forum.gif
fotografešana koncertos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotografešana koncertos
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.12 14:52 labots
 citēt
Screen shot no metallicas koncerta, mums pat uz rallija biļetēm drukā ka aizliegts fotogrāfēt, iemesli? Pārspīlēta centība kādam izpatikt? Debīla inciatīvas izrādīšana?
Publicēts: 06.04.12 14:56 labots
 citēt
:bad_smile: metallica'i pofig
Publicēts: 06.04.12 15:19
 citēt
Publicēts: 06.04.12 15:54
 citēt
Ūi, šis diezgan labi atbilst īstenībai.

Bet vispār, ja atklāti, tad nesaprotu, kāda "hrena" pēc uz koncertu ir jāņem kamera līdz? Lai pēc tam ieliktu jūtūbē šausmīgas kvalitātes video vai draugos/feisbukā šausmīgus foto?!

serjoga:
Publicēts: 06.04.12 16:43
 citēt
RobertsJ:
Lai pēc tam ieliktu jūtūbē šausmīgas kvalitātes video vai draugos/feisbukā šausmīgus foto?!

nuuu.. ne visiem kvalitaate un asums un kraasas utt utml ir primaarais. tas parasti jau ir taa kaa shtempelis ar "es tur biju", kam pamataa katram indiviidam ir taa notikuma emociju bukjete. un pie kaajas viss augstaakmineetais par kvalitaadi dajebkaadaa aspectaa :big_smile:
Publicēts: 06.04.12 17:07
 citēt
Bet kas vainas, ja man ir paša fotografēta manu zaļās jaunības dienu elku bildes (arī tagad mūzikas gaume nav sevišķi mainījusies)?

LKZ::bad_smile: metallica'i pofig

Un es domāju, ka pofig gan Metallicai, Stounziem, Nazaretiem, te tik mūsu arēnu apsardzes izvirtuļiem patīk čamdīties ap apmeklētājiem un administrācijai - demonstrēt, ka viņu šaragai ir vismaz Baltā nama svarīguma pakāpe.
Publicēts: 06.04.12 17:21
 citēt
Mjā... McCafertijs arī vecs jau, ehh...
Publicēts: 06.04.12 17:43
 citēt
Nu ko var gribēt, es par šiem kaifoju vēl no spoļu maģa Sonata-304.
Publicēts: 06.04.12 18:10
 citēt
Oi, es arī... viss spolēs bija gan plates... kā atceros no šiem pirmo No Mean City kā nopirku... tāds noformējums...
Pirmo reizi, kur šis Rīgā bija, manēžā vai... kā bļāvām līdzi kādam koveram SHE DON'T LIE, SHE DON'T LIE, SHE DON'T LIE, COCAINE...
Publicēts: 06.04.12 18:47
 citēt
Es gan pirmo reizi, kad pie mums parādījās kaukas no Rietumiem, biju uz Smokie sporta pilī. 88. vai 89.gads, un graujošākais numurs bija, kad basists uznesa uz skatuves un noskūpstīja sarkanbaltsarkano karogu.
Publicēts: 06.04.12 21:59
 citēt
Ja Drupi,Matia Bazar un tamlīdzīgos neskaitām,tad pirmais ko redzēju bija Ian Gillan ar bendu.Un,protams, programma beidzās ar dūmiem virs Ženēvas ezera.:face-grin:
Publicēts: 06.04.12 22:25
 citēt
Jaā... Gilans, tas Zappas mātes mājas dedzinātājs, kaut ko mēģināja vēl izspiest nepiemērotajā un piesmakušajā Ķīpsalas angārā... kāda tur vairs fotografēšana...
Publicēts: 07.04.12 03:38 labots
 citēt
vairumā gadījumu atļauj bildēt tikai pirmo 2-3 dziesmu laikā - zagvozdka iekš tam, ka prātā neienāk, ka var bildēt nemaucot purnā ar blici. :face-sad:
Publicēts: 07.04.12 09:01
 citēt
haralds:vairumā gadījumu atļauj bildēt tikai pirmo 2-3 dziesmu laikā - zagvozdka iekš tam, ka prātā neienāk, ka var bildēt nemaucot purnā ar blici. :face-sad:

tas par presi nevis par skatītājiem.
Publicēts: 07.04.12 15:37
 citēt
Eltons:Jaā... Gilans, tas Zappas mātes mājas dedzinātājs, kaut ko mēģināja vēl izspiest nepiemērotajā un piesmakušajā Ķīpsalas angārā... kāda tur vairs fotografēšana...

Tas bij manēžā Maskavas ielā.Tur akustika vēl sūdīgāka kā Ķīpsalā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):