Ne vien bildes bet ar virsrakstus vinji raksta mps stilaa Piemeeram Latvija totāli izgāžas 'Pasaules laimes reitingā' Bet nu cilveeki lasa un shausminaas bet taapat turpina regulaari lasiit
Tas ir jaunākais foto-stils/kliedziens/māksla/mode... Biežāk vajag iet Delfos bildes pētīt, i gudrāks būsi, i jaunumus zināsi, i no bilžu mākslas vairāk ko sapratīsi...
man liekas, kameer cilveecinjam nemaksaa neko, tikmeer shis censhas, uz kursiem iet, puulas visu pareizi nobildeet, bet kaa tik tiek pie kaadas daudzmaz regulaaras samaksas, taa aiziet viss pa burbuli, aizmirstas, u.t.t. (protams nerunaaju par sava amata meistariem)
Nu jums gan kaut kādas padumas izklaides , es gan parasti no rītiem kur citur ieieju un tik tad domāju vērts līst laukā no gultas vai kādu citu aizsūtīt strādāt
Tad kad es kādu rakstu lasu man ir pilnīgi po vai tur ir vai nav kāda bilde vai viņa šķība vaio taisna Nav taču nekāda foto dīkdieņu bilžu grāmatiņa kur visām bildēm jābūt labām. Uz reiz var redzēt ka fotogrāfs saprašana no citām lietām nulle
Oliss:Tad kad es kādu rakstu lasu man ir pilnīgi po vai tur ir vai nav kāda bilde vai viņa šķība vaio taisna Nav taču nekāda foto dīkdieņu bilžu grāmatiņa kur visām bildēm jābūt labām. Uz reiz var redzēt ka fotogrāfs saprašana no citām lietām nulle
didams:Ne vien bildes bet ar virsrakstus vinji raksta mps stilaa Piemeeram Latvija totāli izgāžas 'Pasaules laimes reitingā' Bet nu cilveeki lasa un shausminaas bet taapat turpina regulaari lasiit
Ar likumu visu šito rakstīšanu un komentēšanu vajadzētu aizliegt un Cilvēks Latvijā būtu daudz laimīgāks.
didams:Ne vien bildes bet ar virsrakstus vinji raksta mps stilaa Piemeeram Latvija totāli izgāžas 'Pasaules laimes reitingā' Bet nu cilveeki lasa un shausminaas bet taapat turpina regulaari lasiit
Ar likumu visu šito rakstīšanu un komentēšanu vajadzētu aizliegt un Cilvēks Latvijā būtu daudz laimīgāks.
Ja tu palasītu importa forumus, redzētu, ka tur notiek tieši tāda pati raudāšana.
Latvijā ir arī daudz pozitīvāki forumi. Piemēram tiem, kas nodarbojas ar sportu. Tur neņaud par dombrovski.