forum.gif
CANON apdolbijies :):) EOS-1D C !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / CANON apdolbijies :):) EOS-1D C !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.12 12:18 labots
 citēt
Eltons:

Kāda motivācija tev vienmēr līst pie manis un kā sīkam šakālēnam te kvankšķēt, man joprojām nav saprotams...

Tev Atbilde visticamāk jāmeklē jāmeklē Sevī pašā nevis citos... :)
Publicēts: 14.04.12 12:21
 citēt
Es tikai norādīju uz normatīvajiem dokumentiem, kuri būtu jāievēro celtniecībā, ņemot vērā ugunsdrošību, kā arī pašu celtnieku un celtniecības uzraugu publisku atzinumu, ka normas ir sen novecojušas, pat ja tiktu ievērotas.

un kur Tu to noraadiijis buutu? vai tikai nesanaak taa, ka nlo teorija ir vienliidz veertiiga ar Taveejo?
Publicēts: 14.04.12 12:25 labots
 citēt
CerambyX:
Eltons:

Kāda motivācija tev vienmēr līst pie manis un kā sīkam šakālēnam te kvankšķēt, man joprojām nav saprotams...

Pff... vēl viens tirliņš... nu, un kas Tev liek sevi par "visiem" uzskatīt?

"un kur Tu to noraadiijis buutu? vai tikai nesanaak taa, ka nlo teorija ir vienliidz veertiiga ar Taveejo?"

Nebūs gan man vēlmes polemizēt ar tik aprobežotiem tipiem, kuri neizprot uzrakstītā jēgu...
Publicēts: 14.04.12 12:35
 citēt
Eltons:

Labi, laikam neuztvēri manu domu - bet lai paliek, citādi baigais off-topiks aizies.
Publicēts: 14.04.12 14:29
 citēt
Elton, iespējams, ka Tev pilnīga taisnība, tik nemāki to pasniegt bez "tirliņš" :) Lai nu ko, bet te atkal krievu teiciens jāpielieto- budj po proshke i narod k tebe podķaņetsja...
Publicēts: 14.04.12 15:18
 citēt
talavietis:Elton, iespējams, ka Tev pilnīga taisnība, tik nemāki to pasniegt bez "tirliņš" :) Lai nu ko, bet te atkal krievu teiciens jāpielieto- budj po proshke i narod k tebe podķaņetsja...
tas ir ar pienjeemumu, ka kaut kaads mistisks narods kaut kur grib podkjagivatsa...
Publicēts: 14.04.12 15:42
 citēt
Eltons:
CerambyX:

"un kur Tu to noraadiijis buutu? vai tikai nesanaak taa, ka nlo teorija ir vienliidz veertiiga ar Taveejo?"

Nebūs gan man vēlmes polemizēt ar tik aprobežotiem tipiem, kuri neizprot uzrakstītā jēgu...

dīvainākais ir tas, ka abi vīri šķiet visnotaļ jauki un saprātīgi domājoši cilvēki, kuri turklāt neslikti bildē...............vien satiekoties uz šaurās foruma takas parādās kara cirvji........
Iespējams, šī ir virtuālās realitātes samaitājošā ietekme.....
Publicēts: 14.04.12 23:18
 citēt
NilsS:
Eltons:

dīvainākais ir tas, ka abi vīri šķiet visnotaļ jauki un saprātīgi domājoši cilvēki, kuri turklāt neslikti bildē...............vien satiekoties uz šaurās foruma takas parādās kara cirvji........
Alloksas vieta jau nestaav tuksha... :face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.12 11:38
 citēt
NilsS:
Eltons:

Jā, apmēram tā... ne velti es fotogrāfu plenērus sāku rīkot jau Pogas pirmssākumos, lai klātienē redzētu domubiedrus un oponentus... un daži izrādījās pavisam savādāki par savu virtuālo tēlu.
Arī šeit redzam piemēru, nu tas pats Cerambuks... lecās te, lecās, mērkaķojās, bet kad reālā dzīvē aizbrauca uz Liepāju pie Selgas, ar ko viņš nezkāpēc bija uzsācis karu forumos... izrādījās visnotaļ patīkams un inteliģents jaunais cilvēks.
Vienpatis Alloksa arī ir kulturāls, viesmīlīgs un kārtīgs vīrs. Diemžēl, man nesanāca aizbraukt pie viņa uz Viļāniem, kā bija norunāts, tagad nesanāk uz to pusi braukāt, varbūt šovasar izdosies. Bet tie kas ir bijuši pie viņa, nekādas novizes nav manītas kā kādreiz blogos, tieši otrādi- patīkams sarunu biedrs dzīvē.
Vilnis aicināja pie sevis, būs jāaizbrauc papļāpāt par sociķu problēmām.
Kaspars gan selektē kompānijas pēc IQ... tur laikam nesnāks klātienē vairs tikties, nevelkam...
Kaut kā tā...
Publicēts: 15.04.12 14:13
 citēt
Nospied PODZIŅU youtu.be...
Publicēts: 15.04.12 15:46
 citēt
Es nedalu cilveekus peec IQ, driizaak man nepatiik cilveeki kas vakaru saak ar viinu, bet beidz ar shnjabi, turklaat aizgaajeejus censhas pierunaat "veel VIENU" ar skatienu aciis, tipa: Tu tak mani cieni?
Publicēts: 15.04.12 15:57
 citēt
Bildes:Es nedalu cilveekus peec IQ, driizaak man nepatiik cilveeki kas vakaru saak ar viinu, bet beidz ar shnjabi, turklaat aizgaajeejus censhas pierunaat "veel VIENU" ar skatienu aciis, tipa: Tu tak mani cieni?

Parasti jau ir normāli sākt ar vājāku dzērienu.....
Man liekas stulbi,ja topiks ir par Canonu,bet diskusija par tautību īpatnībām.Iedomājies, ar tādiem kopā dzert....
Publicēts: 15.04.12 16:19
 citēt
ekoists:
Bildes:Es nedalu cilveekus peec IQ, driizaak man nepatiik cilveeki kas vakaru saak ar viinu, bet beidz ar shnjabi, turklaat aizgaajeejus censhas pierunaat "veel VIENU" ar skatienu aciis, tipa: Tu tak mani cieni?

Parasti jau ir normāli sākt ar vājāku dzērienu.....
Man liekas stulbi,ja topiks ir par Canonu,bet diskusija par tautību īpatnībām.Iedomājies, ar tādiem kopā dzert....
da suuds par tautiibu iipaniibaam, slikti ir, ja uz to iecikleejas
Publicēts: 15.04.12 16:44
 citēt
Kur Juris atkal pazuda , šim bij daži prātīgi texsti te.
Publicēts: 15.04.12 17:21
 citēt
Lunis:Nospied PODZIŅU [url=http://youtu.be/316AzLYfAzw

Jā,]http://youtu.be/316AzLYfAzw

Jā,[/url] redzēts bija un pat ar mārketinga cilvēkiem apspriests savu produktu ar šāda veida akcijām reklamēt... diemžēl mums nedaudz par agru vēl un gan jau TELE2 kaut ko tādu atkal sabīdīs...
Publicēts: 15.04.12 19:04 labots
 citēt
Lunis:Nospied PODZIŅU

Vāji. Skuķis uz moča varēja būt galīgi pliks un lielāks efekts būtu tanka iebraukšanai laukumā.
Publicēts: 15.04.12 23:52
 citēt
Schneider:

Vāji. Skuķis uz moča varēja būt galīgi pliks un lielāks efekts būtu tanka iebraukšanai laukumā.

Tas tev tā liekas , īstenībā jau šitie varen smalki rēķina KAS KĀ reaģēs:):)
Publicēts: 16.04.12 10:42 labots
 citēt
Schneider:

.............uz tanka 3 mūsu zeltenes taututērpos dzied un koklē, no debesīm birst baksu lietus, visiem uzbrūk putni, gaidīti sākas zemestrīce, grūst mājas, izskaņā ātomsēne............kamera zūmējas no putna lidojuma, planēta maigi sadalās divās daļās.....
Publicēts: 16.04.12 11:43 labots
 citēt
Bildes:... man nepatiik cilveeki kas vakaru saak ar viinu, bet beidz ar shnjabi ...

