Es te "tāds", nevis "tāda". Konkrētā vietā svaigas asinis, mirklis laika, var iemest pa teikumam par neko. Pagaidām vēl tikai mēģinu atkost, kurus šejieniešus dzīvē arī pazistu.
MiZx:Es te "tāds", nevis "tāda". Konkrētā vietā svaigas asinis, mirklis laika, var iemest pa teikumam par neko. Pagaidām vēl tikai mēģinu atkost, kurus šejieniešus dzīvē arī pazistu.
yad jau bilde neatbilst iistenibai - buus jaduudzaas adminitraacijai ;-ppppp P.S. A mani paziisti?a?;-_)
Paga, bildē abstrakts zīmējums... Bet, nu... nja, kā ņem... Būs jāpameklē kaut kas vienkāršks, es citādi es te publiku ar vizuālo "uzkaru" ne pirmo reizi, tas skaidrs. Tevi, nez, drīzāk aizdomas, ka nepazīstu, bet varbūt kļūdos. Tu gan tak esi "viņa", ne? Nu, "viņas" ar fotoaparātiem tā nopietni zinu maz, precīzāk laikam tikai divas.
Vienai fotogrāfei 50+, otra ņemas ar kāzu bildēm, ir arī kaut kādi panākumi. Pārējās, ko zinu, tā grūtāk skaitīt, jo kaut ko darbojas paklusām, kaut kādas bildītes taisa, kas nu labāk sanāk, kas sliktāk, bet tās tikpat labi vienā dienā varētu nolikt fotoaparātu un tam vairs nekad nepieskarties. Un ja šīs manas paziņas ir šeit, tad neņemšos mēģināt atkost, kura ir kura...
MiZx:Paga, bildē abstrakts zīmējums... Bet, nu... nja, kā ņem... Būs jāpameklē kaut kas vienkāršks, es citādi es te publiku ar vizuālo "uzkaru" ne pirmo reizi, tas skaidrs. Tevi, nez, drīzāk aizdomas, ka nepazīstu, bet varbūt kļūdos. Tu gan tak esi "viņa", ne? Nu, "viņas" ar fotoaparātiem tā nopietni zinu maz, precīzāk laikam tikai divas.
nu bet divu domu nav - dabiski ka VINJA :-p;-)))))
Eltons:Trenējos sprādzienu būvēšanā pēc titānu dusmām... konis beidzies...
a ko tik tuvredziigi piktd vakraa!?!??!
MiZx:Vienai fotogrāfei 50+, otra ņemas ar kāzu bildēm, ir arī kaut kādi panākumi. Pārējās, ko zinu, tā grūtāk skaitīt, jo kaut ko darbojas paklusām, kaut kādas bildītes taisa, kas nu labāk sanāk, kas sliktāk, bet tās tikpat labi vienā dienā varētu nolikt fotoaparātu un tam vairs nekad nepieskarties. Un ja šīs manas paziņas ir šeit, tad neņemšos mēģināt atkost, kura ir kura...
Man rados principā pietiekami labi pazīstams fotogrāfs, kurš gan jau 8 gadus nedzīvo Latvijā, tā ka savā ziņā ir laukā no šejienes aprites un par viņu droši vien jaunie neko daudz nezina. Tad vēl māsa kaut ko pamēģināja pafotografēt, es nolēmu, ka pietiek ar tiem citiem radiem, lai viņi ņemas. Bet... Šo to nofotografēju, cilvēkiem patika. Šo to vēl nofotografēju, vēl patika. Palūdza vēl šo to nofotografēt — patika. Nu, kad bildes sāk rēgoties visur kaut kur publiski, tad laikam jāfotografē. Es gan vienu brīdi nolikvidēju visu ar ko fotografēt, pēc tam bija mājiens ar mietu "no augšas", aparāts uzkrita principā no gaisa, nu, tad jau uztaisīšu pa kādai bildei. Tas ir garais stāsts ar intrigu. Pārējā nekādas intrigas nav. Ar fotografēšanu nezīmējos, nereklamējos, karjeru netaisīšu, bet viss liecina, ka kaut kādas bildes kaut kur būs, ja reiz nepazīstami cilvēki par manām interesējas. Saprašana par bilžu saturu laikam man drīzāk "iedzimta" un pārējais ir kaut kādas subjektīvas attieksmes, izaicinājumi utt. Piemēram, kā jau teicu, ar vizuālo materiālu sapratu, ka šejienes publiku spēju veiksmīgi "uzkārt", kāds līdz šim arī bija mans mērķis.
ERA:Ņamm, ņamm, viss dzīvoklis pēc šokolādes smaržo, šitas joks kādreiz būs jāatkārto...
ko tu tur eksperimetnee!?!?!!?
