forum.gif
CANON apdolbijies :):) EOS-1D C !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / CANON apdolbijies :):) EOS-1D C !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.12 20:09 labots
 citēt
Canons šodien izlaidis jaunas kameras relīzi , jauna spogulene "Kamera" EOS-1D C nķašot pārdošanā 2012 gada nogalē, Fočuks kurš filmē arī video "4096 uz 2160 pikseļiem:):) CENA ~15.000USD :):) Prognozētā mērķauditorija Reklamščiki un kinošņiki BET KĀPĒC FOČUKA korpusā?

www.usa.canon.com...#

The Canon EOS-1D C digital SLR camera is scheduled to be available within 2012 at a suggested retail price of $15,000.
Publicēts: 12.04.12 20:11
 citēt
Turot šādu kameru, vairs nebūsi fotogrāfs, bet operators :D
Publicēts: 12.04.12 20:12
 citēt
dolldia:Turot šādu kameru, vairs nebūsi fotogrāfs, bet operators :D

Tipa tas skan VĒL krutāk? Bet mēdz būt ne tikai KAMERU operātori bet arī SLOTAS Operātori:):)
Publicēts: 12.04.12 20:16
 citēt
Sensors būs lielāks, uz tā varēs likt gan jaunās C sērijas lēcas, gan EOS un izmantot gan priekš foto, gan kino super 35 formātā. Rezultātā ir redzama ekonomija.
Publicēts: 12.04.12 20:27
 citēt
es nopirktu, bildes tač būs labas!!!!! :exciting:
Publicēts: 12.04.12 20:35
 citēt
Nezinu, ja man būtu tāds piķis, es tā pat izvēlētos RED vai Arri Alexa nevis šo!
Publicēts: 12.04.12 20:52
 citēt
Pirms kādas nedēļas biju baltajā flīģelī uz Vaices solokoncertu. Tur šitāds foto/kinošņiks ar 7 vai 5, pa gabalu neatšķiru :), sākumā normāli stāvēja malā, kaut ko darīja. Bet tad nē, reizi katras dziesmas laikā gāja pa priekšu no vienas puses uz otru pusi, lūrēdams pie vēdera piesietajā LCD monitorā, lai būtu baigais bildējiens. Brīžiem palik žēl, ka nebija rokā minīša pudele...

Kas notiks, ja šādi kinošņiki sakarinās kaklā šitādus stroķus pa 15000 zaļajiem??? Šie taču skraidīs pa priekšu 10x dziesmas laikā... Būs taču jāparāda, kurš šeit ir svarīgākais. :(
Publicēts: 12.04.12 21:02
 citēt
UldisS:Pirms kādas nedēļas biju baltajā flīģelī uz Vaices solokoncertu. Tur šitāds foto/kinošņiks ar 7 vai 5, pa gabalu neatšķiru :), sākumā normāli stāvēja malā, kaut ko darīja. Bet tad nē, reizi katras dziesmas laikā gāja pa priekšu no vienas puses uz otru pusi, lūrēdams pie vēdera piesietajā LCD monitorā, lai būtu baigais bildējiens. Brīžiem palik žēl, ka nebija rokā minīša pudele...

Kas notiks, ja šādi kinošņiki sakarinās kaklā šitādus stroķus pa 15000 zaļajiem??? Šie taču skraidīs pa priekšu 10x dziesmas laikā... Būs taču jāparāda, kurš šeit ir svarīgākais. :(

Dziesmas taču jāklausās nevis jāskatās :face-grin:
Publicēts: 12.04.12 22:21 labots
 citēt
Lunis:Bet mēdz būt ne tikai KAMERU operātori bet arī SLOTAS Operātori:):)
arī atkritumu novākšanas darbu operātōri! :grimace:
SEXY15:super 35 formātā.
ir super 16 mm formāts ar lielāku kadru un ar mazāku maliņu perforācijai, par super 35 formātu pirmā dzirdēšana.
nez kādēļ fotokameras, ar kurām var filmēt, taisa kā fotokameras pēc formu un nez kādēļ video kameras, ar kurām var fotografēt, taisa kā video / kīno kameras pēc formu. kaut kādi pirmsspriedumi! :grimace:
Publicēts: 12.04.12 22:25
 citēt
Publicēts: 12.04.12 22:54
 citēt
Lunis:video "4096 uz 2160 pikseļiem:):)

