forum.gif
Foto konkurs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto konkurs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.04.12 15:45
 citēt
Kalnamuiža 2012
Pirmais solis ceļā uz lielo BESK batutu.
Rallijsprints Kalnamuiža 2012, būs pirmais posms, kurā būs iespējams nobildēt BESK sponsorēto automašīnu un tikt pie vērtīgas balvas no BESK. Kalnamuižas posma balvā būs divi kempinga krēsli no BESK, kuri pēc tam lieliski noderēs vērojot nākošās rallija sacensības, vai arī izbraucienos brīvajā dabā.
Vairāk lasi www.besk.lv
Publicēts: 19.04.12 16:31 labots
 citēt
Šitas laaaps!! youtu.be... , filmētājs laikam apslapinājās , jo kustība sākās tik pēc vairākām sekundēm :face-grin::face-grin:
Publicēts: 19.04.12 16:39
 citēt
Jā šis bija labs video. Ko līdzīgu Kalnamuiža 2012 un pirmais solis uz batutu.
Publicēts: 19.04.12 16:40
 citēt
Vienkāršāk un lētāk ir uzreiz par čiriku bodē 2 tādus kempinga krēslus nopirkt, nevis triekties to gabalu :D Gan jau kādi vietējie ar nokiu sabildēs :)
Publicēts: 19.04.12 16:42
 citēt
janis_bitenieks:Jā šis bija labs video. Ko līdzīgu Kalnamuiža 2012 un pirmais solis uz batutu.
man škiet, ka pirmais solis uz dēļiem:face-grin:
Publicēts: 19.04.12 16:42
 citēt
Sapper:Vienkāršāk un lētāk ir uzreiz par čiriku bodē 2 tādus kempinga krēslus nopirkt, nevis triekties to gabalu :D Gan jau kādi vietējie ar nokiu sabildēs :)

Nu, nu... :)
Ja kāds brauc uz to ralli un netīšām nobildē šo konkrēto ekipāžu, tad lai tak viņam tiek tie 2 krēsli.. :) Speciāli braukt uz neinteresantu pasākumu, lai tiktu pie krēsliem, gan nav vērts. Var taču gadīties, ka pirmajā līkumā izlido un nekādas bildes nesanāk... :D
Publicēts: 19.04.12 16:55 labots
 citēt
Es braukšu nedēļu vēlāk uz Talsiem. Ja ko foršu noķeršu, man nav žēl tāpat bildi aizsūtīt gonščegiem par prieku, Bet ja kādiem gribās būt visviltīgākajiem un pasviešot sviestmaizi tikt pie lielas bilžu kaudzes publicitātei un reklāmai, tad man šādas pasākums liekas galīgi neinteresants... Tagad zināšu, kurai ekipāžai garām braucot, nav vērts kameru pie acs likt. :)
Publicēts: 19.04.12 17:04
 citēt
Re tur jau ir tas āķis , ka ne jau vienmēr gonščegi zina kas viņus fočē un kam bildes prasīt. Tāpēc arī taisa konkursu, un dod balvas labākiem. Piem., man šķiet interesantas gan dažas atsevišķa posma balvas , gan arī pati galvenā balva. www.besk.lv...
Publicēts: 19.04.12 17:10 labots
 citēt
janis_bitenieks:Re tur jau ir tas āķis , ka ne jau vienmēr gonščegi zina kas viņus fočē un kam bildes prasīt.

Tur jau tas āķis, ka komanda, kas grib foršas bildes no rallija noalgo profesionālus fotogrāfus šim pasākumam, bet tā kā tik daudz tērēties negribās, tad alternatīva ir pasviest kaulu. :)

Pie tam galvenā balva tiek noskaidrota izlozē. :) Sorry, tas nav fotokonkurss. Tā ir loterija :D Un kam vispār oktobrī būs aktuāls batuts?
Publicēts: 19.04.12 19:31
 citēt
Ja patiešām gribat piedalītie vienalga kādā konkursā,tad nekad neprasiet kāda ir galvenā balva!:face-wink:Tas uzreiz nodod jūsu merkantīlās intereses,:face-wink:
Publicēts: 19.04.12 20:12
 citēt
nu ko! piedalāmies fotokonkurā! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):