forum.gif
Lūdzu atsaukties cilvēkus ! Nolaupīta fotokamera !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lūdzu atsaukties cilvēkus ! Nolaupīta fotokamera !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.04.12 10:17
 citēt
Naktī no 13.04. uz 14.04.2012 apmeklēju Vecrīgu un īsti vietu, kas saucās "Radiobar" - šķūņu ielā 17 (ieeja no zirgu ielas). Fotografēju pasākumu un izklaidējos ar draugiem.
Izdzēru 200gr. visas nakts garumā
Rezultātā tiku atrasta pie blakus ēkas, uz ielas un sagādāta slimnīcā ar etanola toksikācijas diagnozi un bez fotokameras.

Lūdzu atsaukties visus, kas spēj sniegt man kaut kādu palīdzību, vai informāciju!
Jā ir info, par pašu tehniku, vai tā atrasta - būšu pateicīga un esmu gatava runāt par atlīdzības naudām, lai izteiktu pateicību un cieņu palīgā nācēju !

Un esat uzmanīgi - nedzeriet alkoholu, ja to uzsauc bārmene pati !

Kamera –
Canon EOS 500D
3820b002 (AA)
(21) 0430150126
(21) 5252622101
3820b019

Zibspuldze –
Canon 430EX II Speedlight
2805b007aa
8 714574 526898
705430

Objektīvs -
Sigma AF 30mm F1.4 EX DC HSM for canon

Lūdzu rakstiet uz tanjchuks@inbox.lv

cerot uz brīnumu,
Ar cieņu
Tatjana
Publicēts: 19.04.12 10:28
 citēt
Žēļ....ka tā noticies:face-crying:

p.s. no 200 g spirta intoksikāciju organismā nevar iegūt, tur ir kārtīgi 3 reizes dienā pa 200-300 ml un tā vismaz gadu
Publicēts: 19.04.12 10:33
 citēt
atrodoties ar taadaam lietam baaraa VISPAR nav jaadzer! klofeliinu var nemanaami iepilinaat arii kads no baara apmekleetaajiem, ja neturi visu laiku glaazi rokaa (ir taadi spechuki, kas ar to nodarbojas baaros)
Publicēts: 19.04.12 10:33
 citēt
es saprotu, kā nevar, par to vēl mēģinu dabūt analīžu rezultātus
mans uzrakstīts iesniegums vispār pazuda no policijas
cerības nav, bet es ticu brīnumiem!
Publicēts: 19.04.12 10:34
 citēt
es turēju rokās- tie bija 4 šoti, pa taisno no bārmenes rokām
Publicēts: 19.04.12 10:35
 citēt
Tanja:es turēju rokās- tie bija 4 šoti, pa taisno no bārmenes rokām

vo vellos ........
Publicēts: 19.04.12 10:37
 citēt
kas ir šots???
Publicēts: 19.04.12 10:39
 citēt
Oliss:kas ir šots???

50 grami braaga, cik var noprast
Publicēts: 19.04.12 10:41
 citēt
Mistika, mistika. Iedzer 200 paŗsvarā tas ir daudz vairāk, par to cik vajag vienam vakaram. canon 500D nemaz nav tas aparāts, kuru zog pa labi un pa kreisi., pamožas pie blakus mājas viena un bez draugiem, fotoaparātiem - aizvesta uz slimnīci iztīrīt assinis no alhohola. Policijas citplanētieši pazaudē iesniegumu (mūsdienās šie gadījumi vairs nenotiek). Spriežu, ka meklē aparatūru pie draugiem, kuri gādīgi to būss paglabājuši pie sevis. sakārto domas unj nelieto ahoholu kopā ar tabletītēm (pret galvas sāpēm tabletes lieto kad sāp galva). Žēl ka tādi kreņķi un tik draudzīgi draugi.
Publicēts: 19.04.12 10:45
 citēt
SKARBI
Publicēts: 19.04.12 10:47
 citēt
Lunis:SKARBI

