forum.gif
Kāzu fotogrāfa Aleksandra Babičusa meistarklase Rīgā 1.-2. jūnijs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kāzu fotogrāfa Aleksandra Babičusa meistarklase Rīgā 1.-2. jūnijs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.04.12 11:43
 citēt
Papildus informācija mājaslapā www.lkfa.lv...
Publicēts: 04.04.12 12:05
 citēt
Mācīties man vienmēr paticies , būtu tik no kā .
Publicēts: 04.04.12 12:09
 citēt
tieši tā, izvēlēts vissvienkāršākais un neinteresantākais variants...
Publicēts: 04.04.12 13:53
 citēt
baigi dārgi. Un tēmas ar soso.........nu piemēram - ko jaunu minētais kungs pavēstīs par optikas izvēli ?
Publicēts: 04.04.12 14:02
 citēt
Lunis:Mācīties man vienmēr paticies, būtu tik no kā.
vo, vo. man tā pati nelaime! :face-sad:
Publicēts: 04.04.12 14:33 labots
 citēt
heh. ij nafig man kakonistam Nikon Capture NX programmas izmantošana, iespējas un tehnoloģija? :big_smile:
vajag uzreiz piemetinaat, ka maasterpiis klasse nikonistiem :bad_smile:
Publicēts: 04.04.12 17:06 labots
 citēt
haralds:
Lunis:Mācīties man vienmēr paticies, būtu tik no kā.
vo, vo. man tā pati nelaime! :face-sad:

Man kolēģes brauks uz šitejieni www.karllouis.com... , nevaru izdomāt mož pievienoties , tur parasti jautri tie dzerstiņi vimeo.com...
Publicēts: 05.04.12 08:52
 citēt
Tie 220 pa visiem jāsamet vai šam ir doma/cerība no katra paņemt?....... :face-glasses:
Publicēts: 05.04.12 09:03
 citēt
Lunis:nevaru izdomāt mož pievienoties, tur parasti jautri tie dzerstiņi

dzerstiņi 1-mēr jautri, ja zolīda kompānija!
LKZ:Nikon Capture NX programmas izmantošana

ar pilnu atbildības sajūtu ziņoju - Nikon Capture NX programmu nevajag izmantot. :big_smile:
Publicēts: 05.04.12 13:48
 citēt
haralds:
LKZ:Nikon Capture NX programmas izmantošana

ar pilnu atbildības sajūtu ziņoju - Nikon Capture NX programmu nevajag izmantot. :big_smile:

nu tas, laikam, kaut kas liidziigs, kaa te nesen viens deklareeja, ka DPP ir Canon'istu pamatprogramma
:big_smile:
Publicēts: 05.04.12 15:48
 citēt
Hameleon, ko gaidi... samazini cenu 4x un izgriez pogas...
20Ls dienā no ģimja jaf ir baigi lepni par to tēmu...
Publicēts: 05.04.12 19:16
 citēt
NilsS:baigi dārgi. Un tēmas ar soso.........nu piemēram - ko jaunu minētais kungs pavēstīs par optikas izvēli ?

Dažam sertifikāta/apliecības vērtība kursu cenā... Nevērtē visus pēc sevis.:face-grin:
Publicēts: 06.04.12 03:11 labots
 citēt
Haiduks:Hameleon, ko gaidi... samazini cenu 4x un izgriez pogas...
20Ls dienā no ģimja jaf ir baigi lepni par to tēmu...

man bija tā laime pabūt darba vietas un ES apmaksātos 2 nedēļu kursos, tepat LV , starp citu, programma bija krietni piezemētāka un ieguvums - jūtams. Cena varēja būt + - līdzīga.........
Publicēts: 06.04.12 08:38
 citēt
Ko dos šie kursi tiem, kuriem viss kāzu kalendārs šim gadam jau pilns?
Publicēts: 06.04.12 13:21
 citēt
Būtu labāk kāds uzrīkojis ētikas un pieklājības kursus fotogrāfiem, citādi manī lēnam mostās terorists :beaten:
Es laikam esu vienīgais kas cīnās ar nepieklājīgiem, iedomīgiem fotogrāfiem, kuri iedomājās ka ir pasākuma nagla un ka zemeslode griežas ap viņiem........:bad_egg::beaten:
Publicēts: 06.04.12 14:16
 citēt
Oliss:Būtu labāk kāds uzrīkojis ētikas un pieklājības kursus fotogrāfiem, citādi manī lēnam mostās terorists :beaten:
Es laikam esu vienīgais kas cīnās ar nepieklājīgiem, iedomīgiem fotogrāfiem, kuri iedomājās ka ir pasākuma nagla un ka zemeslode griežas ap viņiem........:bad_egg::beaten:

Nu re, cik tu iedomiigs esi ;-pp;-)
Publicēts: 06.04.12 14:26
 citēt
Oliss:Būtu labāk kāds uzrīkojis ētikas un pieklājības kursus fotogrāfiem, citādi manī lēnam mostās terorists :beaten:

Viņi nezin ka kādus 150 gadus jau izgudrots gar-fokusa objektīvs , ko lai dara ka nekas nav mācīts :(
Publicēts: 06.04.12 14:42
 citēt

Tu runaa taa it kaa buutu tonnaam reportaazhas bliezis!
Vai arii Tev katru dien kaads fotograafs traucee skatiities TV :D
Publicēts: 06.04.12 15:40
 citēt
LKZ:

Tu runaa taa it kaa buutu tonnaam reportaazhas bliezis!
Vai arii Tev katru dien kaads fotograafs traucee skatiities TV :D

Toties pasākumos gan viņi man traucē.......
Publicēts: 06.04.12 15:50
 citēt
vaita buus tik traki, ka nostaajaas tieshi Tev priekshaa un Tu neko citu neredzi visu pasaakuma laiku kaa tikai fotograafa muguru? viss atkariigs no pasaakuma, man ar biezhi naakas pieliist kaadam priekshaa, bet tas parasti notiek uz paaris sekundeem, lai nokjertu man vajadziigo kadru un pazuudu uz citu rakursu. cilveeki biezhi vien saprotoshi, pat palaizh, jo redz, ka fotograafs nav atnaacis paseedeet bet straadaat :bad_smile:
Publicēts: 06.04.12 15:57
 citēt
Strādāt :haha: :haha: Kad pirms pasākumiem tiem fotogrāfiem-knipsētājiem pastāsta kur viņi drīkst un kur nedrīkst atrasties, tad visi piekrīt un saprot.....pasākuma laikā viņi ar cāļa smadzenēm visu aizmirst un lien kur patīk......nu tad nākas vainu pasvilināt vai pārbaidīt tā kārtīgi :big_smile:
Publicēts: 06.04.12 16:02 labots
 citēt
Oliss:Strādāt :haha: :haha: Kad pirms pasākumiem tiem fotogrāfiem-knipsētājiem pastāsta kur viņi drīkst un kur nedrīkst atrasties, tad visi piekrīt un saprot.....pasākuma laikā viņi ar cāļa smadzenēm visu aizmirst un lien kur patīk......nu tad nākas vainu pasvilināt vai pārbaidīt tā kārtīgi :big_smile:

Tu pabildee paaris pasaakumus (ne dzerstinjus) taa lai ir sizhetiski kvalitatiivi (tad, kad ir jaadomaa ko un kaa). paskatiisies kaadu dziesmu Tu dziedaasi peecaak. taa iisti nezinot kaa to dara, ko tas panjem, plurksteet var daudz. a reportaazhu bildeet nav iisti tas pats, kas uz filmas saluutu knipseet :big_smile:
Publicēts: 06.04.12 16:12
 citēt
LKZ:
Oliss:Strādāt :haha: :haha: Kad pirms pasākumiem tiem fotogrāfiem-knipsētājiem pastāsta kur viņi drīkst un kur nedrīkst atrasties, tad visi piekrīt un saprot.....pasākuma laikā viņi ar cāļa smadzenēm visu aizmirst un lien kur patīk......nu tad nākas vainu pasvilināt vai pārbaidīt tā kārtīgi :big_smile:

Tu pabildee paaris pasaakumus (ne dzerstinjus) taa lai ir sizhetiski kvalitatiivi (tad, kad ir jaadomaa ko un kaa). paskatiisies kaadu dziesmu Tu dziedaasi peecaak. taa iisti nezinot kaa to dara, ko tas panjem, plurksteet var daudz. a reportaazhu bildeet nav iisti tas pats, kas uz filmas saluutu knipseet :big_smile:

Es nebildēju pasākumus. Es daudzos strādāju un NEKAD nevienam neesmu traucējis. Tas ka tu nevaru nobildēt no attāluma tā ir tava vaina. Un koncertos ews esmu samaksājis naudu par mierīgu skatīšanos un nevienam fotogrāfam nav tiesības man traucēt skatīties!
Publicēts: 06.04.12 16:21 labots
 citēt
ar Tavu stuurgalviibu un augstpraatiibu nav veerts ciiniities. "es nekad to un es nekad shito...", "esmu maksaajis par to un shito un man veel kaut kas jaaciesh.." smiekliigi, snobiski. zheel, ka tas Tev sagaadaa taadas nepanesamas cieshanas. ir liela starpiiba vai Tu pasaakumu nodroshini ar pirotehniku vai ar foto pakalpojumiem! doah! :bad_smile:
Publicēts: 06.04.12 16:40
 citēt
LKZ:ar Tavu stuurgalviibu un augstpraatiibu nav veerts ciiniities. "es nekad to un es nekad shito...", "esmu maksaajis par to un shito un man veel kaut kas jaaciesh.." smiekliigi, snobiski. zheel, ka tas Tev sagaadaa taadas nepanesamas cieshanas. ir liela starpiiba vai Tu pasaakumu nodroshini ar pirotehniku vai ar foto pakalpojumiem! doah! :bad_smile:

Protams ka milzīga starpība, jo fotogrāfēt prot katrs muļķis...... Un nekad neviens pasākumu organizētājs nepiekāpsies fotogrāfu noteikumiem, bet fotogrāfiem būs jāievēro pasākuma noteikumi
Publicēts: 06.04.12 16:46
 citēt
iteresanti, ko Tu esi taadu atradis muljkju blogaa, ka sheit uzturies ik dienu?
cel savu pashapzinju, pashapliecinies? sanaak? :bad_smile:
Publicēts: 06.04.12 17:12
 citēt
LKZ:Vai arii Tev katru dien kaads fotograafs traucee skatiities TV :D

Jau aizmirsu, kas tas par pasākumu bija:

Publicēts: 06.04.12 17:34
 citēt
njemot veeraa ekipeejuma izmeerus chalis ir izleecis no skatiitaajiem, par pasaakuma
fotograafu to nevareetu nosaukt. tas ir indiviids ar kameru :bad_smile:
turklaat skatuve ir pietiekami augstu, lai netrauceetu video operatoram
(ko var maniit vinja mazajaa ekraanaa) vai skatiitaajiem :grimace:
tas, ka shams aizeeno BTA reklaamu, nevienu noteikti nekrata :bad_smile:
Publicēts: 06.04.12 17:46
 citēt
Trakākais, ka viņš rēgojās VISOS pasākumos pa priekšu VISIEM operatoriem un skatītājiem, aizsedzot JEBKURA augstuma skatuves.
Publicēts: 06.04.12 18:00
 citēt
nu tas jau ir unikaals gadiijums. principaa, shaubos vai shameejas koteejaas zem
diskusijas, kas raisiijas starp mani un Oliss :big_smile:
Publicēts: 06.04.12 20:54
 citēt
Perasonīgais viedoklis: neviens "profesionāls"fotogrāfs vai videooperators nekad man nav traucējis baudīt pasākumu. To traucējuši ir radidraugipaziņas ar saviem agregātiem un pseidoprofotogrāfi(kas vēlas tādi būt). Cik esmu pats bildējis(bez samaksas), man trūkst nekaunības visus tos barus pastumt malā, kā arī sakonbinēt tā, lai pēc iespējas mazāk traucētu citiem. Tas ir jāmāk:)
Publicēts: 06.04.12 21:47
 citēt
Toties to, ka var pielīst ar savu plato muguru priekšā stacionārai robotkamerai, kas pasākumu translē tiešraidē internetā vai uz lielajiem ekrāniem, seviški vēl tad, kad konkŗetā kamera ir "gaisā" to gan daži ļoti profesionāli padzīvojuši gara auguma čirkaini taukmūļu fotogrāfi lieliski prot. :)

P.S. Visas līdzības aprakstā ar konkrētiem cilvēkiem ir pilnīgi nejaušas. :P
Publicēts: 06.04.12 22:22
 citēt
Vaig aicināt ištos Kāzu kursiņu pasniedzējus , reku čaļi DĀRGI bet stāsta ka labi esot :D :D

Publicēts: 06.04.12 22:55
 citēt
muaahaahaa.... es zem galda.... nu her viņ zin, vai kāds iekš lv spētu Kacenbergu, Kameronu un Spīlbergu kāzām noangažēt... :D
Publicēts: 07.04.12 08:31
 citēt
Sapper:muaahaahaa.... es zem galda.... nu her viņ zin, vai kāds iekš lv spētu Kacenbergu, Kameronu un Spīlbergu kāzām noangažēt... :D

Nedomāju, ka tie kungi vispār būtu pierunājami uz tādu bitovuhu. Par jebkādu naudu. :face-smile:
Publicēts: 08.04.12 12:02
 citēt
tiem, kas nezin cenas par kazu meistarklasēm - Vācu kolēģis prasa 500Eur no cilvēka, bet 700Eur ja brauc uz Maljorku. Brauciet labāk pie viņa, bet arī tikt ir pa grūti, jo tur rinda uz 2-3 mēnešiem uz priekšu.
Publicēts: 08.04.12 12:11
 citēt
Hameleon:tiem, kas nezin cenas par kazu meistarklasēm - Vācu kolēģis prasa 500Eur no cilvēka, bet 700Eur ja brauc uz Maljorku. Brauciet labāk pie viņa, bet arī tikt ir pa grūti, jo tur rinda uz 2-3 mēnešiem uz priekšu.

