He, he... elkora mārketinga skuķis arī mēģināja piesaukt "daudzas valstis"... interesanti gan būtu uzzināt, kur vēl citur ž... (oi!)... ēbreji, piedodiet, tā cenšas tautas sanaidot savā starpā, kā Latvijā ar šādām akcijām, kā atlaides Krievijas pilsoņiem un nepilsoņiem, ielu nosaukumu pārkrieviskošanu, pretvalstisku referendumu iniciēšanu, tautas atceres pasākumu izjaukšanu un nepārtrauktu apmelošanas kampaņu mass-mēdijos? Bet... tiešām... kāds secinājums? Pārtraukt pirkt elkora pārlieku uzcenotās, nekvalitatīvās un bezgarantijas figņas?
Piekritīšu Eltonam, ELKOR ir pēdējais veikals, kur es iešu pirkt kādu elektropreci. Līdz ar to, ELKOR savas akcijas var d***ā iebāzt. P.S. Pēdējais gadījums pāris nedēļas atpakaļ, noskatījām ar sievu ELKORā putekļu sūcēju par "akcijas" cenu 52,- Ls, jāpiezīmē ka "akcijas" cenas dēļ gandrīz nopirkām.. Labi ka es pierunāju sievu aizbraukt uz DEPO, kur to pašu aparātu iegādājāmies par "neakcijas" 35 latiem...
Gabiz, nu nez ..... televizors bija TIKAI par 20 ls dargaaks kaa visleetakajaa intenetbodee (nezvaniiju, nejautajau - vai tur uz sitienu bija tas teevee)
Lunis:Beļģijā tā dara , un nevis ķaut kāds suds 11 % bet veseli 21% Esmu pirci saviem čomiem šutā foto tehniku un vēl visu ko izmantojot SAVU pasi
Vai tik tas nesaucas tax-free? Lai analoga situācija būtu pie viņiem, tad tur būtu jādod atlaides tāpat atkarībā no "dzimtās valodas", par to kaut kā nav dzirdēts. Šiem tak 2 valstis vienā. Tūristi ir tikai tūristi.
Lunis:Beļģijā tā dara , un nevis ķaut kāds suds 11 % bet veseli 21% Esmu pirci saviem čomiem šutā foto tehniku un vēl visu ko izmantojot SAVU pasi
Vai tik tas nesaucas tax-free? Lai analoga situācija būtu pie viņiem, tad tur būtu jādod atlaides tāpat atkarībā no "dzimtās valodas", par to kaut kā nav dzirdēts. Šiem tak 2 valstis vienā. Tūristi ir tikai tūristi.
tieši par to es arī iedomājos. tas 21% off vairāk izklausās kā tax free
da kāda starpība? elkors, kas cits? daudzi kantori padzenā kameras, nu tā, sev pa prieku....tad uzsit nuļukus, nu kuri var, all clean....un medī pircēju... savā laikā, uz eloru gāju izklaidēties, jo pārzināju kādu tehnikas segmentu, un interesanti bija argumeni, tas dārgāks, lētaks, jā dizains un cits... nu pajautroties....BET, zinot viņu algas,,,,laikam muti lieki nedzesētu,.....atkāpei, zinot, pazīstot cilvēkus pa super cenu nopirku veļeni....fak (laikam nelabs vārds) brāķis bija.... slinkums bija vest mainīt, ko varēju, pats sataisīju, ko ne čomi no vernera sataisīja..... tātad, tā kā tagad ir lielais elkor muzejs....tad tās varbūt nav iespējams, bet....ka bija kaudzēm mazās bodites...pārvadāšanas ie /iz kraušanas problemas... p.s. papētīja papīrus, aaaaa, uuu, cik ekoram bijuši daudz nosaukumi vairumtirdzniecībai)
Puuu:da kāda starpība? elkors, kas cits? daudzi kantori padzenā kameras, nu tā, sev pa prieku....tad uzsit nuļukus, nu kuri var, all clean....un medī pircēju... savā laikā, uz eloru gāju izklaidēties, jo pārzināju kādu tehnikas segmentu, un interesanti bija argumeni, tas dārgāks, lētaks, jā dizains un cits... nu pajautroties....BET, zinot viņu algas,,,,laikam muti lieki nedzesētu,.....atkāpei, zinot, pazīstot cilvēkus pa super cenu nopirku veļeni....fak (laikam nelabs vārds) brāķis bija.... slinkums bija vest mainīt, ko varēju, pats sataisīju, ko ne čomi no vernera sataisīja..... tātad, tā kā tagad ir lielais elkor muzejs....tad tās varbūt nav iespējams, bet....ka bija kaudzēm mazās bodites...pārvadāšanas ie /iz kraušanas problemas... p.s. papētīja papīrus, aaaaa, uuu, cik ekoram bijuši daudz nosaukumi vairumtirdzniecībai)
BLJIN!!!!!! .... 2 nedeljas apakalj npirku ELkoraa televizoru .... ok - poiemaksaaju 10 ls par ustiepshanuj5tajaa staavaa ..... izpakoju, salik - ekraans beigts... Zvanu uz ELKoiru un jaujtaaju ko man dariit? Uz ko man atbild - butu labi, ja juus visu sapakotu atpakalj un riit jusmveelamaa laika atgvediism jaunu!!!!.... SUJPER!!!!!
mjā... nu ko jāsaka,muļ........viss ir jāpērk tikai vairumtirdzniecībā, tas kās gājis caur mazum.....) tagad tā paskatamies cik ekorā rd strādā tv onlainā.....cik stundu viņi nostrādā.....??!!! bzz, siena ar tv, siena ra citām tehnikām... kas ? jaunu dos, ņifiga! jau pusgadu, mēnesi plauktā pastrādājušu... reāli sekondhands.....esmu kasī`jīes nepajokam, kad iedod "vairum" cenu kādai tehnikai, kuru aizved klientam, un FAk... visas restes putekļos...., nu ok, iedod man jaunu, bet....večuku aptīra, un iesmērē citam....
Puuu:mjā... nu ko jāsaka,muļ........viss ir jāpērk tikai vairumtirdzniecībā, tas kās gājis caur mazum.....) tagad tā paskatamies cik ekorā rd strādā tv onlainā.....cik stundu viņi nostrādā.....??!!! bzz, siena ar tv, siena ra citām tehnikām... kas ? jaunu dos, ņifiga! jau pusgadu, mēnesi plauktā pastrādājušu... reāli sekondhands.....esmu kasī`jīes nepajokam, kad iedod "vairum" cenu kādai tehnikai, kuru aizved klientam, un FAk... visas restes putekļos...., nu ok, iedod man jaunu, bet....večuku aptīra, un iesmērē citam....
Kadi putekji!?!?!?!? Kadi vechuki!?!!?!?!!? saki ka visi tv ir vienaa eskemplaraa=- tie kasuz sienas?!?!!?? F I G N J A
hmm, elkor noliktavās esi bijusi, rd arī??))) ok, elkoram zemie griesti vecajās noliktavās, bet rd, tur super kārs vajādzīgs, un ja ek, rupjums, jobņīs no 10m, nu i....moška stārāsdās.... dafiga savā laikā izbraukāju muitas noliktavas/..... psc.... kā mētāja mūzikas centrus, kāaaaaa..... nu kā malku, tv arī, galvenais ātrāk izkraut, , ātrāk ielādēt,.... tagad..nekas nav mainījies.... nabagi visi sagremos....
Puuu:hmm, elkor noliktavās esi bijusi, rd arī??))) ok, elkoram zemie griesti vecajās noliktavās, bet rd, tur super kārs vajādzīgs, un ja ek, rupjums, jobņīs no 10m, nu i....moška stārāsdās.... dafiga savā laikā izbraukāju muitas noliktavas/..... psc.... kā mētāja mūzikas centrus, kāaaaaa..... nu kā malku, tv arī, galvenais ātrāk izkraut, , ātrāk ielādēt,.... tagad..nekas nav mainījies.... nabagi visi sagremos....
ja meetaa kaa malku -p tad ta tehnika ari TAJA briidii nobirsrt ...... JAAAA - tadu arii sanjemeu izpakoju,saliku UN shox ..... 1/4 ekrfaana raada fignju ... Zvanu uz elkoru un staastu savu saapi ...... Ar to ari beidzas mana saape - naakamajaa riitaaman bija jausnm tee veee un viss irf ok!