šis ir tavs īsākais teksts bloga vēsturē........
Publicēts: 19.04.12 10:55
 citēt
paldies par nolikšanu pie vietas! bet baaac- tas notiek un ar to mēģinu tikt skaidrībā. domas paspēju sakārtot!
200 gr nakts garumā ar pauzēm nezinu kā tev, bet man - paņēmiens atslābināties no publikas un darba. un iziet ārā skaidrā (kā teica apsargs vēlāk tiekoties) un peč 50 metriem bezsamaņā krist , lai sagaidīt ātros - kur tev iztīra ne tikai no alkohola, pasakot- tev paveicās, kā paliki dzīva!
zāles nekādas nelietoju principiāli vairākus gadus! fotogrāfēju pasākumus arī ne pirmo gadu, pieredze alkohola lietošanā un naktsdzīvē ir ne maza! draugi bija prom, pati paliku, lai pieskatītu vienu draugu, kas bija dzērumā un sagādātu to līdz mājām. bet jā pēc 3 šotiem (tas ir 50 gr alkohola doza) pēkšņi pazud atmiņa, bet ir liecinieki, kas var vēl par stundu tavas dzīves liecināt - biji normāla, neizskatījas, pat mazliet iedzērusi
un pēkšņi - oi, mums nestrādā kameras3 nedēļas, otrs saka- varēsi nočekot ierakstus-viss ok.
tad tevi mēģina pārliecināt, ka aizgāji prom pirms 4, kaut ir liecinieki un pierādījumi- kā vēl 40 -50 minūtes pēc tam biji uz vietas.

tad ok, es vienkārši mēģinu nogrūzt vainu,nemāku dzert, esmu muļķe un kameru izdomāju!

man pofig uz cilvēkiem,kas to izdarīja, esmu gatava tiem naudu iedot, lai tik kameru atgriež!
man tas ir darbs un maize, neviss tika fun.
Publicēts: 19.04.12 11:03 labots
 citēt
Tagad jau sāk noskaidroties, ka metri 50gājusi savām kājām, bijuši liecinieki. Bieži lieto alhoholu. Savu dzīves devu esi izdzērusi un pietiek no nelielas devas, lai saļimtu. Nav noskaidrots - vai aŗā izgāji viena un ar mantām? Kapēc dzērušam cilvēkam jāsauc ātrā palīdzība? Kapēc apsaargs tik uzmanīgi apsargāja ar acī Tevi vēl 50 metrus? Vai samaksāji bārmenim par pakalpojumiem un vai kameru neatstāji pie bārmeņa, kā ķīlu. Un vispār nevajag jaukt darbu ar izklaidi. Man žel, ka ar Tevi tā notika.
Publicēts: 19.04.12 11:08
 citēt
Ties, kas to nav izbaudiijushsi - tie nezina kaa tas ir. Man gadiijaas uzrauties uz baaru zagli, kas pilinaaja klofeliinu. Tikai man nebija tik saapiigi - rokassominja ar tajaa esoshajiem siikumiem un 50 ls un karti Es biju izdzeerusi 2 glaazes viina !!!! Kas notiek ar cilveeka smadzeneem peec taa klofeliina - hvz .. es pamodos uz solijna apmeram 100 m no baara (kaut gan man bija jaaiet pretejaa virzienaa) ... Ar sirdi slikti biaj peec tam nedeelju ....
Publicēts: 19.04.12 11:10 labots
 citēt
dansiga:Ties, kas to nav izbaudiijushsi - tie nezina kaa tas ir. Man gadiijaas uzrauties uz baaru zagli, kas pilinaaja klofeliinu. Tikai man nebija tik saapiigi - rokassominja ar tajaa esoshajiem siikumiem un 50 ls un karti Es biju izdzeerusi 2 glaazes viina !!!! Kas notiek ar cilveeka smadzeneem peec taa klofeliina - hvz .. es pamodos uz solijna apmeram 100 m no baara (kaut gan man bija jaaiet pretejaa virzienaa) ... Ar sirdi slikti biaj peec tam nedeelju ....
Dzert vajag ar pazīstamiem cilvēkiem, pie sevis dzīvoklī vai dāčiņa. Uz bāru iet meičas copēt un lohus tresīt.
Publicēts: 19.04.12 11:17
 citēt
Oliss:kas ir šots???

www.google.lv...
Publicēts: 19.04.12 11:18
 citēt
www.youtube.com...

