forum.gif
nelielu palīdzību?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / nelielu palīdzību?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.12 19:42
 citēt
Savā ZPD (Zinātniski pētnieciskais darbs, kuru veic vidusskolā)salīdzinu Adobe Photoshop un GIMP. Izvēlējos nedaudz citādāk veidu kā to izdarīt- salīdzināt programmas pēc to funkciju lietošanas ērtuma.

Būtu tiešām ļoti priecīga, ja palīdzētu to izdarīt ātrāk- aizpildot šo (webanketa.com...) anketu par funkcijām, cik bieži tās izmantojat strādājot ar kādu jau nosauktajām programmām.

Paldies jau iepriekš!Novērtēju katru respondentu,kas ir veltījis savu laiku!
Publicēts: 01.04.12 19:44
 citēt
PS lietotājiem Gimp būs neērts lietošanā, un otrādi- Gimpistiem ar PS būs grūti..
Publicēts: 01.04.12 20:15
 citēt
cents atbildet ... kas ta par idiostisku fignju - peedeejaa kolonaa, kas dubultoijas ar pirmo!?!?!?!?!? OK = saklishkjinajau arii to ... bet joprojaam man saka, ka kaut ko nesmu pareizi aizpildiijusi ... nu neieushu un nechekoshu tagad atkal visus jautaajumus - kur kaut kas nav ok ..... NEERTA anketa!!!
Publicēts: 01.04.12 20:18 labots
 citēt
u kas ir taas zvaigznes!?!??!?! tachu pec atbildeem redz, ko es rei un ko biezhi lietoju!
Publicēts: 01.04.12 20:25
 citēt
dansiga:u kas ir taas zvaigznes!?!??!?! tachu pec atbildeem redz, ko es rei un ko biezhi lietoju!

protams, ka redz

ar zvaigznēm norāda spirķiku nostādināšanas gadus
Publicēts: 01.04.12 20:32
 citēt
man arī neizdevās piebeigt to anketu..
vēl pietam, neredzu, kā ar tās palīdzību varētu salīdzināt PS ar Gimp..
Publicēts: 01.04.12 21:52
 citēt
Maris:
dansiga:u kas ir taas zvaigznes!?!??!?! tachu pec atbildeem redz, ko es rei un ko biezhi lietoju!

protams, ka redz

Izskatās, ka Dansigai pattreiz dzerīklis ar vienu zvaigzni, jeb visas zavaigznes vienā dzeramajā. :big_smile:
Publicēts: 01.04.12 21:54
 citēt
sorry, es to gimpi nejūzēju! :face-sad:
Publicēts: 01.04.12 22:06
 citēt
Laumonis:
Maris:

protams, ka redz

Izskatās, ka Dansigai pattreiz dzerīklis ar vienu zvaigzni, jeb visas zavaigznes vienā dzeramajā. :big_smile:

Tu aizpildi anketu un tad paskatiisim tavu dzeruma zvaigzni ;-pppp;-)
Publicēts: 02.04.12 16:14 labots
 citēt
Bļa, nu tāda huiņa tā aptauja, neticu, ka kāds tādu vispār var sapildīt!!!!!!!!!

Da i kur tur salīdzinājums???
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):