forum.gif
sigma objektiva remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / sigma objektiva remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.12 23:39
 citēt
Sveiki

Varbut kads var pateikt kur varetu aiznest saremontet Sigma objektivu. Izskatas ka vajadziga kalibresana, jo fokussa punkts nav ass.
Publicēts: 27.03.12 23:44
 citēt
hehe. muuzhiigaa probleema ar front/back fokusu.
sigmas neremontee, no sigmaam tiek valjaa un peerk normaalus objektiivus :haha:
Publicēts: 27.03.12 23:47
 citēt
varbut palidzesi tikt valja? Noperc no manis vinu:-)
Lugums paspamotkautkur citur.Ja nav ko teikt par temu,tad nevajag labak.
Publicēts: 28.03.12 00:19
 citēt
emzi:varbut palidzesi tikt valja? Noperc no manis vinu:-)
Lugums paspamotkautkur citur.Ja nav ko teikt par temu,tad nevajag labak.

sāc ar sevi, un savu spamu. ir meklētājs. lai atrastu šo tēmu bija vajadzīga nepilna minūte.

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.03.12 00:36
 citēt
un tu sava ievietotaja saite atradi kadu atbildi uz so jautajumu gudriniek?
Tev dikti sap,ka paludzu nespamot mana tema?
Publicēts: 28.03.12 00:53
 citēt
es atradu, tekstu jau necitēšu.. ir cilvēki kuriem vienkārši nesanāk :big_smile:
Publicēts: 28.03.12 01:19
 citēt
emzi:un tu sava ievietotaja saite atradi kadu atbildi uz so jautajumu gudriniek?
Tev dikti sap,ka paludzu nespamot mana tema?

Taa nav Tava teema, chaiit! Taa ir publiska teema un bez spama vinja noskalosies forumaa kaa uudens ikriitu Tavaa podaa. Tur cita vaina - pirksti liiki, ja mekleetaaju nemaak izmantot un no sigmas tikt valjaa :bad_smile:
Publicēts: 28.03.12 01:25
 citēt
Jā, jā Sigmas uzreiz miskastē! Piemēram, ja kāds taisās atbrīvoties tādā veidā no savas 85mm 1.4 Sigmas, es labprāt nelaimīgo īpašnieku atbrīvotu no pūlēm un neērtuma sajūtas (kā? es esmu nopircis kaut kādu sū@#?), pats līdz viņam aizbraukšu un to objektīvu paņemšu. Vēl kādu saldējumu uzsaukšu labākam noskanojumam!
Publicēts: 28.03.12 01:52
 citēt
Ritz:Jā, jā Sigmas uzreiz miskastē! Piemēram, ja kāds taisās atbrīvoties tādā veidā no savas 85mm 1.4 Sigmas, es labprāt nelaimīgo īpašnieku atbrīvotu no pūlēm un neērtuma sajūtas (kā? es esmu nopircis kaut kādu sū@#?), pats līdz viņam aizbraukšu un to objektīvu paņemšu. Vēl kādu saldējumu uzsaukšu labākam noskanojumam!

ja, misenee. un ja kaads met araa 50mm 1.4 es ar pakjertu :big_smile:
Publicēts: 28.03.12 10:54
 citēt
LKZ:hehe. muuzhiigaa probleema ar front/back fokusu.

hehe, kolega nopirka 35 mm 1.4 kanonu un tam bija taads front fokusa defekts, ka garantijas remonts nespēja novērst. Iešķieba citu stiklu vietā......
Publicēts: 28.03.12 13:08 labots
 citēt
NilsS:
LKZ:hehe. muuzhiigaa probleema ar front/back fokusu.

hehe, kolega nopirka 35 mm 1.4 kanonu un tam bija taads front fokusa defekts, ka garantijas remonts nespēja novērst. Iešķieba citu stiklu vietā......

Tieši tā! Sigmas jaunie modeļi, ar HSM un marķējumu EX II ir (cena / kvalitāte) normāli. Ar 30/1,4 problēmu nebija.
Par tematu: 50 - 150/2,8. sāka niķoties diafragma. Veikals aizsūtīja uz Somiju, tagad tam centram ir filiāle igauņos, Tartu. Veikalā sarunāju, ar nelielu piemaksu, un atsūtīja jauno modeli EX II.:face-smile:
Autoram. blog.andreart.lv/raksti/foto_tehnikas remonts.php:face-wink:
Andrejs Zavadskis apkopojis visu Latvijā pieejamo. Varbūt noderēs.:face-wink:
Publicēts: 28.03.12 13:56
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):