gandrīz tā kā platekrāns. :face-sad:
Publicēts: 12.04.12 23:12 labots
 citēt
Rolands66:http://zparks.lv/zinas/fotovideo/canon-laiz-klaja-izcilakas-kvalitates-a3-fotoprinteri-pixma-pro-1
Cena: 631.47 LVL maksā un ieslēdzot ~5Ls setapā pa pakaļu tinte:face-wink::face-grin:
Publicēts: 13.04.12 09:48
 citēt
haralds:
Lunis:Bet mēdz būt ne tikai KAMERU operātori bet arī SLOTAS Operātori:):)
arī atkritumu novākšanas darbu operātōri! :grimace:
SEXY15:super 35 formātā.
ir super 16 mm formāts ar lielāku kadru un ar mazāku maliņu perforācijai, par super 35 formātu pirmā dzirdēšana.
nez kādēļ fotokameras, ar kurām var filmēt, taisa kā fotokameras pēc formu un nez kādēļ video kameras, ar kurām var fotografēt, taisa kā video / kīno kameras pēc formu. kaut kādi pirmsspriedumi! :grimace:

Onkulīt, gūglei bija grūti paprasīt? www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 13.04.12 10:02
 citēt
psc kaukāds ir šitas! KAM vajag 4K kino? Kādiem projektoriem/monitoriem/kompiem jābut lai šito ātri apšeptētu? Izvirtība kaukāda....
Publicēts: 13.04.12 10:05 labots
 citēt
Super 35mm ir tuvu holivudas izmēram un aps-c sensora izmēram. Reku smuka bilde salīdzinājumam:

What Is Super 35mm?

The use of the term "Super 35mm" has recently entered the lexicon for video camera. Originally it referred to 35mm motion picture film with the image area expanded from the Academy standard by about 32%. This was done by eliminating the analog optical sound track. This happens to be about the same size as the APS-C frame used by 35mm format stills cameras, but with a 16:9 aspect ratio.

Compared to the much smaller size of sensors in previous generation video cameras Super 35mm gives the shallow depth of field that we all associate with motion pictures.

Bilde un citāts no šejienes - www.luminous-landscape.com...
Publicēts: 13.04.12 10:08 labots
 citēt
shauttra:psc kaukāds ir šitas! KAM vajag 4K kino? Kādiem projektoriem/monitoriem/kompiem jābut lai šito ātri apšeptētu? Izvirtība kaukāda....

Nu kādreiz arī Full HD bija dārgs un ierindas pilsonim nesasniedzams un nevajadzīgs. Tagad tā ir ikdiena. Tāpat arī kaut kad nākotnē 4k būs ikdiena, un varbūt pat ne tik tālā nākotnē.
Publicēts: 13.04.12 10:12
 citēt
RobertsJ:
shauttra:psc kaukāds ir šitas! KAM vajag 4K kino? Kādiem projektoriem/monitoriem/kompiem jābut lai šito ātri apšeptētu? Izvirtība kaukāda....

Nu kādreiz arī Full HD bija dārgs un ierindas pilsonim nesasniedzams un nevajadzīgs. Tagad tā ir ikdiena. Tāpat arī kaut kad nākotnē 4k būs ikdiena, un varbūt pat ne tik tālā nākotnē.

Nu Full HD monitori ok, bet cik maksā 4k monitori... dzīvos redzes...
Publicēts: 13.04.12 10:15
 citēt
shauttra:
RobertsJ:

Nu Full HD monitori ok, bet cik maksā 4k monitori... dzīvos redzes...

Nu tagad maksā dārgi, nākotnē nemaksās dārgi :)
Publicēts: 13.04.12 10:33
 citēt
Vajadzētu tai kamerā vēl gludekli iemuhļīt!Svars kā reizi pietiekams.:face-grin:
Publicēts: 13.04.12 10:38
 citēt

Nav tik traki. No šīm 2k un 4k kamerām kā ARRI un RED var dabūt ārā perfektas krāsas un visus toņus. Protams, ka patreiz gala materiālu kompresē, bet ja to dara profesionāļi savā jomā, tad rezultāts jeb kurā gadījumā ir labāks, kā filmējot jeb ar kuru FullHD kameru.

Man labs paziņa (operātors) strādā Igaunijā, patreiz pārsvarā darbojas ar RED kamerām. Pēdējais ko šie testēja un filmēja ir šis: vimeo.com...

Un monitori - es saku, ka apple šogad 4k izlaidīs un nemaz ne pa katastrofālu ciparu.
Publicēts: 13.04.12 11:11 labots
 citēt

Šī patiesībā jau vairs nav nosaucama par izvirtību. tagad par izvirtību varētu saukt plānoto 8k formātu (Izmērs: 7,680 × 4,320 pikseļi) - en.wikipedia.org... :

"On May 19, 2011, SHARP demonstrated a direct-view 85" LCD display capable of 7680 x 4320 pixels at 10 bpp.

The final goal is for UHDTV to be available in domestic homes, though the timeframe for this happening varies between 2016 to 2020 (mainly based on technical reasons concerning storage and broadcast distribution of content).

The BBC intends to trial UHDTV during the 2012 Summer Olympics, erecting 15 m display screens at two or three locations."
Publicēts: 13.04.12 12:25 labots
 citēt
MarisPilats:

Nav tik traki. No šīm 2k un 4k kamerām kā ARRI un RED var dabūt ārā perfektas krāsas un visus toņus. Protams, ka patreiz gala materiālu kompresē, bet ja to dara profesionāļi savā jomā, tad rezultāts jeb kurā gadījumā ir labāks, kā filmējot jeb ar kuru FullHD kameru.

Man labs paziņa (operātors) strādā Igaunijā, patreiz pārsvarā darbojas ar RED kamerām. Pēdējais ko šie testēja un filmēja ir šis: vimeo.com...

Un monitori - es saku, ka apple šogad 4k izlaidīs un nemaz ne pa katastrofālu ciparu.

Es tieši domāju KAM TAISĪJA to verķi kas ceļ RED kameru :):)

Oi pie reizes Helīšu sakarā , zināt kāpēc Maskavā deg debesskrāpji? Paskatieties sapratīsiet youtu.be...
Publicēts: 13.04.12 12:32 labots
 citēt
Lunis:
Rolands66:http://zparks.lv/zinas/fotovideo/canon-laiz-klaja-izcilakas-kvalitates-a3-fotoprinteri-pixma-pro-1
Cena: 631.47 LVL maksā un ieslēdzot ~5Ls setapā pa pakaļu tinte:face-wink::face-grin:

es taapeec savu epsoni turu vienmeer ON jo tam maitam ir NELABA previchka stumt manu tinti prom tiirot galvas katrreiz kaa iesleedz to izsalkusho zveeru :bad_smile:
Publicēts: 13.04.12 12:47
 citēt
LKZ:
Lunis:Cena: 631.47 LVL maksā un ieslēdzot ~5Ls setapā pa pakaļu tinte:face-wink::face-grin:

es taapeec savu epsoni turu vienmeer ON jo tam maitam ir NELABA previchka stumt manu tinti prom tiirot galvas katrreiz kaa iesleedz to izsalkusho zveeru :bad_smile:

to var atslēgt...
Publicēts: 13.04.12 12:59
 citēt
buus jaapaguuglee. principaa man netraucee, ka printeris ir ON maajas apstaakljos. vieniigaas reizes, kad jaaizsleedz ir tad, kad braucam bildeet/printeet uz vietas. bet paarvedot printeri taa pat tas kliinings jaauztaisa. esmu jau iemaaciijies sadziivot :big_smile:
Publicēts: 13.04.12 13:20
 citēt
Lunis:
MarisPilats:

Es tieši domāju KAM TAISĪJA to verķi kas ceļ RED kameru :):)

Tas nav tikai speciāli RED taisīts. Šādus Heļus var pasūtīt jeb kurš un uz viņa var likt teju jeb kuru kameru arī DSLR. Vienīgais, ka konkrētais Helis maksā 15000 eiro, tas lido vien 5min, tātad filmējamais maršruts perfekti "jānoslīpē"!
Publicēts: 13.04.12 14:04
 citēt
zināt kāpēc Maskavā deg debesskrāpji?