Un tajās meistarklasēs ar apgaismo optikas un fotogrāfijas pamatprincipus???
:face-devil-grin:
"Tehnikas izvēle, fotokameru un objektīvu apskats, ko izmanto kāzu fotografēšanā.
Fotografēšanas tehniskie parametri. Kameras iestatījumi, darba režīmi. Darba īpatnības dažādos apstākļos. Fotografēšanas plānošana"
Publicēts: 08.04.12 12:14
 citēt
es pieļauju ka daudziem tas būtu noderīgi. Nevajadzētu pārprast, jo runāšana par šo tēmu nav 4 st. gara, tā varētu būt arī 10min. no 16st. meistarklases.
Jā un nekur nav teikts, ka tas ir vienreizējs un lētākais piedāvājums - nevienu pierunāt negrasos, pie manis jau no Tallinas sāk pierakstīties un gan jau būs, kuru tas interesē.
Publicēts: 08.04.12 12:49 labots
 citēt
Hameleon:pie manis jau no Tallinas sāk pierakstīties un gan jau būs, kuru tas interesē.

Gribi atslēgas vārdu Tallinas interesei, tas būs trīs vārdi "Pasākums KRIEVU valodā " :):) Par kursiņiem ĀRZEMĒS par XXXX. Eur . Man kolēģi kuri vēlas LABI STRĀDĀT tādus apmeklē regulāri JA IR KAS INTERESANTS , pat mana laulene gadās aizbrauc uz tādiem kāda apslimuša vietā , reiz es ar biju spiests aizvilkties kolēģa vietā. Zini kāds ir SAUSAIS atlikums tiem pasākumiem? Nenormāls daudzums TEHNOLOĢISKU jaunumu , rupji sakot FIŠKŪ nevis "Kaut kā uz pirkstiem" parādītu bet smalku aprakstu veidā , visu to pašu var saņemt arī DVD bet tas gan JĀPĒRK ATSEVIŠĶI tie ir tie paši DVD kurus WEBā reizēm tirgo pa 200-500USD. PARASTI atgriežoties no tādiem 2-3 dienu kursiem līdz tiek atvests ČEMODĀNS ar materiāliem kuri ir pa BRĪVU , ja tiešām gadās kās EXSTRA tas tiek arī nopirkts. Sevišķi iesaku kursus Anglijā , tur kaut kā publika parasti ir tikai zinoši profi bez galīgiem iesācējiem kas gadās Vācijā un Skandināvijā. Būtiskākais ko prasti ĻOTI IZVĒRSTI pastāsta ārzemēs ir KĀ STRĀDĀ AR KLIENTIEM kā veido "Pelnošu biznesu" ar konkrētam fiškām un tehnoloģiskiem piemēriem. Piemēram kā veido DVD , kā Albumus , kā izvēlās vietas fočešanai , kas jādara pašam ko labāk uzticēt asistentam , kas jābildē NOTEIKTI un ko lai PIEBILDĒ asistenti vai vispār var nebildēt , DUMJĪBAS "Ar kādu objektīvu" katrs pats var I-netā izlasīt bet KĀ IEGŪST KLIENTUS / KĀ PIEPILDA VELMES tas kas ir GALVENAIS BIZNESĀ to neviens jums te NESTĀSTĪS līdz ar to JEGA NEKĀDA , PIRMKĀRT tā ir būtiskākā lietas kas atšķir LATVIJU no CITURIENE un arī svarīgākā biznesā :):) Vēl kas būtiski Aglijā joprojām spiež uz LABI NOFOČĪT , savukārt Vācijā kur parasti kursos PILNS AR IESĀCĒJIEM prasti rāda "Nu šitā noknipsē , tad 3 dienas uz KOMPJA"
Publicēts: 08.04.12 15:41
 citēt
Pagājušogad mēģināju pārdot savus "liekos" klientus par 50 Ls citiem fotogrāfiem, jo man bija pilns kalendārs. Neviens klients tā arī nepieteicās fočēties pie cita, kaut arī lētāk.

Morāle: mārketings ir viss! Pārējo var jebkurš- zibspuldzes, 35 mm f1.4 un 5D. Neticu, ka nevar!!!!!!!!!!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):