forum.gif
foto somas remonts ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto somas remonts ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.12 13:29
 citēt
vai kāds ir remontējis fotosomu ? man nezkapēc vairākas somas problēma ar rāvējslēdzējiem...

varbūt kāds var ieteikt meistaru ? vai padalīties ar savu pieredzi. paldies :)
Publicēts: 22.04.12 13:50
 citēt
tak raaveeji sleedzhi atseviskji maxaa 60 santiimu. atliek tikai nomainiit...pasham.
Publicēts: 22.04.12 13:56
 citēt
Ja tā soma nopietna, pašam var būt problemātiski ar šūšanu, BET jebkurā kurpnieku darbnīcā šuj tos rāvējslēdžus...:face-smile:
Publicēts: 22.04.12 13:58
 citēt
imho rāvēju pāršūs jebkurā apav- somu remonta darbnīcā. Šādā, piemēram. www.lanser.lv...
Publicēts: 22.04.12 14:02 labots
 citēt
Sapper:imho rāvēju pāršūs jebkurā apav- somu remonta darbnīcā. Šādā, piemēram. [url=http://www.lanser.lv/lv/somu-remonts/

]http://www.lanser.lv/lv/somu-remonts/

[/url]

Teorētiski jau jebkurā, bet praktiski ne vienmēr tas ir vienkārši izdarāms bez papildus ārdīšanas- ne visur tiek klāt..:face-sad:
Publicēts: 22.04.12 14:04
 citēt
VO man ar VAIG !! Man studijas stūrī 4!! Mugurenes ar vienu vainu RĀVĒJSLĒDZĒJI!
Publicēts: 22.04.12 14:34
 citēt
man tieshi tas pats kaadas 4-5 somas metajaas :D

vairaak jau interesee nevis googles noradaiishana bet gan pieredze citu. vai kaads ko taadu ir dariijis ?
Publicēts: 22.04.12 15:15
 citēt
Tēma aktuāla jā - manai somai arī sāk viens rāvējslēdzējsi tā kā brīžam streikot. Un tur neizskatās, ka tā tik vienkārši bez pamatīgas ārdīšanas varētu to nomainīt.
Publicēts: 22.04.12 15:57
 citēt
andre:man tieshi tas pats kaadas 4-5 somas metajaas :D

vairaak jau interesee nevis googles noradaiishana bet gan pieredze citu. vai kaads ko taadu ir dariijis ?

es interesējos, vienreiz arī nomainīju raiferi, parastā apavu remontdarbnīcā. Nomainīja gan tikai slēdzi, teica , ka neesot nemaz tik vienkārši iešūt jaunu.
Publicēts: 22.04.12 17:20
 citēt
CerambyX:Tēma aktuāla jā - manai somai arī sāk viens rāvējslēdzējsi tā kā brīžam streikot. Un tur neizskatās, ka tā tik vienkārši bez pamatīgas ārdīšanas varētu to nomainīt.
NilsS:
andre:man tieshi tas pats kaadas 4-5 somas metajaas :D

es interesējos, vienreiz arī nomainīju raiferi, parastā apavu remontdarbnīcā. Nomainīja gan tikai slēdzi, teica , ka neesot nemaz tik vienkārši iešūt jaunu.

Tur jau tas sunts aprakts. Bieži vien,lai tiktu klāt, dafiga jāārda, teorētiski to spēj izdarīt jebkurš zemākās kvalifikācijas šuvējs, tik neviens visdrīzāk negrib čakarēties, tāpat kā ar efs17-85 šleifes maiņu. :)

Savā laikā ar seņča lielo Zingeru uzšuvu "Teimeņ 2"smailītei jaunu virsējo daļu. Vecā bija nopuvusi. Tad lūk, izārdīt veco, nomērīt, piegriezt brezentu jaunai, sašūt un piešut klāt pie laivas gumijas - tas viss man prasīja vienu brīvdienu. Sanāca pa smuko Pie tam neesmu es nekāds skroderis. Ar šo es gribu pateikt to, ka jebkurā darbnīcā to reiferi normāli pāršūs. Nav tur nekā sarežģīta. :face-wink:
Publicēts: 22.04.12 17:37
 citēt
Savējai mainīju slēdzi + taisīju nelielu tūningu Volvo hokeja hallē, tur ir cilvēks kas labo hokeja formas, somas tai skaitā, varēja sarunāt, lai sataisa fotosomas arī, cena ar draudzīga bija varu tikai ieteikt!
Publicēts: 22.04.12 19:52
 citēt
Sapper:imho rāvēju pāršūs jebkurā apav- somu remonta darbnīcā. Šādā, piemēram. [url=http://www.lanser.lv/lv/somu-remonts/

Bet]http://www.lanser.lv/lv/somu-remonts/
Bet[/url] es zinu kurpnieku darbnīcu,kur man neņēma somu sašūt,jo neesot tāda ekvipmenta!:face-grin:Adresi neteikšu,jo viņi jau sen ir out of business.
Publicēts: 24.04.12 10:46
 citēt
vairaakums gadijumos tak vainiigi tikai sleedzhi!!! Tos tak lai nomainiitu nevagag ne shuut ne daudz aardiit!! Vienaa galaa iznjemt aara akkuraati stoporus, iznjemt sleedzi un ielikt jaunu.... nu. Protams ja izaardijaas plastmasa draats vai "zobi" izkritushu tur nu... cita runa. Nez. Es sev i somas i jakas taa remonteeju.
Publicēts: 24.04.12 10:48
 citēt
Tēma aktuāla... šodien par google par rāvējslēdzējiem.... www.google.lv
Publicēts: 24.04.12 11:49
 citēt
nereti- slēdzi var uz laiku reaminēt, vienkārši ar plaķenēm nedaudz saspiežot...
Publicēts: 24.04.12 13:36
 citēt
yuri:vairaakums gadijumos tak vainiigi tikai sleedzhi!!! Tos tak lai nomainiitu nevagag ne shuut ne daudz aardiit!! Vienaa galaa iznjemt aara akkuraati stoporus, iznjemt sleedzi un ielikt jaunu.... nu. Protams ja izaardijaas plastmasa draats vai "zobi" izkritushu tur nu... cita runa. Nez. Es sev i somas i jakas taa remonteeju.

parsvaraa vaina ir arii zobinos, kuri ir notrinushies un jaamaina visu. arii ar plakeneem saspiezhot ne vienmeer paliidz
Publicēts: 24.04.12 14:45
 citēt
Optam uzpērku fotosomas ar rāvēja defektiem ???? :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):