forum.gif
Sleepnis dzivnieku/putnu bildeshanai.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sleepnis dzivnieku/putnu bildeshanai.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.07 15:58
 citēt
Labas dienas!

Taa kaa man ljoti tuva pie sirds putnu un citu lopinju bildeshana, lai izdotos sakarigi kadri, japietuvojas tiem ir pec iespejas tuvak. Ne vienmer to ir viegli paveikt, tapec ir interese uztaisit/nopirkt viegli parvietojamu, kompaktu slepni.
Vai kads ir pie shii piedomajis, kaut ko uzmeistarojis?

Dikti gribaas.... :roll:
Publicēts: 12.05.07 17:01
 citēt
Janels - tavs variants neder, vajag taadu nopietnaku slepni, kura varetu pavadit kadas padsmit stundas no rita lidz vakaram, ari ta lai tie kustonji katru manu kustibu nevaretu redzet!
Kaut ko vairak lidzigu shitam:
www.stay-hidden.com...

Maris - Tavs pirmspedejais links ir tas, ko man vajag. Pedejais gan ir parasta telts, var jau protams to apgraizit un sataisit pec savam vajadzivam.
Paldies par linkiem!
Publicēts: 12.05.07 17:54
 citēt
3diens tādā teltī varēsi sēdēt un dzīvnieki tuvu nenāks tāpat jo viņi zin apkārtni, un bīstas no katrastavas kustības kaut to neredz bet dzird...
es ieteitku nopritk kādu vecu mašīnu un aizmugurē izņemt benķus lai ir kur statīvu nolitk un tad gaidīt, jo caur mašīnu skaņas tik labi viņ neredz. ja gribas mašīnu vari tādās armijas krāsās nokrādot un būs ideāli...
man arī tāda doma vispār ir...
Publicēts: 12.05.07 18:48
 citēt
esmu vīlies :(((

man vislabaak patika:

www.dabasretumi.lv...

bet nu labi veči auto ar ir doma

growabrain.typepad.com...

gribeetu ieteikt modeli izveeleeties sheit:

www.real4x4.com...

un noteikti nenjemiet liidz meitenes - taisiis veel troksni

puosu.dna.fi...
Publicēts: 12.05.07 18:51
 citēt
Publicēts: 12.05.07 19:00
 citēt
šitādu džeki neņemiet - putnogrāfi atzinuši par pārāk uzkrītošu:

www.worth1000.com...
Publicēts: 12.05.07 19:33
 citēt
pietiks ar golfu, ja grib pa bezceļiem tad ar veco labo āzi...
Publicēts: 12.05.07 19:36
 citēt

ar šitādu esi nemanāms
Publicēts: 12.05.07 20:00
 citēt
vispār jau delikāts jautājums - bet ir dazi krit\eriji uz ko jāskatās - lai materiāls bītu kluss (seit neilona kamufl\azas teltis nederēs, jo viņas švīkst) jābūt ātri un viegli uzstād\amai, \udensizturīgai. iespējams slīpnis jābeistaro pasam. pats esmu putniem lavījies klāt ar 3x zoom ziepi - nav neiespējami pārvietoties pilnīgi bez skaņas, taču domāju, ka vislielākā problēma ir spoguļkameras slēdza skanas līmenis. Dzīvniekus bildējot jo īpaši. tur bez fotomākslas ir arī jāpārzin dabas likumi un dzīvnieku instinkti. sākumā būtu varbūt jājautā par citu kolēģu pieredzi un varbūt iepazīstini ar savējo :roll:
varētu būt interesants pastāstiņš :roll:
Publicēts: 12.05.07 20:08
 citēt
piemērām stirnas ir ziņkārīgas un viņas var bildēt un bildēt slēdis netraucē...putni jau pēc dabas vien lēkā...meža cūkas ir ļoti bailīgas...aļņi un brieži nav tik bieži sastopami bet 5 bildes var droši uztaisīt...zaķis klausās to skaņu un grozās...jenotiem pofigs pilnīgs...ja pat vienu nošauj tad otrs tikai skatās kas notiek kamēr pašu ar nošauj neis bēg prom :D
Publicēts: 12.05.07 20:11
 citēt
gribi teikt, ka izstāžu zāles uzraugi ir tramīgāki par dzīvnieciņiem? :roll:
Publicēts: 12.05.07 20:44
 citēt
Njā, nu jūs man te linkus sasviedāt...

Tas telts variants es domāju man varētu derēt.
Es jau tā esmu diezgan tuvu daudziem dzīvniekiem ticis klāt uz savām čētrām, ja būtu slēpnis, tad tiktu vēl tuvāk klāt.
Mašīna neder, jo nu nesanāks man mežā ar to iebraukt.
Publicēts: 12.05.07 20:51
 citēt
nu ja tu domā ar telti kustēties tad nopērc mednieku kostīmu un miers, j agribi sēdēt tad paņem benķīti...ja māki braukt tad ar to pašu bobi iebraukt var daudz kur... :p
Publicēts: 13.05.07 22:16
 citēt
Paldies, Helman!

Arvi, dzīvnieki dajebkādi - putni, zaķi, brieži un vāveres. Viss, kas kustas! Cik tuvu? Tik, cik tuvu šie pieies klāt. Pagaidām esmu aprīkots ar sigmu 70-300, bet no ebay ir iepirkts 2x tele konvertors (vai kā viņš tur), jāgaida tikai piegāde tagad.
Publicēts: 13.05.07 22:21
 citēt
ja tu gribi viņus jau kā modeļus pats vari sākt barot, uzsparust uz kokā sāli lai brieži un aļņi nāk laizīt, pieradināt pie tā ka tu viņus sēdi lai nebīstās no trokšņa.
ziņo kāds ir tas konvertors
Publicēts: 13.05.07 23:05
 citēt
Musco - ar briežiem man problēmu nav:
www.fotoblog.lv... :roll:
Mani šobrīd taisni putni vairāk interesē, k;a saka mirkļa vājums. Atradu vienu vietu, kur fazāns mīt - divas reizes jau šo satiku, bet tuvāk par kādiem 100m klāt nelaiž. Šobrīd nobildēt šo man ir kā mērķis nostādīts - tāpēc arī tas konvertors. Nopirku to tik vakar, tā kā kāda nedēļa vēl jāpaciešas! :x
Publicēts: 13.05.07 23:13
 citēt
Musco - ar briežiem man problēmu nav:
www.fotoblog.lv... :roll:
Mani šobrīd taisni putni vairāk interesē, k;a saka mirkļa vājums. Atradu vienu vietu, kur fazāns mīt - divas reizes jau šo satiku, bet tuvāk par kādiem 100m klāt nelaiž. Šobrīd nobildēt šo man ir kā mērķis nostādīts - tāpēc arī tas konvertors. Nopirku to tik vakar, tā kā kāda nedēļa vēl jāpaciešas! :x

Par to konverteri tiešām būtu jauki dzirdēt atsauksmes un bildes :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):