------------------------------------------------- Vēl par labu šiem kursiem runā tas, ka pēdējo gadu laikā vairākas fotoskolas apmācībā izmanto mūsu radīto programmu, gandrīz 1:1 to kopējot. Tiesa gan- pašu lekciju saturu un praktiskās nodarbības nokopēt nav iespējams, tas ir pieejams tikai portreti.lv rīkotajos foto kursos!!! --------------------------------------------------
es a nekāds jaunais diemžēl vairs neesmu, perverts neesmu - patīk man sievietes labākajā vecumā (16-60), bet pret to bildēt mācīšanu atsalu, kad 2 zaķi katrs pa vienai grāmatai tā arī neatgrieza. nē, tik dulls jau nebiju, lai dotu vienīgo eksemplāru, bet šā kā tā.
haralds:es a nekāds jaunais diemžēl vairs neesmu, perverts neesmu - patīk man sievietes labākajā vecumā (16-60), bet pret to bildēt mācīšanu atsalu, kad 2 zaķi katrs pa vienai grāmatai tā arī neatgrieza. nē, tik dulls jau nebiju, lai dotu vienīgo eksemplāru, bet šā kā tā.
neizpaliek, bet nav tik liels, kā labprātīgi dodot!
es, kad aizdodu naudu, vienmeer aizdodu ar domu, ka neatdos ;-)))) ij zin, cik patiikami - kad pekshnji auto nopliist un nauda pedejas dienas pirms algas izteereeta, apmierinot savas iegribas .... piezvaniit paraadniekime un pajautaat - taa maigi .... un sanjemt atbildi - jaaa - vismaz pusi varu atdot ;-))))))))
Par to , ka tēmas sākums ir izņemts, idiņš, kas to izdarīja, ir jānobano. Naf ko stulbības rakstīt, ja pēc tam pašam(ai) paliek kauns. Kas , pārejiem tagad ir jāzīlē... ?
dansiga:es, kad aizdodu naudu, vienmeer aizdodu ar domu, ka neatdos ;-)))) ij zin, cik patiikami - kad pekshnji auto nopliist un nauda pedejas dienas pirms algas izteereeta, apmierinot savas iegribas .... piezvaniit paraadniekime un pajautaat - taa maigi .... un sanjemt atbildi - jaaa - vismaz pusi varu atdot ;-))))))))
zinu, cik patīkami! es aizdodu reti vienkārši aiz tam, ka parasti nav, tak ar domām, ka atdos, ka neatdos vai ar domām vvz, atdos vai ne. pats parasti atdodu. bet parasti vēlāk, kā cerēts.
Haiduks:Par to , ka tēmas sākums ir izņemts, idiņš, kas to izdarīja, ir jānobano. Naf ko stulbības rakstīt, ja pēc tam pašam(ai) paliek kauns. Kas , pārejiem tagad ir jāzīlē... ?