forum.gif
Nestandarta filtri platlenķiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nestandarta filtri platlenķiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.12 21:39
 citēt
gear.benjacobsenphoto.com...

vai kāds no vietējiem ko tādu netirgo ?
Un ja jā, tad par cik ....
Publicēts: 11.04.12 21:53
 citēt
Publicēts: 11.04.12 21:54
 citēt
a kas tur tāds nestandarta nesaprotu, standarta cookin sistēma kādu šeit šķiet flērā vai kur tirgo...
Publicēts: 11.04.12 22:01
 citēt
backspin:Šie ir labi:
http://www.robertwhite.co.uk/shop-by-brand/lee-filters.html

varētu būt labi..cena gan nepavisam nav laba..
Publicēts: 11.04.12 23:35
 citēt
martc:
varētu būt labi..cena gan nepavisam nav laba..

Vieni no labākajiem, kurus var dabūt. Cokin ir klasi zemāk.
Publicēts: 12.04.12 09:05
 citēt
Eris pie Pulvertorņa www.eris.lv... , ja kas nav uz vietas, var pasūtīt. Cokin ir pietiekami labs, lietoju tādu, ja man būs visaugstākā klase, ar ko tad bildēs pasaules grandi?
Publicēts: 12.04.12 09:51
 citēt
man ir Cokin sistēmas komplekts, un daži "stikli " . pirku kaut kad "Olimpā", vienā mazā foto bodelē. veikalā , gerdzens , šuplāde, kurā tos stiklus bāž maksāja pa 4-5Ls, paši stikli pa 10 Ls ....

te img.fotoblog.lv... , izmantots gradual neutral grey[ND8] , attiecīgi, bildes apakšu šopā nevajadzēja ne gaišināt, neko .....
Publicēts: 12.04.12 12:33 labots
 citēt
negatIvs:man ir Cokin sistēmas komplekts, un daži "stikli " . pirku kaut kad "Olimpā", vienā mazā foto bodelē. veikalā , gerdzens , šuplāde, kurā tos stiklus bāž maksāja pa 4-5Ls, paši stikli pa 10 Ls ....

te img.fotoblog.lv... , izmantots gradual neutral grey[ND8] , attiecīgi, bildes apakšu šopā nevajadzēja ne gaišināt, neko .....

tā ir viena no lietām, ko vajag + uv utaml
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):