200 gr... vot i atslaabinaajies...
Publicēts: 19.04.12 11:20
 citēt
Tikai 4 šoti pa nakti, pa taisno no bārmeņa rokām, rezultātā parubons, slimnīca, pazudis iesniegums policijā.... mjā.... :amazing:

2 varianti - vai nu šoti būs bijuši stipri vairāk un tālāk viss kā tas parasti notiek, vai arī otrs variants - bārmene ļaunprātīgi saindē un ir doļā ar policiju, kas iesniegumu pazaudē un mediķiem, kas diagnozi vilto. Tad vēl kādam vajag kaut kur tehniku realizēt, lai neuzrautos. Un tas viss dēļ ~ pārsimt Ls uz visiem iesaistītajiem???

2 variants ir no Staņislavska IMHO....

P.S. autorei šoreiz ļoti dārga skola bijusi :face-crying:
Publicēts: 19.04.12 14:21 labots
 citēt
Sapper... Stāsts iz dzīves - bārs, meitene, uz bāru atnāk vakara gaitā jau otro reizi (tātad, dzerts jau ir, ieliet var visu ko, nepiefiksēs), izdzer vēl vienu ābolu pīrāgu (šņabis, ābolu sula, kanēlis), pamostas Gaiļezerā vienā apakšveļā. Par laimi, kompānija kurā atpūtās, nepievīla; kad meitene izslēdzās vai vēl sāka slēgties, iznesa ārā, izsauca ātros, utt, utml. Par laimi, bez nopietnām sekām.
Tanī gadījumā bija varianti
a: slikts/kreisais šņabis, ko lēja, jo tā lētāk un diez vai atšķirs
b: vēlme aptīrīt vai ko vairāk...

Pašam ir bijis, ka Vecrīgas bārā, skaidrā, labi paēdis, izdzeru 2 vājas rumkolas, pēc 10min galva sāk plīst pušu tā, ka jāņem taksis un jābrauc mājās - par iešanu nav pat runas. Nākamā diena pilnīgā pakaļā. Te, ticamākais, vienkārši sūdīgs alkohols, lai arī pudele bija firmas...
Publicēts: 19.04.12 14:30
 citēt
Pa maz ieņēmi. Būtu trešo rumkolu ieķēris nebūtu taksis jāsauc - ar ātrajiem aizvestu un caurules izskalotu.
Publicēts: 19.04.12 14:48
 citēt
Ir gadiijies arii savaadaak - naakamajaa dienaa ar saaposhu galvu saac maajaas mekleet fototehniku, kas joprojaam atrodas baaraa, noglabaata aiz baara letes :).
Publicēts: 19.04.12 15:02
 citēt
blaac:Tagad jau sāk noskaidroties, ka metri 50gājusi savām kājām, bijuši liecinieki. Bieži lieto alhoholu. Savu dzīves devu esi izdzērusi un pietiek no nelielas devas, lai saļimtu. Nav noskaidrots - vai aŗā izgāji viena un ar mantām? Kapēc dzērušam cilvēkam jāsauc ātrā palīdzība? Kapēc apsaargs tik uzmanīgi apsargāja ar acī Tevi vēl 50 metrus? Vai samaksāji bārmenim par pakalpojumiem un vai kameru neatstāji pie bārmeņa, kā ķīlu. Un vispār nevajag jaukt darbu ar izklaidi. Man žel, ka ar Tevi tā notika.

