Tā kā daži autori ir apstrādājuši vairākas bildes, bet balsot par katru bildi nav iespējams, jo tiek pārsniegts pieļaujamo atbilžu skaits, tad balsot var par autora darbiem kopumā.
Darbus var aplūkot šeit: [url=www.lunaparks.com/test/]www.lunaparks.com/test/[/url]
a kaa user'is, kurš nav redzējis source bildi var pateik - laba vai nav laba? jo cik sapratu, tad tās trīs bildes bija zem šīs pašas adreses: www.lunaparks.com...
a kaa user'is, kurš nav redzējis source bildi var pateik - laba vai nav laba? jo cik sapratu, tad tās trīs bildes bija zem šīs pašas adreses: http://www.lunaparks.com/test/
nu tas nozīmē, ka nākamreiz šai lietai (konkursam) vajadzēs citu pieeju
a kaa user'is, kurš nav redzējis source bildi var pateik - laba vai nav laba? jo cik sapratu, tad tās trīs bildes bija zem šīs pašas adreses: http://www.lunaparks.com/test/
Laikam atturēšos no balsošanas, jo tikai viena bilde ir uzlabota, nevis sačakārēta. Slikti tikai, ka tā paša autora cits darbs ir sačakarēts ar paviršību triviālā lietā ...
Laikam atturēšos no balsošanas, jo tikai viena bilde ir uzlabota, nevis sačakārēta. Slikti tikai, ka tā paša autora cits darbs ir sačakarēts ar paviršību triviālā lietā ...
puik', tu nejauc apstrādi ar uzlabošanu.. tā kā darīt varēja da jebko, tad katrs tai lietai piegāja citādi Labi, ka vismaz kāds piedalījās un izrādīja aktivitāti.
Ja nu visi tā domās tas autors tomēr būs bijis labākais ne?
Tā kā daži autori ir apstrādājuši vairākas bildes, bet balsot par katru bildi nav iespējams, jo tiek pārsniegts pieļaujamo atbilžu skaits, tad balsot var par autora darbiem kopumā.
Darbus var aplūkot šeit: [url=www.lunaparks.com/test/
Es neko nejaucu. Kādēļ man priecāties par to, ka bilde ir visos aspektos kļuvusi sliktāka?
puik', tu nejauc apstrādi ar uzlabošanu.. tā kā darīt varēja da jebko, tad katrs tai lietai piegāja citādi Labi, ka vismaz kāds piedalījās un izrādīja aktivitāti.
Neesmu objektīva, paskatījos vēl reizi uz visiem, padomāju, kā es justos ja kāds mani nokrāmētu uz miesnieka letes un spalvas uz sāniem aizsvilinātu, vai arī nopuņķotu tā, ka izskatos kā pēc moto krosa Tīreļpurvā... :lol: Nu ja...es šoreiz par ideju vairāk... A nākošreiz varbūt arī sasparošos pamēģināt, cik šopjaudu manī ir. :wink: