forum.gif
ko iesakat?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / ko iesakat?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.12 22:30
 citēt
Neklausies te šitās pļāpas!Ir kāposts,ņem to Canonu un miers mājās.Tad jau pats ar laiku manīsi-gribi vēl fočēt vai nē.Bet par tehnisko pusi neuztraucies.Tas ir sākuma līmeņa verķis un jebkurā gadījumā pilnīgi pietiekams.Bet ja nepatiks tā bildēšana,tad mierīgi met pie malas un štrunts par to naudu.Cik nav iztērēts visādām blēņām!Un cik beztolkā notrallināts!:face-grin:
Publicēts: 28.03.12 22:37 labots
 citēt
Schneider:Ar glupībām nodarbojaties, man tikko meilā atnāca brīdinājums, ka netā klejo vīruss, kurš iekļūs manā datorā, novilks visas paroles, paņems uz mana vārda 100 Ls no SMS Credit, 100000 Ls hipotekāro kredītu, nopirks līzingā Nikon D3 un EOS 1 Mrak VI, tad nobeigs manu kompi, salaidīs uz īso elektroinstalāciju mājā, aizdambēs kanalizāciju un vēl piebeigs pašu

Vajaga kompi pavasaros potēt pret gripp` bet vieglākos gadījumos palīdzot i-neta pieslēgumvietas skalošana ar jūras ūdeni "Hummer"... tad nesanāx
Publicēts: 29.03.12 00:30
 citēt
"- Же не манж па сис жюр"
Киса
Publicēts: 29.03.12 14:47
 citēt
LKZ:"- Же не манж па сис жюр"
Киса

žirhafē piedhirsā mežū :face-wink:

P.S. pērc Nikon
Publicēts: 29.03.12 14:55
 citēt
Dajepkuru, kuru pārdevējam vieglāk paņemt no plaukta. Ja visu brendu entrī-levl kamerām ar melnu izolentu aizlīmēt nosaukumu, neviens profs tās neatšķirs.
Publicēts: 29.03.12 15:02
 citēt
dolldia:Neieguldiet naudu fotokamerā, ieguldiet sevis attīstīšanā. (...) /G. Binde/

tas par haluciogeenajaam seeneem?
Publicēts: 29.03.12 15:25
 citēt
Vavers:
LKZ:"- Же не манж па сис жюр"
Киса

žirhafē piedhirsā mežū :face-wink:

:bad_smile:
Publicēts: 29.03.12 15:59
 citēt
ela:Būtībā vēlējos, lai iesaka kādu citu variantu, kas būtu labāks par šo :face-grin:

Nikon D5100
Publicēts: 29.03.12 16:05
 citēt
un shito objektiivu klaat
www.mir.com.my...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info: