forum.gif
Fotogrāfijas krāsas pēc saglabāšanas PS5 pazūd
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfijas krāsas pēc saglabāšanas PS5 pazūd
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.12 20:22
 citēt
Nepieciešams jūsu padoms.

1. Bildēju RAW
2. Atveru bildi PS5, sagriežu visus kloķīšu kā vajag, viss pa smuko
3. Saglabāju vai nu TIFF vai JPG, kā kurā reizē
4. Atveru saglabāto TIFF vai JPG programmā Fast Stone Image Viever - bildei krāsas bēdīgas, takā nokritušas. Pazudis košums utt.
5. To pašu bildi JPG atveru ar Windovs Picture Viewer - tas pats. (Bildes krāsas sakrīt identiski ar iepriekšējo pārlūkprogrammu, bet ne ar PS5)
6. Atveru saglabāto TIFF vai JPG bidi PS5 - viss pa smuko, kā uzgorzīts bija pirmstam.

Nevaru saprast, kur ir problēma. Color Settings PS5 iekš Working Spaces stāv Adobe RGB (1998).
Publicēts: 13.04.12 20:29
 citēt
Vājprāts kur var tā muģities galvenais priekš kam:) Saglabā ""Save For Web " un būsi laimīgs.
Publicēts: 13.04.12 20:37
 citēt
Paldies Luni Pamēģināju ir nedaudz labāk, bet vienalga ne tik labi kā gribētos. Kad nospiež Save For Web, kas obligāti ir jāievēro tajos uzstādījumus? Respektīvi tur dafiga kloķīšu, kā viņus uzstādīt pareizi? :shame: Varbūt Print Screen vari ielikt, lai nav pa garo jāraksta? Liels paldies jau iepriekš.
Publicēts: 13.04.12 20:44
 citēt
Ja daudz klokjiishi ta jaarauj tik uz jaacer ka vienrocis dzeks iedos shedevru :anger:
:money::money::money::money::money::money:
Publicēts: 13.04.12 20:47
 citēt
ak. Dies, ko var ņemties.... uz sRGB nokonvertē un ar krāsām būs Tev laime webā un pīša bilžu pārlūkos. :)
Publicēts: 13.04.12 20:54
 citēt
klaus ko sapers staasta nokonfiguree lai photoskops tev raada LAB kraasu telpaa image wjeivers sRGB un monoram uzliec lai Raada CMYK :) un ta viss buus bumbaaas :bad_smile: ja tomeer nav riktiigaas kraasas rauj veelreiz to vienroci :anger:
Publicēts: 13.04.12 20:56
 citēt
ko var njemties ar taam kraasaam, jaabildee melnbalts, tad visaadu bugu nebuus :bad_smile:
Publicēts: 13.04.12 21:10
 citēt
Klasiskā fotobloga rakstnieku regulārā bēda....
Publicēts: 13.04.12 21:11
 citēt
a kur raut fotoaparaatu ar melnbaltu matricu :grimace:?
Publicēts: 13.04.12 21:25
 citēt
didams:a kur raut fotoaparaatu ar melnbaltu matricu :grimace:?

filma? :grimace:
Publicēts: 13.04.12 21:30
 citēt
Bug:Nepieciešams jūsu padoms.

1. Bildēju RAW
2. Atveru bildi PS5, sagriežu visus kloķīšu kā vajag, viss pa smuko
3. Saglabāju vai nu TIFF vai JPG, kā kurā reizē
4. Atveru saglabāto TIFF vai JPG programmā Fast Stone Image Viever - bildei krāsas bēdīgas, takā nokritušas. Pazudis košums utt.
5. To pašu bildi JPG atveru ar Windovs Picture Viewer - tas pats. (Bildes krāsas sakrīt identiski ar iepriekšējo pārlūkprogrammu, bet ne ar PS5)
6. Atveru saglabāto TIFF vai JPG bidi PS5 - viss pa smuko, kā uzgorzīts bija pirmstam.

Nevaru saprast, kur ir problēma. Color Settings PS5 iekš Working Spaces stāv Adobe RGB (1998).

Ir tāds teiciens: "ja nejēdz,tad negrābsties!"
Esmu šajā forumā vairākas reizes rakstijis izsmeļošas atbildes uz identiskiem jautājumiem.Meklē!
Publicēts: 13.04.12 21:36
 citēt
didams:a kur raut fotoaparaatu ar melnbaltu matricu :grimace:?

Kodak DCS1m,DCS3m,DCS520m,DCS620m,DCS560m,DCS620m, ~ DCS 14m,tā apmēram.
Publicēts: 13.04.12 21:37 labots
 citēt
60uz5komats6:

Esmu šajā forumā vairākas reizes rakstijis izsmeļošas atbildes uz identiskiem jautājumiem.Meklē!

Man šķiet, ka uzrakstīt, lai saliek visur vienādus krāsu profilus (sRGB) būtu aizņēms Tev tik pat daudz laika (ja ne mazāk) cik uzrakstīt savu tekstu no kura nekāda lielā jēga nav.
Publicēts: 13.04.12 21:43
 citēt
CerambyX:
60uz5komats6:

Man šķiet, ka uzrakstīt, lai saliek visur vienādus krāsu profilus (sRGB) būtu aizņēms Tev tik pat daudz laika (ja ne mazāk) cik uzrakstīt savu tekstu no kura nekāda lielā jēga nav.

Protams,bet aprakstītie uzstādijumi NAV fotošopa noklusējuma uzstādijumi,ja cilvēks lien iekšā uzstādijumos un maina neko no tā nesajēdzot,tad pats ir vainīgs un ņefig žēloties.
Publicēts: 13.04.12 21:46
 citēt
Fotošopam defaultā stāv adobes rgb.
Publicēts: 13.04.12 21:51
 citēt
SEXY15:Fotošopam defaultā stāv adobes rgb.

Točna zini?Man atmiņā,ka kā uzinstalēju,tā arī bija sRGB.Mož pa platformām un versijām atšķirās?
Publicēts: 13.04.12 21:54
 citēt
Droši zinu par cs 2,3,4 uz windows. Uz mac nezinu, varbūt ir savādāk. Bet nu fotoblogeristam nav mac, tas točna!
Publicēts: 13.04.12 22:03
 citēt
Kad likšu CS6,būs jāpievērš uzmanība šitai niansei,vēl nevar izslēgt variantu,ka šops nolasa iepriekšejās versijas preferenču failu.
Publicēts: 13.04.12 22:06
 citēt
60uz5komats6:Kad likšu CS6,būs jāpievērš uzmanība šitai niansei,vēl nevar izslēgt variantu,ka šops nolasa iepriekšejās versijas preferenču failu.

man shkjiet, ka nolasa gan!
Publicēts: 13.04.12 23:33
 citēt
SEXY15:Fotošopam defaultā stāv adobes rgb.

bet tur jaf ir tikai tas un Windows
Publicēts: 13.04.12 23:58
 citēt
slinkums lasīt ko citi rakstījuši..

PS
Save As JPG - saglabā bez krāsu profila, citos bilžu vjūveros krāsas pakaļā;
Save For Web And Devices - ieķeksējam embead color profile un krāsas ir tādas kā vajag
Publicēts: 14.04.12 00:07
 citēt
Un es domaaju, kur man bildeem krasas pazuud.. :)))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):