Valmiera - Uģis Brālēns, Matīss Markovskis, Jānis Priedītis. pa 100 ls nebildēs neviens no minētajiem, cena sāksies no 200 ls un vairāk. Edgars Vaivads, Aleksejs Koziņecs, Raivo Sarelainens - varbūt ko sarunāsi.......pēdējais gan ar laikam pa 100 nestrādās
ja satiec kādu, kam vajag mākslu no kāzu fotō, nepaej 1-aldzīgi garām, dod zināt! ne bez zināmas intereses palūkošos! lai ne-1 man nevar mest sejā apvainojumus, ka neprotu kāzās mākslu uzbildēt, pēdējoreiz, kad kāzas bildēju, paņēmu vienu bildi, kurā 7/11 laukuma tāda migliņa (bokeh) un vienīgais asums uz puķēm, bet šā kā tā neiebraucu, kur tā māksla!
ja satiec kādu, kam vajag mākslu no kāzu fotō, nepaej 1-aldzīgi garām, dod zināt! ne bez zināmas intereses palūkošos! lai ne-1 man nevar mest sejā apvainojumus, ka neprotu kāzās mākslu uzbildēt, pēdējoreiz, kad kāzas bildēju, paņēmu vienu bildi, kurā 7/11 laukuma tāda migliņa (bokeh) un vienīgais asums uz puķēm, bet šā kā tā neiebraucu, kur tā māksla!
Māksla ir no vārda mācēt. Tāpat kā hudožņik no hudo. Ir milzīgs bars tautas, kas nemāk nobildēt ar smuku bokeh un asumu pareizajā vieta, tāpēc ļaudis, kas nemāk, to cilvēku darbus, kas māk, sauc par mākslu
savāciet mani Jumpravā,aizvediet,pabarojiet,iedodiet CF 16 Gigu karti,-pēc darba atdodu jums to karti,vēlreiz iekožu un tieku vests mājās. Bildēšu par Laimas konču kasti un 0 ls. Bet tikai ,ja tā diena ir brīva.
Rolands66:savāciet mani Jumpravā,aizvediet,pabarojiet,iedodiet CF 16 Gigu karti,-pēc darba atdodu jums to karti,vēlreiz iekožu un tieku vests mājās. Bildēšu par Laimas konču kasti un 0 ls. Bet tikai ,ja tā diena ir brīva.
....Nabadziņš..Būšu LV - varu Tevi pabarot bez atstrādāšanas...
bet vai kāds pievērsa uzmanību, ka tikai līdz viesu namam? Tad ta summa nemaz tik ĻOTI maza nav!
manupraat, tas saucas - sessija (tobish foto) jaunajam paarim. turklaat, celjsh no bazniicas liidz viesu namam var negaidiiti ievilkties, atkariigs arii no taa kaads repertuaars paredzeets tajaa posmaa. taa, ka 100 nav nekas dizhs, bet kaa jau augstaak mineeja, cilveeku, kas nospiest pogu maak, atrast varees. Bet no otras puses, ja TIKAi dokumenteet-principaa 100nieks IR ok, ja veel njem veera to, ka ar apstraadi ar var neaizauties un bildes bezmaz pa taisno rokaas atdod .
Pauliic:iesakiet labu kāzu fotogrāfu, vajag no baznīcas līdz viesu namam.
budžets ap 100 LVL (ja ir par ko, iespējams vairāk)
vieta - Valmiera
NO baznīcas LĪDZ viesu namam, MAX 3 stundas, to jau es no Čuiļiem arī varu aizbraikt saspiest , a ko ne 30 LVL st, +/- 10 LVL autobusa biļete , neslikrta darbiņš sanāk
Tante:NO baznīcas LĪDZ viesu namam, MAX 3 stundas, to jau es no Čuiļiem arī varu aizbraikt saspiest , a ko ne 30 LVL st, +/- 10 LVL autobusa biļete , neslikrta darbiņš sanāk
Par 10 Ls tikai viens virziens sanāk, atpakalj ar kājām kātosi, bet nu 350 km līdz Tavai pierobežai nav daudz.