bet ja vispār jauc, tad tikai šādi - otrādi vēl sliktāk! iet var tikai uz augšu © Laureāts (Ivars Seleckis - red. piez.) :face-sad:
labais! bet ne-1 takš nenospieda! :grimace:
Publicēts: 16.04.12 14:34
 citēt
harald, ne par jaukshanu staasts, bet par to, ka jaadadolbaas liidz galam. nevis kulturaali izdzer atnesto viinu bet aizlej acis ar shnjabi. un pats ljaunaakais, ka rezultaati biezhi redzami tepat galerijaa vai foruma tekstos :D
Publicēts: 16.04.12 14:55
 citēt
Bildes:harald, ne par jaukshanu staasts, bet par to, ka jaadadolbaas liidz galam. nevis kulturaali izdzer atnesto viinu bet aizlej acis ar shnjabi. un pats ljaunaakais, ka rezultaati biezhi redzami tepat galerijaa vai foruma tekstos :D

ne vaina šņabim un acu aizliešanai, svarīgāk - ar ko un kā
Publicēts: 16.04.12 22:09 labots
 citēt
Bildes:harald, ne par jaukshanu staasts, bet par to, ka jaadadolbaas liidz galam ... :D

NilsS истину глаголит! bet ir dažādi acu aizlējēji - viens dzied un dejo, tad meklē kašķi, tad sola, mēģina sadot un uzprasās pa purnu, tad raud, cits pakrīt zem galda, mute vaļā, siekalas tek un suns laiza ģīmi, cits kulturāli atlūzt. :big_smile:
Publicēts: 16.04.12 22:43
 citēt
ПЬЁТЕ, ДА?

www.youtube.com...
Publicēts: 19.04.12 21:48
 citēt
Filmēšanai tad jau labāk uzreiz paņemt Canon C 500
cinemaeos.usa.canon.com...
Publicēts: 26.12.12 16:16
 citēt
Stilīgs viģiks par potenciālo kameras pielietojumu - izrādās tēmē arī uz fotogrāfiem ne tikai videogrāfiem. Protams, kārtīgā mārketinga mērcē pasniegts tas viss, bet sava fiška tur ir.
www.untitledfilms.com.au...
Publicēts: 26.12.12 17:16
 citēt
Ja paņem šito player.vimeo.com... redz labā rezolūcijā:)
Publicēts: 26.12.12 17:26
 citēt
Nu nez, bildēt ir bildēt un filmēt ir filmēt, vismaz pro galā. Un ja man filmēšanai vajadzētu, es labāk nedaudz naudiņas pieliktu un paņemtu RED SCARLET: www.red.com...
Publicēts: 26.12.12 17:27 labots
 citēt
CerambyX:Stilīgs viģiks par potenciālo kameras pielietojumu - izrādās tēmē arī uz fotogrāfiem ne tikai videogrāfiem. Protams, kārtīgā mārketinga mērcē pasniegts tas viss, bet sava fiška tur ir.
http://www.untitledfilms.com.au/blog/2012/12/micro-expression-exploring-motion-image-photography/

Var protams visu taču šobrīd principā vairums pasaules lietas ierobežo BUDŽETI tie reti kur ir bezgalīgi kā bieži vien "Agrāk" tāpēc diezgan daudzi ražotāji spiesti pārskatīt gan pozicionēšanu gan ievērojami arī produktu cenas ):) Man nupat kolēģis statīja ķā Canon mēģinājis 3x atsākt pirms 5 gadiem pārtraukto sadarbību ar kantori. Pēdējo reiz piedāvājums esot bijis tik salds un kopumā cenas tik zemas ka šie pat sākuši domāt BET arī "Citur" notiek info noplūdes un pašreizējas piegādāts uz X-mas sākumu piesūtījis TĀDU dāvanu ka Canon protams atkal nekā :) BET katra tehnika kur runa par kārtīgu progresu IESPĒJĀS ir vērtīga man redz 3-4 gadus nebija ne velme ne vajadzības ko JAUNU ņemt SEV kamēr neparādījās tiešām NEBIJUŠAS iespējas par NEBIJUŠU cenu :):) Varbūt ar šim būs savi prircēji NOTEIKTI BŪS , taču nedomāju ka FOTO jomā pie mums būs AKTUĀLI pirmkārt dēļ CENAS otrkārt šai cenu kategorija nākas pa tiešo KONKURĒT ar vidējo formātu kur mazajam joprojām nav nekādu cerību JOPROJĀM bet cena jau 1:1 pilnīgi reāli, ja ir izvēle ņemt MAZO par VIDĒJĀ cenu es nešaubītos ko ņemt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):