forum.gif
Ko darit ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ko darit ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.04.12 15:23 labots
 citēt
Canon 5D Mark III vai Canon EOS-1Ds Mark III ?
Publicēts: 17.04.12 15:39
 citēt
Ņem to, kas ir piemērotāks Tavām vajadzībām :face-grin:
Publicēts: 17.04.12 15:53
 citēt
Stanger:Canon 5D Mark III vai Canon EOS-1Ds Mark III ?

Naudu nodzert! Vairāk tolka būs.
Publicēts: 17.04.12 15:54 labots
 citēt
Joptvai. Nu nesaprotu šitos aplamos jautājumus. Saprotu pilnīga iesācēja jautājumu - ko ņemt canon vai nikon, jo viņam vnk ir tumša bilde par foto. Visi, kas pietiekami daudz fotografē, zin, kur šiem pietrūkst - ISO, slēdža ātrums vai 50mm 1.2 fikss. Un NEVIENS tavā vietā nezinās, ko tev vajag. Šobrīd noliec sevi pilnīga idiota lomā, Stanger.

Piekrītu 60uz5komats6, pārdod esošo tehniku un nodzer naudu :bad_smile:

P.S. Ja tu gribi palielīties, ka grasies upgreidoties, tad es to jautājumu saprotu un atvainojos par uzbraucienu un apsveicu ar iespēju upgreidoties :)
Publicēts: 17.04.12 16:05
 citēt
Publicēts: 17.04.12 16:20
 citēt
ekoists:http://www.fotoblog.lv/img/309005/?cid=441619

Ha.ha, Иван Андреевич Крылов "Мартышка и очки" :)
Publicēts: 17.04.12 16:21
 citēt
Stanger:Canon 5D Mark III vai Canon EOS-1Ds Mark III ?

ja rodas shaadi jautaajumi par tik nopietnu tehniku
neviljus uzdodaas jautaajums.. A VAJAG? :big_smile:
Publicēts: 17.04.12 16:23
 citēt
ko dariit, ko dariit... zaarkaa likties!:anger:
Publicēts: 17.04.12 16:29 labots
 citēt
Prasi sievasmātei - ja nav sievas - liec meitenēs.
Publicēts: 17.04.12 23:25
 citēt
:haha::haha::haha::haha:
Labs , paldies jums es tagat zinu ko darti ! :super_man::haha:
Publicēts: 17.04.12 23:28
 citēt
alchsh:Joptvai. Nu nesaprotu šitos aplamos jautājumus. Saprotu pilnīga iesācēja jautājumu - ko ņemt canon vai nikon, jo viņam vnk ir tumša bilde par foto. Visi, kas pietiekami daudz fotografē, zin, kur šiem pietrūkst - ISO, slēdža ātrums vai 50mm 1.2 fikss. Un NEVIENS tavā vietā nezinās, ko tev vajag. Šobrīd noliec sevi pilnīga idiota lomā, Stanger.

Piekrītu 60uz5komats6, pārdod esošo tehniku un nodzer naudu :bad_smile:

P.S. Ja tu gribi palielīties, ka grasies upgreidoties, tad es to jautājumu saprotu un atvainojos par uzbraucienu un apsveicu ar iespēju upgreidoties :)

nu nau vis tik traki :big_smile: varbut kads jau ir panemis, un var dot padomu vai ir verts nemt 5D mark III vai ari nemt 1Ds Mark III !
Publicēts: 17.04.12 23:29
 citēt
Iļjičs šitā jautājuma noskaidrošanai grāmateli sarakstīja... Laiki mainās, bet jautājums paliek, tik tagad ātrāk noskaidrojas...:face-devil-grin:
Publicēts: 17.04.12 23:43 labots
 citēt
Elmarss:Iļjičs šitā jautājuma noskaidrošanai grāmateli sarakstīja... Laiki mainās, bet jautājums paliek, tik tagad ātrāk noskaidrojas...:face-devil-grin:

Vispār jau

Николай Гаврилович Чернышевский. Что делать?

Роман Н. Г. Чернышевского "Что делать?" был написан в стенах
Петропавловской крепости в декабре 1862-апреле 1863 г. Вскоре же
напечатанный в "Современнике", он сыграл колоссальную, ни с чем не сравнимую
роль не только в художественной литературе, но и в истории русской
общественно-политической борьбы. Недаром тридцать восемь лет спустя В. И.
Ленин так же озаглавил свое произведение, посвященное основам новой
идеологии.
Publicēts: 18.04.12 00:03 labots
 citēt
SMIEKLĪGI bet būtība 5D MARK II pēc bilds ir labāka detalizācija Gaišās vietas nekā Ds MARK III :):)

TAČU ja man iājzvēlās IKDIENAS DARBAM es protams NEDOMĀJOT ņemtu Ds MARK III nevis 5D MARK II un 5D MARK III :):) Vinkārši Ds serija ir ĒRTA KAMERA labi uzkalibrējama un PRECIŽI STRĀDA bet 5D MARK II ir amatieru lamata kam viss strādā +/- tramavaja pietura. MĒRĪŠANA / AF krāsu balsns Ds ir NESALIDZINĀMI precizāks un ātraks par 5D MARK II
Publicēts: 18.04.12 10:09 labots
 citēt
alchsh:Joptvai. Visi zina, kur šiem pietrūkst - 50mm 1.2 fikss.
Joptvai. ir arī Nikon'am 50 1.2 fikss, tikai bez AF! vot 85 mm 1.2 laikam nav. :face-crying:
Publicēts: 18.04.12 12:20
 citēt
Cik saprotu, 5Dmk3 ir izcila eksponometrija un labs AF, vismaz AF prioritātē. man darbam ar puķītēm un ēdieniem, arī kā tūristam, ja 5Dmk2 bija labāks par 1D tipu, tātad, 5D3 noteikti universālāks par 1D3. + jutība. 1Ds ir ''tikai'' 1600ISO bez paplašināšanas.
Publicēts: 18.04.12 12:49
 citēt
_Absolute:Cik saprotu, 5Dmk3 ir izcila eksponometrija un labs AF, vismaz AF prioritātē. man darbam ar puķītēm un ēdieniem, arī kā tūristam, ja 5Dmk2 bija labāks par 1D tipu, tātad, 5D3 noteikti universālāks par 1D3. + jutība. 1Ds ir ''tikai'' 1600ISO bez paplašināšanas.

SKATOTIES kam kameru izmanto , STUDIJAI un reportāžām telpās noteikti labāks būs Ds MARK III , jā kautkādām "Haltūriņam" un paparaci tipa darbie noteikti 5D MARK III , bez GAISMAS parasti nav KRĀSAS , katra savas vajazdības un prioritātes. Būtībā skatos ja man ŠODIEN būtu jāpērk tehnika DARBAM es diez vai ņemtu kautko no CANON tas atvien vairāk un vairāk sāk palikt NEAKTUĀLS visdrīzāk kā racionālāko risinājumu ņemtu NIKON D800 vai D4 :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):