Eu, nu pietiek... cilvēkam jau tā sūdīgi
Publicēts: 19.04.12 15:34
 citēt
viencmuzikanc:
blaac:Tagad jau sāk noskaidroties, ka metri 50gājusi savām kājām, bijuši liecinieki. Bieži lieto alhoholu. Savu dzīves devu esi izdzērusi un pietiek no nelielas devas, lai saļimtu. Nav noskaidrots - vai aŗā izgāji viena un ar mantām? Kapēc dzērušam cilvēkam jāsauc ātrā palīdzība? Kapēc apsaargs tik uzmanīgi apsargāja ar acī Tevi vēl 50 metrus? Vai samaksāji bārmenim par pakalpojumiem un vai kameru neatstāji pie bārmeņa, kā ķīlu. Un vispār nevajag jaukt darbu ar izklaidi. Man žel, ka ar Tevi tā notika.

blaacpraat nekad nevar buut tik suudiigi lai nebuutu veel suudiigaak. parasts jelgavas sindroms - beerniiba pagaajusi blakus vai nu cukurfabrikai vai aadaas gjeereetavai...
Publicēts: 19.04.12 15:35 labots
 citēt
Bildes:
viencmuzikanc:
blaacpraat nekad nevar buut tik suudiigi lai nebuutu veel suudiigaak. parasts jelgavas sindroms - beerniiba pagaajusi blakus vai nu cukurfabrikai vai aadaas gjeereetavai...
No trešās problēmas no Tevis mani attālums paglābis.
Publicēts: 19.04.12 15:36
 citēt
blaac:
Bildes:laacpraat nekad nevar buut tik suudiigi lai nebuutu veel suudiigaak. parasts jelgavas sindroms - beerniiba pagaajusi blakus vai nu cukurfabrikai vai aadaas gjeereetavai...
Notrešas problēmas no Tevis mani attālums paglābis.
Notresies gan, taa kaartiigi, notresies!!!
Publicēts: 19.04.12 15:40
 citēt
Teicama reklāma iestādei Radiobārs!Vajadzētu to izplatīt kaut kā plašāk,citos medijos.Skaidrs,ka pats bārmenis tur iesaistīts-nevar cilvēks no 200 gramiem zaudēt samaņu.Juridiski jau diez ko nepierādīsi un tehniku,visdrīzāk atpakaļ nedabūsi(sorry par tik skarbām prognozēm),bet troksni sataisīt nemaz neskādētu.:face-sad:
Publicēts: 19.04.12 15:46
 citēt
viecha:Teicama reklāma iestādei Radiobārs!Vajadzētu to izplatīt kaut kā plašāk,citos medijos.Skaidrs,ka pats bārmenis tur iesaistīts-nevar cilvēks no 200 gramiem zaudēt samaņu.Juridiski jau diez ko nepierādīsi un tehniku,visdrīzāk atpakaļ nedabūsi(sorry par tik skarbām prognozēm),bet troksni sataisīt nemaz neskādētu.:face-sad:
tā vienkārši, bez pierādījumiem?
Kā tur bija tam anglim, kas policijā vērsās, ka apzagts - apskatījās videonovērošanas kameras un secināja ka pats alkasha ietekmē tērējies...
Dotajā redakcijā ir tikai vienas puses subjektīvais stāsts. Tāpat jau viss ir subjektīvs, bet ja vēl 200 grami spirtotā... nu sorī :(
Publicēts: 19.04.12 16:07
 citēt
Līdzjūtība Taņai... turies!
Bāru klofelinščiki, nestrādājoša videonovērošana, korumpēta policija... tipiski...
Publicēts: 19.04.12 16:10 labots
 citēt
+ Bildes Dīvaini, ka cilvēks, bildējot triec iekšā "šotus". Šots pēc būtības ir dzēriens lai fiksi apdolbītos. Ja meitene raudātu, ka tas viss pēc 4 pinakolādām, tad mana ticiība stāstījumam būtu lielāka. Vēl detaļa, kas izklausās neticama. "Tusēju kopā ar draugiem" bet pamodos viena uz soliņa.
Publicēts: 19.04.12 16:13
 citēt
Bildes:
blaac:Notrešas problēmas no Tevis mani attālums paglābis.
Notresies gan, taa kaartiigi, notresies!!!
Pilnmēnes beidzies? Tevi atkal pie interneta pielaiduši?
Publicēts: 19.04.12 16:16
 citēt
viencmuzikanc:

Ieliesi?
Publicēts: 19.04.12 16:20 labots
 citēt
Sapper:+ Bildes Dīvaini, ka cilvēks, bildējot triec iekšā "šotus". Šots pēc būtības ir dzēriens lai fiksi apdolbītos. Vot, ja meitene raudātu, ka tas viss pēc 4 pinakolādām, tad mana ticiība stāstījumam būtu lielāka.