Mizx, man shkjiet, ka Tu shobriid melo pat pats sev!!!! 1x, 2x, 3x patika - un tu tik turpini, jo redz, cilvekeiem patika .... un pec tam saki - nee nee - ar to nenodarboshos ... nu tak kokjetee .. tik ar kuru?;-)))
Izmēģināju šo te recepti [url=http://www.apollo.lv/portal/sieviete/articles/271229?ref=sieviete-r-rec
nu]http://www.apollo.lv/portal/sieviete/articles/271229?ref=sieviete-r-rec nu[/url] ja tikapt garshiigi kaa Staburadzei - tad ir labi ;-)))) zhel ka Statoilos vairak netirgo ;-((( A tev nav kada saaljaas torte4s recepte (dikti garshiiga dabiski)?
Dansig, nē, es nopietni saku. Atmetu visam ar roku, fotoaparātu laimēju. Bet karjeru netaisīšu, tas skaidrs, tai man jau ir citas lietas, kas tiešām patīk un aizrauj. Un vēl, lai taisītu karjeru ar fotografēšanu, ir jādara tas, "ko vajag". T.sk. var būt kādreiz jākāpj sev pāri un jātaisa tas, kas nepatīk. Briesmīgi... Piemēram, mani garlaiko fotostudijas... Mākslīgs pasākums. Galīgi neinteresē. Drīzāk uzņemos izaicinājumu kaut ko uztaisīt ne no kā, teiksim, ja vajag "kā studijā", tad sameklē, kas ir pie rokas un uztaisa. Ar tādu gaismu, kāda ir, tādām lietām kā ir utt. Un lietu pārzīmēšana fotošopā arī neinteresē. Datorgrafiķi ir cita nozare.
MiZx:Dansig, nē, es nopietni saku. Atmetu visam ar roku, fotoaparātu laimēju. Bet karjeru netaisīšu, tas skaidrs, tai man jau ir citas lietas, kas tiešām patīk un aizrauj. Un vēl, lai taisītu karjeru ar fotografēšanu, ir jādara tas, "ko vajag". T.sk. var būt kādreiz jākāpj sev pāri un jātaisa tas, kas nepatīk. Briesmīgi... Piemēram, mani garlaiko fotostudijas... Mākslīgs pasākums. Galīgi neinteresē. Drīzāk uzņemos izaicinājumu kaut ko uztaisīt ne no kā, teiksim, ja vajag "kā studijā", tad sameklē, kas ir pie rokas un uztaisa. Ar tādu gaismu, kāda ir, tādām lietām kā ir utt. Un lietu pārzīmēšana fotošopā arī neinteresē. Datorgrafiķi ir cita nozare.
Visam piekritu - iznjemot par photoshopu neee .... tie ir aizsprideumi!!!!!! .. ok - a ko dari? kas ir tas kas aizirauj?;-)
dansiga:nu ja tikapt garshiigi kaa Staburadzei - tad ir labi ;-)))) zhel ka Statoilos vairak netirgo ;-((( A tev nav kada saaljaas torte4s recepte (dikti garshiiga dabiski)?
Hmm, es nezinu kā Staburadzei šitie garšo, bet priekš pirmās reizes ļoti labi sanācis Sāļās tortes man nav gadījies gatavot... Varbūt Riebigai ir kāda recepte?
Dansig, es jau neapgalvoju, ka nekas nav jādara fotošopā, es uz to skatos no tāda viedokļa, kurā "pusē" vairāk darba jāiegulda. Tad, kad skaidrs, ka fotošops rullēs, nu, tad manā skatījumā ir vienalga ar ko un kā uzņem fotogrāfijas... Patiesībā tā arī ir, bija veiksme Vācijā redzēt kā tiek gatavotas Mercedes-Benz reklāmas fotogrāfijas. Labi, aparāts šiem bija nopietns, bet vienkārši uzsliets laukā un tur kaut kāds sestais vienkārši neskatoties spaidīja podziņu. Bet pēc tam medijos izplatītās bildes... Datorgrafika rullē... Nē, viss jau skaisti, bet tā nav fotografēšana, tur no jebkā var uztaisīt konfekti, tikai vairāk vai mazāk jāpiestrādā. Tāda smukumošana mani garlaiko, arī skatīties īpaši neinteresē. Man izaicinājums škiet jau uzreiz dabūt par 90% labu un tikai 10% pielikt klāt pēc tam.
Karjera man ir biznesa vadības konsultācijas. Esmu konsultants uzņēmumu darbības sakārtošanai, kā nu viņiem labāk vajag. Tā lieta aizrauj.
MiZx, nu atradi ko salidizinaat - reklaamas laucinju .. TAA NAV fotograafija!!!!! Tas ir pilniigi kaut kas veneerisks, kas chakaree cilveeku smadzenes!!!!! Bet es vakar, piemeeram, shopaa taisiju vienu panoraamu .. dzheks bija nepareizi safotorafeejis kadrus un es biju spiesta no atsevishkjas bidles pielitk klaat kalnu galotnes un debesis .... tas ir nosodaami?
dansiga:MiZx, nu atradi ko salidizinaat - reklaamas laucinju .. TAA NAV fotograafija!!!!! Tas ir pilniigi kaut kas veneerisks, kas chakaree cilveeku smadzenes!!!!!
Neirovizuālā programēšana ir neirolingvistiskās programēšanas māsa...