Tas nu gan skaidrs (video apstiprina) pie tās mentalitātes ķap-ļap darba un milzīgās naudas atmazgāšanas... paši jau arī atzina, ka projekti nesaskaņoti un nekāda uzgunsdrošība vispār nav paredzēta... a debesskrāpi nodrošināt ar ugunsdrošību... oi, oi, kāds inženieriskais ieguldījums nepieciešams... labāk katram pa supertehnikas (Heļi, redi u.c. eosi-c) komplektam paņemt nekā iespringt... и так сойдёт
Publicēts: 13.04.12 16:01
 citēt
kamer kino rādīs uz lielā ekrāna tikmēr arī pikseļu daudzums augs milzīgā ātruma. neviens jau nefilmees ar redu kautkaadu dranjkji ko skatiities uz 32 collu telljuka. dazhi breec ka 16 esot inaf - a vot paardzen uz filmas lielajam ekraanam un redzees kaads buus tas inafs :D
Publicēts: 13.04.12 17:55
 citēt
Eltons:zināt kāpēc Maskavā deg debesskrāpji?

Tas nu gan skaidrs (video apstiprina) pie tās mentalitātes ķap-ļap darba un milzīgās naudas atmazgāšanas... paši jau arī atzina, ka projekti nesaskaņoti un nekāda uzgunsdrošība vispār nav paredzēta... a debesskrāpi nodrošināt ar ugunsdrošību... oi, oi, kāds inženieriskais ieguldījums nepieciešams... labāk katram pa supertehnikas (Heļi, redi u.c. eosi-c) komplektam paņemt nekā iespringt... и так сойдёт

es ceru, ka vismaz Tu pats savaam sarakstiitajaam muljkjiibaam tici
Publicēts: 13.04.12 18:55
 citēt
martins_goncars:

Tirliņ! Esmu sertificēts automātisko ugunsdrošības sistēmu projektētājs, tā kā Tava kārējā "paspīdēšana" ir nevietā...
Publicēts: 13.04.12 18:56 labots
 citēt
martins_goncars:

Protamas ka tic, viņam tak atskaitaas visi krievijas buuvnieki :)

updeits :)

un kaa projekteetaajs jams jau no jaunceltnes skata redz kas tur buus projektaa un kas nebuus :D :D :D
Publicēts: 13.04.12 19:18
 citēt
"redz kas tur buus projektaa un kas nebuus"

Nu kaut kā tā... iedomājies, viņiem vēl joprojām ir saistošs SNIPs 84.gada redakcijā, VSN 85.gada redakcijā un PB 97.gada un pēc pieredzes nojaušu, ka inspektori, ja pieņem objektu, tad tikai restorānā... tas uz vispārējā fona, kā lidmašīnas krīt utml. bardaka...
Publicēts: 13.04.12 19:33
 citēt
Bildes:kamer kino rādīs uz lielā ekrāna tikmēr arī pikseļu daudzums augs milzīgā ātruma. neviens jau nefilmees ar redu kautkaadu dranjkji ko skatiities uz 32 collu telljuka. dazhi breec ka 16 esot inaf - a vot paardzen uz filmas lielajam ekraanam un redzees kaads buus tas inafs :D

Publicēts: 13.04.12 19:33 labots
 citēt
iedomājies, viņiem vēl joprojām ir saistošs SNIPs 84.gada redakcijā, VSN 85.gada redakcijā un PB 97.gada

aha, es pat zinu kaapeec shito te uzrakstiiji-lai buutu gudraaks un mees te visi paareejie sajustos pilniigi muljkji.
par to degosho debeskraapi ticu youtubee redzeetajam viedoklim, ka vinju aizkurinaajushi esot nlo /tur apkaart lidinaajies shamais esot/, tas ir apmeeram tas pats, kas ticeet fotobloga pensionaara staastinjam par neesoshu ugunsdroshiibu celtnee, kuras konstrukciju vinjsh pat nav redzeejis un kura piedevaam atrodas saatana sirdii-Maskavaa.
Publicēts: 13.04.12 19:44
 citēt
Eltons:"redz kas tur buus projektaa un kas nebuus"

