SEXY15:Pagājušogad mēģināju pārdot savus "liekos" klientus par 50 Ls citiem fotogrāfiem, jo man bija pilns kalendārs. Neviens klients tā arī nepieteicās fočēties pie cita, kaut arī lētāk.
Morāle: mārketings ir viss! Pārējo var jebkurš- zibspuldzes, 35 mm f1.4 un 5D. Neticu, ka nevar!!!!!!!!!!
SEXY15:Pagājušogad mēģināju pārdot savus "liekos" klientus par 50 Ls citiem fotogrāfiem, jo man bija pilns kalendārs. Neviens klients tā arī nepieteicās fočēties pie cita, kaut arī lētāk.
Morāle: mārketings ir viss! Pārējo var jebkurš- zibspuldzes, 35 mm f1.4 un 5D. Neticu, ka nevar!!!!!!!!!!
liela mērā tā arī ir, nobildet var jebkurš kretins, bildesanu pārdot gan nē.
Visprātīgākā doma, kas te pavīdējusi. Vari iet 100 kursos un pie tevis rinda nestāvēs, bet nostādot pareizi piedāvājumu būs klienti. Pašam pat jābildē nebūs... to izdarīs komanda, kuru tu it kā vadīsi (starp citu efekts 3x lielāks, nekā kad pats maisters tur rokā aparātu) Bet par kursiem, vienmēr ir jāsaprot- TAS IR BIZNESS, un nebūt naf domāts, lai kāds kaut ko iemācītos... iemācās tikai tie, kuri māk pār plecu noskatīt
drīzāk parādīs kā jāfotografē, bet neiemācīs domāt. Agrāk nekad nebiju maksājis par kursiem un pašapmācībā aizgāja ļoti daudz laika. Redzot kā cilvēki tik ātri it kā "mācās" par maksu, nolēmu pats apmeklēt vietējo meistarklasi un nemaz nenožēloju, bija patīkami pavadīt laiku un redzēt kā strādā citi.
Hameleon:drīzāk parādīs kā jāfotografē, bet neiemācīs domāt. Agrāk nekad nebiju maksājis par kursiem un pašapmācībā aizgāja ļoti daudz laika. Redzot kā cilvēki tik ātri it kā "mācās" par maksu, nolēmu pats apmeklēt vietējo meistarklasi un nemaz nenožēloju, bija patīkami pavadīt laiku un redzēt kā strādā citi.
izklausaas agraak es mazgaaju traukus ar parasto mazgaajamo, a kopsh atklaaju feirii... blaa blaa blaa
Kāds ir tavs mārketings? Apdir...t citus, lai tie nāk pie tevis - vai varbūt studiju īrēt pa 3 ls? ēēē.... Tu tak esi mārketinga GURU
Kāds ir tavs mārketings? Apdir...t citus, lai tie nāk pie tevis - vai varbūt studiju īrēt pa 3 ls? ēēē.... Tu tak esi mārketinga GURU
Lutum, no tevis nebiju šādus vārdus gaidījis- tu tagad nolaidies tikpat zemu, cik šamais aptaisot tai vietā tevi... kaut gan ja esi atkodies, 1/2 bēdas kā ar roku noņemta
Hameleon:drīzāk parādīs kā jāfotografē, bet neiemācīs domāt. Agrāk nekad nebiju maksājis par kursiem un pašapmācībā aizgāja ļoti daudz laika. Redzot kā cilvēki tik ātri it kā "mācās" par maksu, nolēmu pats apmeklēt vietējo meistarklasi un nemaz nenožēloju, bija patīkami pavadīt laiku un redzēt kā strādā citi.
Hameleon, ieliec bildes salīdzināšanai, ka esi sācis pēc maksāšanas labāk bildēt- vienīgais, ja nu esi sācis kopēt vairāk Tehniku var iemācīties kursos- domāšanai vajag studijas ilgas, un tad daudziem tas nepalīdz
oj Haiduk, kā saka Lunis: "man tagad tikai ārzemju klienti (izņemot kāzas). Strādājam ar lielām kompānijām. Galvenais, ka viss ir baigas kakas, bet klients ēd. Tas ir grib ēst tieši to, ko prasa, nevis to, ko piedāvā. ĀRZEMĒS ir svarīgākais tas, kurš lētāk. un LATVIJA to var piedāvāt, bet ne visiem tas ir dots. Bet man ir CISJI paveicies, jo biju īstajā laikā un īstajā vietā. Bildes nerādīšu, jo viss ir konfidenciāls, projekti ir vismaz gadu uz priekšu un neviens šo produktu nedrīkst redzēt" Kas vēlas redzēt nelielu daļu no tiem projektiem, kas jau ir palaists, var piesēkot man tviterī, savādāk es tur jūtos diezgan vientuļi. Nu kaut kā tā...