumu uzsaukšu labākam noskanojumam!
Ritz:Jā, jā Sigmas uzreiz miskastē! Piemēram, ja kāds taisās atbrīvoties tādā veidā no savas 85mm 1.4 Sigmas, es labprāt nelaimīgo īpašnieku atbrīvotu no pūlēm un neērtuma sajūtas (kā? es esmu nopircis kaut kādu sū@#?), pats līdz viņam aizbraukšu un to objektīvu paņemšu. Vēl kādu saldējumu uzsaukšu labākam noskanojumam!
ja, misenee. un ja kaads met araa 50mm 1.4 es ar pakjertu
LKZ:hehe. muuzhiigaa probleema ar front/back fokusu. sigmas neremontee, no sigmaam tiek valjaa un peerk normaalus objektiivus
hehe, kolega nopirka 35 mm 1.4 kanonu un tam bija taads front fokusa defekts, ka garantijas remonts nespēja novērst. Iešķieba citu stiklu vietā......
Tieši tā! Sigmas jaunie modeļi, ar HSM un marķējumu EX II ir (cena / kvalitāte) normāli. Ar 30/1,4 problēmu nebija. Par tematu: 50 - 150/2,8. sāka niķoties diafragma. Veikals aizsūtīja uz Somiju, tagad tam centram ir filiāle igauņos, Tartu. Veikalā sarunāju, ar nelielu piemaksu, un atsūtīja jauno modeli EX II. Autoram. blog.andreart.lv/raksti/foto_tehnikas remonts.php Andrejs Zavadskis apkopojis visu Latvijā pieejamo. Varbūt noderēs.