forum.gif
Vecs, perverts tips apmāca fotogrāfēt:
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vecs, perverts tips apmāca fotogrāfēt:
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.12 17:24 labots
 citēt
,,:face-devil-grin:
Publicēts: 07.04.12 17:26 labots
 citēt
:face-devil-grin:
Publicēts: 07.04.12 17:28 labots
 citēt
-------------------------------------------------
Vēl par labu šiem kursiem runā tas, ka pēdējo gadu laikā vairākas fotoskolas apmācībā izmanto mūsu radīto programmu, gandrīz 1:1 to kopējot. Tiesa gan- pašu lekciju saturu un praktiskās nodarbības nokopēt nav iespējams, tas ir pieejams tikai portreti.lv rīkotajos foto kursos!!!
--------------------------------------------------

:D sasmējos...
Publicēts: 07.04.12 17:44
 citēt
a pirtiņas šamam naf :D
Publicēts: 07.04.12 17:50 labots
 citēt
Nu re , jums dažādas nišas ar Lutumu :) Katram safss. Tev tur tantuki onkulīši Lutumam cita publika:)
Publicēts: 07.04.12 17:52
 citēt
Alkohols forevā!!!! :)
Publicēts: 07.04.12 17:52 labots
 citēt
:)
Publicēts: 07.04.12 17:58 labots
 citēt
Tas texsts gana KĀRDINOŠS lai liptu visādi "Saldumu mīļotāji" :face-wink::face-grin: :D
Publicēts: 07.04.12 21:18
 citēt
es a nekāds jaunais diemžēl vairs neesmu, perverts neesmu - patīk man sievietes labākajā vecumā (16-60), bet pret to bildēt mācīšanu atsalu, kad 2 zaķi katrs pa vienai grāmatai tā arī neatgrieza. :face-sad: nē, tik dulls jau nebiju, lai dotu vienīgo eksemplāru, bet šā kā tā. :face-sad:
Publicēts: 07.04.12 21:28
 citēt
haralds:es a nekāds jaunais diemžēl vairs neesmu, perverts neesmu - patīk man sievietes labākajā vecumā (16-60), bet pret to bildēt mācīšanu atsalu, kad 2 zaķi katrs pa vienai grāmatai tā arī neatgrieza. :face-sad: nē, tik dulls jau nebiju, lai dotu vienīgo eksemplāru, bet šā kā tā. :face-sad:

a kur paliek doshanas prieks!??!?!?:-p :-))
Publicēts: 07.04.12 21:32 labots
 citēt
dansiga:

To labi aizvieto LĒKĀŠANAS prieks youtu.be...
Publicēts: 07.04.12 21:43
 citēt
Lunis:
dansiga:

To labi aizvieto LĒKĀŠANAS prieks [url=http://youtu.be/c8xJtH6UcQY

Huiņa,]http://youtu.be/c8xJtH6UcQY

Huiņa,[/url] ir viens smukāks video ar batutu!:)
Publicēts: 07.04.12 22:19
 citēt
dansiga:a kur paliek doshanas prieks!??!?!?:-p :-))
neizpaliek, bet nav tik liels, kā labprātīgi dodot! :face-sad:
Publicēts: 07.04.12 22:23
 citēt
haralds:
dansiga:a kur paliek doshanas prieks!??!?!?:-p :-))
neizpaliek, bet nav tik liels, kā labprātīgi dodot! :face-sad:

es, kad aizdodu naudu, vienmeer aizdodu ar domu, ka neatdos ;-)))) ij zin, cik patiikami - kad pekshnji auto nopliist un nauda pedejas dienas pirms algas izteereeta, apmierinot savas iegribas .... piezvaniit paraadniekime un pajautaat - taa maigi .... un sanjemt atbildi - jaaa - vismaz pusi varu atdot ;-))))))))
Publicēts: 07.04.12 22:23
 citēt
Par to , ka tēmas sākums ir izņemts, idiņš, kas to izdarīja, ir jānobano. Naf ko stulbības rakstīt, ja pēc tam pašam(ai) paliek kauns.
Kas , pārejiem tagad ir jāzīlē... ?
Publicēts: 07.04.12 22:30 labots
 citēt
dansiga:es, kad aizdodu naudu, vienmeer aizdodu ar domu, ka neatdos ;-)))) ij zin, cik patiikami - kad pekshnji auto nopliist un nauda pedejas dienas pirms algas izteereeta, apmierinot savas iegribas .... piezvaniit paraadniekime un pajautaat - taa maigi .... un sanjemt atbildi - jaaa - vismaz pusi varu atdot ;-))))))))

zinu, cik patīkami! :face-smile: es aizdodu reti vienkārši aiz tam, ka parasti nav, tak ar domām, ka atdos, ka neatdos vai ar domām vvz, atdos vai ne. pats parasti atdodu. :big_smile: bet parasti vēlāk, kā cerēts. :face-sad:
Publicēts: 08.04.12 03:39
 citēt
Haiduks:Par to , ka tēmas sākums ir izņemts, idiņš, kas to izdarīja, ir jānobano. Naf ko stulbības rakstīt, ja pēc tam pašam(ai) paliek kauns.
Kas , pārejiem tagad ir jāzīlē... ?

Jāvīlē
Publicēts: 08.04.12 07:32
 citēt
nav jau nemaz tik vecs.............
Publicēts: 08.04.12 08:26
 citēt
VinoRosso:nav jau nemaz tik vecs.............

Tas vecums priekš kārumniecēm bij pieminēts...:face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):