forum.gif
Sigma AF 70-200mm F2.8 APO EX DG MACRO II HSM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigma AF 70-200mm F2.8 APO EX DG MACRO II HSM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.04.12 15:51
 citēt
heijā!

man ir 1 jautājums gudriem cilvēkiem.
situācija tāda - pašai ir canon eos 500d un vēlos pasūtīt šo stiklu, BET... atverot vaļā lapu,kurā jāveic pasūtījums, pamanīju virsrakstā "...for Pentax".

jautājums - vai tiešām ražo vairākkārt vienu objektīvu tā, lai tas katram modelim derētu jeb šī saite vnk grib mani apmuļķot?

lūdzu.. palīdzam!
Publicēts: 17.04.12 15:53
 citēt
..jo priekš canon modeļa maksā dārgāk nekā nikonam utt !
Publicēts: 17.04.12 15:57
 citēt
Nu tak katram foto ražotājam ir sava baijonete - vītne, tad nu stiklu ražotāji uztaisa vienu stiklu vairākiem ražotājiem, tikai nomainot baijonetes.
Publicēts: 17.04.12 16:01
 citēt
Kas par lapu? Mož kāds uzmetēju kantoris?Sigmas objektīvi var būt priekš Canon/Nikon/Sony/Pentax/u.c. ,bet tikai vienam no viņiem,tātad pērkot jāskatās pareizais.

P.S. skolā vairs nemāca veidot sakarīgus teikumus? :)
Publicēts: 17.04.12 17:08
 citēt
Nu, nav tā ka tikai bajonete jāmaina. Jāmaina loģikas bloks (pēc scenārija a) kas tulko no kameras saņemtos signālus objektīva pamata vadības shēmai saprotami vai, scenārijs b, visa objektīva vadība pilnībā.
Publicēts: 17.04.12 17:23
 citēt
Maināmais jobanets ar fragmas piedziņu aizgāja vēsturē ar Tamron Adaptall sistēmu. Tagad visām sistēmām vienāds ir tikai korpuss un stikliņi iekšā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):