Riebiga:DAnsiga, man patikaas ssprotu kartojums ar kartosskam un burkaniem variitiem, super labs..
man iepatikaas gunitas recepte .. jo esmu "pasista" uz lasi ;-)
bet vispār, ja slinkums taisīt, tad agrāk Deglava Maximā bija labs sāļo kūku piedāvājums. Cena gan ne pārāk draudzīga lielam izmēram, taču garšoja labi.
Riebiga, nu, dažas jau ir liktas, kā jau teicu, publikas uzkarināšanai. Bet labi, ielikšu arī kaut ko parastu.
Dansiga, nu, OK, daži kalni varbūt nav tas pats trakākais, bet es laikam nelipinātu klāt. Ka nav, tad nav. Man tā pieeja laikam mērāma ieguldāmajā laikā — vairāk ar fotoaparātu, mazāk pie datora. Ja jāsāk pa datoru čakarēties, labāk iet un pārfotografēt. Nevar pārfotografēt — pats vainīgs, iztiksi bez.
dansiga:
man iepatikaas gunitas recepte .. jo esmu "pasista" uz lasi ;-)
bet vispār, ja slinkums taisīt, tad agrāk Deglava Maximā bija labs sāļo kūku piedāvājums. Cena gan ne pārāk draudzīga lielam izmēram, taču garšoja labi.
tur jau tas sunc .... visu laiku noskatiijos uz maxxxximas saaljajaam torteem .. beidzot vienu nopirku - to dargaako!!! un biju LJOTI viilusies!!!!!!!
MiZx, nu redz ,, cilveeks nedpareizi nofotgrafeeja .. redzeeju kada sajuusma vinja aaciis bija, kad salipinajau panoraamaa vinja fotografeto materiaalu, bet nu re - bez kalu galotneem ... tas bija to verts, kad redzeeju vinja sajuusmu ;0-)) un parfotografet . braukt uz armeeniju .. o jeeeeeeee
Ha. Tu stingra. Tikpat grūts uzdevums. Nē, viss jau pareizi ar to stingrību, bet tā, lai Tev patiktu — es vēl neesmu atkodis gaumi. Bet kaut ko jau sameklēšu.
ribinjas un alus. peec darba uz maajaam sagatavot cepshanai www.fotoreceptes.lv... . kaudze ar galju, kauliem un ALUS iespeejams, kaads muuvijs vai arii turpinaashu pie bildeem