Viss jau atkarīgs no laika vienības - 4 šoti vakara/nakts garumā tā baigi uz fiksu 'apdolbīšanos' nevelk...
Publicēts: 19.04.12 16:28 labots
 citēt
CerambyX:

Viss jau atkarīgs no laika vienības - 4 šoti vakara/nakts garumā tā baigi uz fiksu 'apdolbīšanos' nevelk...

Tas jau ir tas visneticamākais. Ja Tu cilvēks ej tusēt visu nakti, tad parasti ņem longdrinkus, lai var malkot visu vakaru. Imho 1x/h ieraut fiksi 50gr. un tad vismaz stundu tikai ūdeni.... izklausās jocīgi, neticami un sevi mokoši. Tāpēc es neticu, ka starp šiem šotim nav bijuši kāds alus, šampis vai vīns.
Publicēts: 19.04.12 16:30
 citēt
Sapper:
Tas jau ir tas visneticamākais. Ja Tu cilvēks ej tusēt visu nakti, tad imho 1x/h ieraut fiksi 50gr. un tad vismaz stundu tikai ūdeni.... izklausās jocīgi, neticami un sevi mokoši. Tāpēc es neticu, ka starp šiem šotim nav bijuši kāds alus, šampis vai vīns.

Savā ziņā arī taisnība :) Bet nu to laikam neviens neuzzinās kā tur īsti bija...

P.S. - Bet tā tad būs rūgta mācība priekšdienām Darbu ar 'izklaidi' tomēr neapvienot... No sērijas, sabildē ko un līdz cikiem vajag un tālāk ja gribas izklaidēties, tad labāk to darīt citā, sev zināmākā barčikā, kur varbūt Tevi pazīst kā klientu, negribēs piečakarēt un arī apkārtējie apmeklētāji nezinās, ka Tev ir fotoaparāts utt.
Publicēts: 19.04.12 19:25
 citēt
Bildes:
viecha:Teicama reklāma iestādei Radiobārs!Vajadzētu to izplatīt kaut kā plašāk,citos medijos.Skaidrs,ka pats bārmenis tur iesaistīts-nevar cilvēks no 200 gramiem zaudēt samaņu.Juridiski jau diez ko nepierādīsi un tehniku,visdrīzāk atpakaļ nedabūsi(sorry par tik skarbām prognozēm),bet troksni sataisīt nemaz neskādētu.:face-sad:
tā vienkārši, bez pierādījumiem?
Kā tur bija tam anglim, kas policijā vērsās, ka apzagts - apskatījās videonovērošanas kameras un secināja ka pats alkasha ietekmē tērējies...
Dotajā redakcijā ir tikai vienas puses subjektīvais stāsts. Tāpat jau viss ir subjektīvs, bet ja vēl 200 grami spirtotā... nu sorī :(

Nu es tak saku,ka neko jau nevar pierādīt!Protams,ja sūdzībs autors kaut ko slēpj vai pielicis klāt,tad sanāks reklāma viņam pašam.Cik tad reižu nav dzirdēts pa TV-smagos noziegumos aizdomās turētais?:face-grin:
Publicēts: 19.04.12 20:16
 citēt
Tā globāli skatoties...nav ko pa vecrīgas barčikiem vazāties un darba laikā nav ko dzert.

200gr šņabja nakts laikā taņčikam nav daudz...cikos sākas nakts, ja pēdējie piecdesmit bija ap 3?

Es vispār nekad nesapratīšu šito "ejam atpūsties" ar ko saprot dzeršanu...ja kož tad kož, ja iet koļīt uz skuķus, tad koļīt, ja atpūsties, tad skatīties TV vai braukt makšķerēt :D
Publicēts: 19.04.12 20:19
 citēt
CerambyX:4 šoti vakara/nakts garumā tā baigi uz fiksu 'apdolbīšanos' nevelk ...
galīgi nevelk, ja cilvēks ne hilijs hļupiks un ne 1.X ar pīpi uz jumta. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):