briedis : Nju jaa zin ka man gadijas ka biju itkā viens no dibinātājiem ar mani taka nevarēja tikt galā sjie smagi pardzivojuši ka es visiem čomiem un paziņam brīvi stāstu kā strādāt kā to šito darit. Beigās neizturēja un izdvesa "Dzīves moto" TU TIKAI NEVIENAM NESTĀSTI TO KO TU ZINI tas ir tavs bizness !! A man nepatīk konkurēt ar nezinīšiem un muļķiem vienmēr patiscis godīgi apiet spēcīgus konkurentus AR GALVU nevis ar to ka viņš nemāk kautkādu elementāru fišjuku Vienīgi kā jau teicu TAS ir talants to nevar iemācīt ja cilvēkam naf talanta uz radosjo un konkrētas ART izjūtas viņš var pirkt tehniku un aprīkojumu par 00000 algsviens NEKO jēdzīgu nespēs uztasit , to kops 90to sākuma ka varēj nopirkt da jebko te ir pierādijuši neskaitāmi personāži Vecajiem ir JĀPROT tikt klāt un abpusēji izdevīgi iegūt viņu iemaņas un zinības. Esmu daaaudzus gadus tam veltijis pie izciliem večiem un pie izciliem kretīniem arī Mna vienkrārši patīk neprtraukti mācīties kautko jaunu LV tas naf lietderīgi tāpēc pēdējos 10 gadus daru to arpuse tur gan tas ir vienkāršāk elementāri par naudiņu. Tik nedomā ka tur STRĀDĀT ir vienkrāšāk tur ir daudz dzelžainākas koroprativas un cunftu saites nekā šeit. Lai ķads ģenijs būtu tai tirgū bēz attiecīgas protekcijas nemaz naf ko domāt iespiesties LIKUMI NEATĻAUJ
a kāpēc tad daudzi, kas padomju laikos ņēmās ar foto to pameta kaut kādā mirklī? nezinu? padomju savienība izjuka? vai kā? ir zināmi reāli daži cilvēki, kam tā bija sirdslieta un pilns a fočukiem un stikliem bija televizorgaldiņā! kas mainījās? palika pa dārgu?
labi...kā bija tā bija, bet labi bija... ...bet ir palikusi neliela intriga... ...kāzās sauc <rūkts>... ...ta vajadzētu saukt autoru, autoru... DIKTI GRIBĒTOS redzēt autora darbus nobeigtus. SAUCAM...autoru, autoru
Ja nepaslinko, tad stipri līdzīgas bildes jau var redzēt autora izpildījumā.
labi...kā bija tā bija, bet labi bija... ...bet ir palikusi neliela intriga... ...kāzās sauc <rūkts>... ...ta vajadzētu saukt autoru, autoru... DIKTI GRIBĒTOS redzēt autora darbus nobeigtus. SAUCAM...autoru, autoru
Ja tiesjam , visas sjis bildes nu tur neanses ar gaismu jau sen var redzet tik japaskatas pirms kada pusgada gada un vairak atpakal arhiva. Nemaz tik daudz nekomercialas izklaides nebildeju lai butu no ka ipasji ko izveleties
Vispaar interesanti ko citi sadariijushi ar bildeem.. Patiesiibaa tikai divu cilveeku veikumi man likaas tieshaam aciim tiikami, bet biju arii par dazjaam versijaam noshausminaajies, kaa gan kautko taadu var iedomaaties sadariit, taa #^&%^&* smuku sievieti!