forum.gif
„PORTRETU SESIJA STUDIJĀ” 15.04.2012.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / „PORTRETU SESIJA STUDIJĀ” 15.04.2012.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.12 12:32 labots
 citēt
„PORTRETU SESIJA STUDIJĀ” 15.04.12.
Vienas dienas kurss .

• Iepazīšanās ar studijas aprīkojumu (Kas ir zibspuldze, pastāvīgā gaisma, trigeris, softbox, beauty dish, lietussargs uc.)
• Vairāki ātri un vienkārši gaismu izvietojuma risinājumi (nesarežģījot – shēma uz tāfeles un pēc tam praktiski)
• Darbs ar modeli
• Praktiskā nodarbība gan ar zibspuldzēm gan ar pastāvīgo gaismu.
• Praktiskās nodarbības laikā tapušo foto apstrāde. (ātri un vienkārši sagatavot foto interneta videi vai printēšanai) + pāris mani apstrādes triki
• Jautājumi un atbildes

Šis vienas dienas kurss paredzēts fotogrāfiem iesācējiem, kam ir vēlēšanās kādreiz fotografēt studijā vai izmantojot studijas aprīkojumu fotosesijās citās telpās vai dabā.

Ko iegūs kursa apmeklētājs:
a. Zināšanas, kā fotosesijas laikā izmantot mākslīgo apgaismojumu savā labā.
b. Zināšanas par studijas aprīkojumu.
c. Praktiskajā nodarbībā sevis uzņemtās bildes ar modeli (erotikas nebūs)
d. Pēc šī kursa – garantēju, ka būs pietiekami daudz informācijas par zibspuldzēm un pastāvīgu gaismu lai varētu fotografēt individuāli bez pieredzējušāka cilvēka palīdzības.

Kursa apmeklētājam nepieciešams:
1. Fotoaparāts (spoguļkamera vai fotoaparāts, kam iespējams pievienot ārējo zibspuldzi un ir manuāli vadāms) ar uzlādētām baterijām.
2. Piezīmju bloks un rakstāmais.
3. Gribēšana iemācīties ko jaunu.

Kurss „PORTRETU SESIJA STUDIJĀ” notiks RĪGĀ 15.04.2012.
Sākums 11:00 līdz 18:00
Dalības maksa (simboliska) 15.00 Ls
Būs tēja, kafija un uzkodas.
Pieteikties kursam iespējams rakstot e-pastu armands.lutums@gmail.com vai zvanot 29126391

Par mani:
Esmu pilnas slodzes video`meikers, fotogrāfs un arī producents Armands Lutums www.lutums.net
Kā uzņēmējs ar fotografēšanu un filmēšanu pelnu naudu un arī maksāju nodokļus.
Mana pieredze ir vairāki simti fotosesijas studijā, pie dabas interjeros utt., esmu praktizējies Spānijā un šobrīd strādāju ar pasūtītājiem no ASV, Spānijas, Holandes un Krievijas.
Publicēts: 07.04.12 13:25
 citēt
Vo, vo... ikkurāt kā Dansiga: starptautiski atzīts fotogrāfs.
Publicēts: 07.04.12 14:34
 citēt
Eltons:Vo, vo... ikkurāt kā Dansiga: starptautiski atzīts fotogrāfs.

es par sevi tik skaljus vardus neatljautos rakstiit ... to uzrakstiija, man nejautaajot ;-p
Publicēts: 07.04.12 14:49
 citēt
njā......katru mēnesi rīkot kursus, apkalpot lielos barus ārvalstu pasūtītājus, bildēt n-tās sesija.......tas nu gan nav viegli.......
Publicēts: 07.04.12 15:04
 citēt
Oliss:njā......katru mēnesi rīkot kursus, apkalpot lielos barus ārvalstu pasūtītājus, bildēt n-tās sesija.......tas nu gan nav viegli.......

Es kādreiz rīkoju katru nedēļas nogali kaut šancēju 7 dienas nedēļa pa 16h dienā , pietam nereti lodoju speciālu uz kursa lasīšanu no Hamburgas vai Berlīnes kur tolaik dzīvoju :) Ja ir pieprasījums kāpēc netaisīt ? Konkrētais kadrs pats sevi LABI izaudzinājis tak par to naudu būs ļoti adekvātas iemaņas pretī. Es starp citu arī uz Zavadska kursiem esmu gājis ĻOTI NODERĒJA , kaut viņš toreiz bija pazaļš vēl bet mani 20+ gadu pieredze krutās studijās darbā. Taka KAM VAJAG tas ar ies un esmu drošs ka nenožēlos. Ar minimālistisku aprīkojumu ir JĀPROT strādāt , labi ka kāds pamāca .
Publicēts: 07.04.12 15:11
 citēt
Oliss:njā......katru mēnesi rīkot kursus, apkalpot lielos barus ārvalstu pasūtītājus, bildēt n-tās sesija.......tas nu gan nav viegli.......

Par ko tu esi tik pārsteigts? Tā ir svētdiena, man arī brīvdiena... kur problēma? Izklaidējos kā vēlos :)

Eltons:Vo, vo... ikkurāt kā Dansiga: starptautiski atzīts fotogrāfs.

A vot par šito... es nu gan tā neteiktu - starptautiski atzīst dažādus mākslas fotogrāfus - es sevi vairāk pie komercfotografiem pieskaitītu :) Vai esi kādreiz redzējis kādu, kuram paspiestu ķepu par to, ka viņš smuki RIMI baltmaizi nobildējis? :) (nu labi - Rimi nav piemērs ;) )
Publicēts: 07.04.12 17:51
 citēt
Lutums: šobrīd strādāju ar pasūtītājiem no ASV, Spānijas, Holandes un Krievijas.

ŅIrdzīgs teksts, fakts!!!! :face-devil-grin:
Publicēts: 07.04.12 22:18
 citēt
SEXY15:
Lutums: šobrīd strādāju ar pasūtītājiem no ASV, Spānijas, Holandes un Krievijas.

Kāda tekstam nozīme- ja ir normālās kurpēs pa foto naudu un ja taustot kabatas, ir lati, ne tikai olas, tad viss štokos :). Pat prezidenti sevi slavē, lai to krēslu dabūtu, vai letiņu fotomaisters ir kaut bikiņ sliktāks :D
Publicēts: 07.04.12 22:25
 citēt
Lutums:Vai esi kādreiz redzējis kādu, kuram paspiestu ķepu par to, ka viņš smuki RIMI baltmaizi nobildējis? :)
kaut kādai ceptuvei reiz bildēju maizi - labs kunde tipenei un tādēļ piecieta. bet šie laikam domāja, ka man Centrāl' Kolchōz Tirgus pāviljōnā stāv ašpadsmit uzstādījumi - aizsitu paraugus pa ē-pastu, šie ziņo, ka jā, ļoti labi, bet vai 1. bildē nevarētu 7. šķēlīti 2,47 mm pa labi, 2. bildē 11. 4. šķēlīti 3,25 mm pa kreisi ut.t.t. :big_smile:
Publicēts: 07.04.12 22:42
 citēt
SEXY15:

A ko- domā tur tikai oligarhi- gana daudz arī nabaga mājsaimnieču un studentīšu, kam kārojas kādu nedārgu bildi piemiņai...:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):