Nu kaut kā tā... iedomājies, viņiem vēl joprojām ir saistošs SNIPs 84.gada redakcijā, VSN 85.gada redakcijā un PB 97.gada un pēc pieredzes nojaušu, ka inspektori, ja pieņem objektu, tad tikai restorānā... tas uz vispārējā fona, kā lidmašīnas krīt utml. bardaka...

Man gan liekas ka 58 staavaa aiz 3 kreisaa pagrieziena redzeeju nishu ESAs skapelim ta gan jau ar ugunsdroshiibu buus viss bumbaas :grimace:
Publicēts: 13.04.12 20:30
 citēt
didams:
Eltons:"redz kas tur buus projektaa un kas nebuus"

Man gan liekas ka 58 staavaa aiz 3 kreisaa pagrieziena redzeeju nishu ESAs skapelim ta gan jau ar ugunsdroshiibu buus viss bumbaas :grimace:

Katrai atutai savs priekštasts par tautiskumu un lietu kārtību:)

Publicēts: 13.04.12 22:39
 citēt
martins_goncars:

Atlikt iršanu! Uz ticību kā reizi balstās tevis rakstītais teksts.

In Soviet Russia, aircraft de-ices you :D
youtu.be...
Publicēts: 14.04.12 00:42
 citēt
"In Soviet Russia, aircraft de-ices you"

Jā... тут вам не здесь...
Reku sēdēju, kamēr dāņi pat vasarā centās un nelaida nevienu augšā:

Publicēts: 14.04.12 01:28 labots
 citēt
SEXY15:Onkulīt, gūglei bija grūti paprasīt?

tantīt, The camera's newly developed Super 35mm-size CMOS sensor offers a variety of advantages, bla, bla - kinošņikam 35 mm ir 35 mm filma. :face-sad:
Bildes:dazhi breec ka 16 esot inaf - a vot paardzen uz filmas lielajam ekraanam un redzees kaads buus tas inafs :D
inafs, ja prodžektē ar jebitovoi videoprodžektōru! :face-sad:
melš, ka tad, kad priekš TV vēl uz filmas filmēja, Japānā esot arī 8 mm (laikam jau 8s!) jūzējuši. :big_smile:
Publicēts: 14.04.12 11:34 labots
 citēt
martins_goncars:
iedomājies, viņiem vēl joprojām ir saistošs SNIPs 84.gada redakcijā, VSN 85.gada redakcijā un PB 97.gada

aha, es pat zinu kaapeec shito te uzrakstiiji-lai buutu gudraaks un mees te visi paareejie sajustos pilniigi muljkji.
par to degosho debeskraapi ticu youtubee redzeetajam viedoklim, ka vinju aizkurinaajushi esot nlo /tur apkaart lidinaajies shamais esot/, tas ir apmeeram tas pats, kas ticeet fotobloga pensionaara staastinjam par neesoshu ugunsdroshiibu celtnee, kuras konstrukciju vinjsh pat nav redzeejis un kura piedevaam atrodas saatana sirdii-Maskavaa.

Kādi "visi"? Tu viens tāds duriks šeit esi kurš lien tēmās, kuras nepārvaldi un nekautrējies savu aprobežotību izrādīt. Es tikai norādīju uz normatīvajiem dokumentiem, kuri būtu jāievēro celtniecībā, ņemot vērā ugunsdrošību, kā arī pašu celtnieku un celtniecības uzraugu publisku atzinumu, ka normas ir sen novecojušas, pat ja tiktu ievērotas. Kāda motivācija tev vienmēr līst pie manis un kā sīkam šakālēnam te kvankšķēt, man joprojām nav saprotams...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):