forum.gif
fotogrāfs-skolotājs Valmierā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotogrāfs-skolotājs Valmierā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.12 22:24
 citēt
Gribu apgūt savu aparātu tā tīri savam priekam, bet absolūtā pašmācībā nav uzņēmības un nav "piedūriena". Nezinu, kā savādāk pateikt. Gribētu atrast kādu zinošu sava amata pratēju-fotogrāfu, kurš būtu ar mieru pa/apmācīt, pakonsultēt. Organizētos kursus atrodu tikai Rīgā.
Dzīvoju Valmierā.
Jā kāds ir ar mieru un stipriem nerviem, lūdzu dodiet man ziņu, tepat vēstulēs arī visu varētu sarunāt.
Negrasos kļūt par konkurenti, gribas lai manam aparātam ir pilnvērtīgs noslogojums. :face-smile:
Publicēts: 22.04.12 22:25
 citēt
Tev jāsazinās ar Luni, viņš ir pats labākais visā pasaulē :big_smile:
Publicēts: 22.04.12 22:39
 citēt
Spriežot pēc bildes dumja tu neesi , bet kameras instrukcijas principā nelasi:) Tik nesaprotu masāža ietilpst apmācību procesā vai nē ?
Publicēts: 23.04.12 07:59
 citēt
Lunis:Spriežot pēc bildes dumja tu neesi , bet kameras instrukcijas principā nelasi:) Tik nesaprotu masāža ietilpst apmācību procesā vai nē ?

Tik pieredzējis un šitāds naivums... Kam vēl, ja ne fotomeistaram zināt teicienu "Neskati vīru no cepures un sievu no bildes"... Pats takš ar bildē, reizēm pat sievietes....:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.04.12 08:16
 citēt
Vot jaunatne!:face-grin:Vai kāds nevar mani uztrenēt par maratonskrējēju?Man ir nopietna sirdsslimība ,57 gadi un galīgi negribas iet ārā un skriet,bet citādi visas dotības un iespējas man ir.Par kādu konkurenti tu te negrasies kļūt?Lunim vai?:face-grin:
Publicēts: 23.04.12 10:00
 citēt
viecha:Vot jaunatne!:face-grin:Vai kāds nevar mani uztrenēt par maratonskrējēju?Man ir nopietna sirdsslimība ,57 gadi un galīgi negribas iet ārā un skriet,bet citādi visas dotības un iespējas man ir.Par kādu konkurenti tu te negrasies kļūt?Lunim vai?:face-grin:

Tak uzdāvini kaimiņam bulterjeru...:face-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.04.12 11:31
 citēt
margele:Gribu apgūt savu aparātu tā tīri savam priekam, bet absolūtā pašmācībā nav uzņēmības un nav "piedūriena". Nezinu, kā savādāk pateikt. Gribētu atrast kādu zinošu sava amata pratēju-fotogrāfu, kurš būtu ar mieru pa/apmācīt, pakonsultēt. Organizētos kursus atrodu tikai Rīgā.
Dzīvoju Valmierā.
Jā kāds ir ar mieru un stipriem nerviem, lūdzu dodiet man ziņu, tepat vēstulēs arī visu varētu sarunāt.
Negrasos kļūt par konkurenti, gribas lai manam aparātam ir pilnvērtīgs noslogojums. :face-smile:

www.ugisiofoto.lv...

kāreiz Valmierā
Publicēts: 23.04.12 14:12
 citēt
viecha:Vot jaunatne!:face-grin:Vai kāds nevar mani uztrenēt par maratonskrējēju?Man ir nopietna sirdsslimība ,57 gadi un galīgi negribas iet ārā un skriet,bet citādi visas dotības un iespējas man ir.Par kādu konkurenti tu te negrasies kļūt?Lunim vai?:face-grin:

Nesaprotu, kur te jāņirgājas? Kaut kas slikts tajā, ka kāds kaut ko grib mācīties? Neesmu nekāda "vot jaunatne".
Un arī par maratonskrējēju vajag pamācīties, ja nav nekādas saprašanas par, piemēram, elpošanu, tad pat veselīgākais lauku puika nevarēs paskriet.
Publicēts: 23.04.12 14:14
 citēt
Paldies, tiem, kas atsaucās!:face-smile:
Publicēts: 23.04.12 22:50
 citēt
Tas viss tāpēc,lai šī lapa nepārvērstos par bērnudārzu.Te ir vai nu par fotogrāfiju vai arī vienkārši dzen velnu un apceļas.
Publicēts: 24.04.12 11:14
 citēt
viecha:Tas viss tāpēc,lai šī lapa nepārvērstos par bērnudārzu.Te ir vai nu par fotogrāfiju vai arī vienkārši dzen velnu un apceļas.

a seksa mums te nav ?????:face-sad:
Publicēts: 24.04.12 11:33
 citēt
Čaļus var arī citādi dabūt un par to vēl nopelnīt.
Publicēts: 24.04.12 13:52
 citēt
NilsS:
viecha:Tas viss tāpēc,lai šī lapa nepārvērstos par bērnudārzu.Te ir vai nu par fotogrāfiju vai arī vienkārši dzen velnu un apceļas.

a seksa mums te nav ?????:face-sad:

Tiem ,kas absolvējuši bērnudārzu,ir atļauts arī sekss un pat,baidos šī vārda,alkohols!:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):