hi, hī.... jauns? vai atremontēts, to nekad neuzzināsi....) man čoms pie gerkana sav laik strādāja, nāca iekša kaudzem mēslu, un no tiem kaut ko sakarīgu salika) tas bija apavi, foto, cita tehnika))
Puuu:hi, hī.... jauns? vai atremontēts, to nekad neuzzināsi....) man čoms pie gerkana sav laik strādāja, nāca iekša kaudzem mēslu, un no tiem kaut ko sakarīgu salika) tas bija apavi, foto, cita tehnika))
naivums:)) sav laik varēju atpakot/ sapakot 1/1, i namanītu, ka izsaiņots....un tagad kā nāk tehnika, ...printeri, nb..utt, ar nekādu problēmu....ok, vēl vien šļuk, un uz migu)
Puuu:hmm, elkor noliktavās esi bijusi, rd arī??))) ok, elkoram zemie griesti vecajās noliktavās, bet rd, tur super kārs vajādzīgs, un ja ek, rupjums, jobņīs no 10m, nu i....moška stārāsdās.... dafiga savā laikā izbraukāju muitas noliktavas/..... psc.... kā mētāja mūzikas centrus, kāaaaaa..... nu kā malku, tv arī, galvenais ātrāk izkraut, , ātrāk ielādēt,.... tagad..nekas nav mainījies.... nabagi visi sagremos....
....tu pats vismaz tici savai herņai ko raksti.Izskatās,ka esi bijis tikai lietotu precu noliktavā(jo čomi strādā vernerā un gerkenā,kur normāls cilvēks savu kāju nesper).Elkors arī nav ideāls,bet jāatzīst,ka cita normāla elektronikas veikala kas būtu domāts masām nav.Diemžēl.
Luni , vai tad Tev ir LV pase ? Es visu laiku domāju, ka Tu ar kara klausības apliecību darbojies
Koments - dienas topā! Par pasēm sēļi saka - ja ģīmis nepatīk, vai uzvedība neadekvāta, pa pasi jau nesit. Pa muti, pa muti. Pārdomājot savu pieredzi tehnikas iegādē - nav nepatīkamu piedzīvojumu bijis. Varbūt nostrādā mazpilsētas dzīves nerakstīts likums - kādu apčakarēt var vēlāk pašam izrādīties ļoti neizdevīgi. Pie brendu izvēles bonusā saņemu infu, kuri modeļi vismazāk tiek atgriezti garantijas remontā. Ja vajadzīgā nav uz vietas, pasūta. Izņēmums - fototehnika, veikals filiāli likvidēja. Vajadzīgo cenšos klubā patestēt, tad BFS vai laptop.lv.
Jau pirms laika pamanīju interesantu lietu. Tikko skolmeistari protestē pret zemām algām, augšminētā portālā ilgi topā turas raksts par riebīgu skolotāju, kas bērnus moka; tikko dakteri galvu ceļ, raksts par ārstu, kukuļņēmēju; un viss no tautas, apzinīgiem pilsoņiem, un visur piebilde par notiekošu izmeklēšanu. Tagad gatavojoties pašvaldību vēlēšanām, pie varas esošie "latviskie" diletanti plāno apvienoties, loģiski, ka elektorāts (pūlis) pret krieviem jārīda, kam citam prātiņa naf, bet pie siles ta gribas. Te ar tā pūļa pārstāvis tiražēt murgus palīdz. Jo prese, tas ir spēks, biedri, kā teicis nemirstīgais iļjičs... Jauku visiem šo dienu. un neklausīties tenkas.
Gabiz:Piekritīšu Eltonam, ELKOR ir pēdējais veikals, kur es iešu pirkt kādu elektropreci. Līdz ar to, ELKOR savas akcijas var d***ā iebāzt. P.S. Pēdējais gadījums pāris nedēļas atpakaļ, noskatījām ar sievu ELKORā putekļu sūcēju par "akcijas" cenu 52,- Ls, jāpiezīmē ka "akcijas" cenas dēļ gandrīz nopirkām.. Labi ka es pierunāju sievu aizbraukt uz DEPO, kur to pašu aparātu iegādājāmies par "neakcijas" 35 latiem...