Sveiki! Esmu jauns foto pasaulē. Ko pieredzējuši lietotāji saka par 28mm objektīviem? Kāds ir labākais objektīva pielietojums un kam objektīvs ne visai labi der? Konkrēti par fokusa attālumu. Paldies jau iepriekš.
k_lie:Sveiki! Esmu jauns foto pasaulē. Ko pieredzējuši lietotāji saka par 28mm objektīviem? Kāds ir labākais objektīva pielietojums un kam objektīvs ne visai labi der? Konkrēti par fokusa attālumu. Paldies jau iepriekš.
Šeit jau vairāk jautājums par izmantojamo fokusa attālumu, nevis kādā konkrēta objektīva tehniskajām īpašībām.
Varbūt kļūdos (ja tā ir, tad piedodiet) un dzīvoju maldos, būdams pārliecināts, ka 28mm uz dažāda izmēra matricām (vai filmiņām) dos dažādus rezultātus...
Kad pirmo reizi dzīvoju ārzemēs veselu mēnesi,man līdzi bija 28,50 un 70-210 zūms.Atbraucis mājās un attīstījis filmas un saklapējis kontrolkartiņas,izsecināju,ka kādus procentus 70-80 no derīgajiem kadriem esmu saknipsējis tieši ar 28 mm.
laiksfoto_lv:Varbūt kļūdos (ja tā ir, tad piedodiet) un dzīvoju maldos, būdams pārliecināts, ka 28mm uz dažāda izmēra matricām (vai filmiņām) dos dažādus rezultātus...
nekļūdies! uz FF kārtīgs platleņķis, uz kropa knaps platleņķis.