forum.gif
Nepieciešams fotogrāfs deju pasākumā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Nepieciešams fotogrāfs deju pasākumā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.12 21:45
 citēt
Steidzami meklējam fotogrāfu 28.aprīlī deju pasākumā. Tas notiks RPIVA (Imantas 7.līnija 1, Rīga) telpās no 9:00 līdz 21:00. Tā kā tās ir deju sacensības, tad nepieciešams, ka fotogrāfs visu dienu fotogrāfē katru deju divīziju un uzreiz uz vietas var piedāvāt dejotājiem aplūkot bikdes un izvēlētās izdrukāt. Budžets šim pasākumam nav paredzēts - paši nosakat cenu fotogrāfijām un tas cik labas bildes būs un cik daudz pārdosiet arī ir jūsu ienākumi. Plānotais dejotāju skaits ap 200. Varam iedot pasākuma logo, ko uzdrukāt bildei stūrī, tādējādi noformējot bildi kā īpašu suvenīru. Analoģiskās deju sacensībās citās valstīs šāds pakalpojums ir ļoti populārs un arī mums tas būtu nepieciešams. Interesentus lūdzu zvanīt 29182022 (Iritai).
Publicēts: 26.04.12 22:06
 citēt
Lūk, kaut kas saistošs bildētājiem!
Publicēts: 26.04.12 22:11
 citēt
Ja vēl pasažiere kādu linku uz pasāciena apskaidrojumu iedevusi... :face-smile:
Publicēts: 26.04.12 22:13
 citēt
Labs piedāvājums... žēl ka tik vēlu nācis...
Publicēts: 26.04.12 22:18
 citēt
vot! tā ir iespēja pelnīt momentāli :big_smile:
lai veicās
Publicēts: 27.04.12 00:21 labots
 citēt
ŠO var pavilkt tikai gana pieredzējis konkrēta jomā specss vai kantoris ar specifisku aprīkojumu kurš pietam labi zin gan dejas gan kārtību:) Cik zinu uz ŠO WIKENDU visi tādi man zināmie ir aizņemti cotos pasākumos. Ja budzeta nav paši varēsiet bilēt PARASTI šādam pasakuma fotogrāfa budzets ~500Ls , Vienīgais kas tevi var izglābt reku photo.dancesport.lv...
Publicēts: 27.04.12 01:28 labots
 citēt
Lunis:ŠO var pavilkt tikai gana pieredzējis konkrēta jomā specss vai kantoris ar specifisku aprīkojumu kurš pietam labi zin gan dejas gan kārtību:) Cik zinu uz ŠO WIKENDU visi tādi man zināmie ir aizņemti cotos pasākumos. Ja budzeta nav paši varēsiet bilēt PARASTI šādam pasakuma fotogrāfa budzets ~500Ls , Vienīgais kas tevi var izglābt reku http/photo.dancesport.lv/s.html

es par to ar iedomājos. līdzīgi ar zirgiem. ir jāpārzin detaļas, lai tā bilde sanāktu tāda, ka klients pirks
Publicēts: 27.04.12 07:20 labots
 citēt
Patiesībā tas ir kārtējais analfabētiskais sludinājums... Ir po, kurā Rīgas malā TAS notiks, bet ir svarīgi KO dejos... Un vēl, kas to fotogrāfu aicina, organizatori, vai tante ņura..:face-smile:
No kā varēja izzīlēt, ka runa par sporta dejām???:face-sad: Šamie par divīzijām nerunā...
Publicēts: 27.04.12 08:30
 citēt
Elmarss:Patiesībā tas ir kārtējais analfabētiskais sludinājums... Ir po, kurā Rīgas malā TAS notiks, bet ir svarīgi KO dejos... Un vēl, kas to fotogrāfu aicina, organizatori, vai tante ņura..:face-smile:
No kā varēja izzīlēt, ka runa par sporta dejām???:face-sad: Šamie par divīzijām nerunā...

Blin nu ko tu čīksti! Tur tak apakšā ir telefons uzrakstīts - paņem un pazvani, ja interesē, nevis čīksti te kā veca tante.
Publicēts: 27.04.12 11:01
 citēt
Elmarss:Patiesībā tas ir kārtējais analfabētiskais sludinājums... Ir po, kurā Rīgas malā TAS notiks, bet ir svarīgi KO dejos... Un vēl, kas to fotogrāfu aicina, organizatori, vai tante ņura..:face-smile:

Nu piedodiet, ka neprotu uzrakstīt piedāvājumu fotogrāfam vēlamā valodā.
Par pasākumu informācija ir [url=www.rigaskauss.lv
Fotogrāfu]www.rigaskauss.lv
Fotogrāfu[/url] aicina pasākuma organizātore - Irita Jasinska (vari saukt arī par tanti ņuru, ja tā tev ērtāk)
Fotogrāfs, kas man ieteica sludinājumu te ievietot, lai dotu iespēju nopelnīt kādam, kuru tas varētu interesēt, nepainstruēja, kas tieši sludinājumā jānorāda. Jau iepriekš atvainojos! Jebkurā gadījumā visus papildus jautājumus, kas rodas, var noskaidrot zvanot.
:face-wink:
Publicēts: 27.04.12 11:29
 citēt
LKZ:
Lunis:ŠO var pavilkt tikai gana pieredzējis konkrēta jomā specss vai kantoris ar specifisku aprīkojumu kurš pietam labi zin gan dejas gan kārtību:) Cik zinu uz ŠO WIKENDU visi tādi man zināmie ir aizņemti cotos pasākumos. Ja budzeta nav paši varēsiet bilēt PARASTI šādam pasakuma fotogrāfa budzets ~500Ls , Vienīgais kas tevi var izglābt reku http/photo.dancesport.lv/s.html

es par to ar iedomājos. līdzīgi ar zirgiem. ir jāpārzin detaļas, lai tā bilde sanāktu tāda, ka klients pirks

lai arī dejas par sportu neuzskatu, tomēr arī šeit tā pat kā jebkurā sportā ir jāzin sports un jābūt praksei, lai kaut ko uzbildētu sakarīgu.

P.S. par laimi ar zirgiem ir diezgan vienkārši - nav daudz variantu kā un ko bildēt. vismaz šķēršļu pārvarēšanā un iejādē.
Publicēts: 27.04.12 11:38 labots
 citēt
ak34:
LKZ:

lai arī dejas par sportu neuzskatu, tomēr arī šeit tā pat kā jebkurā sportā ir jāzin sports un jābūt praksei, lai kaut ko uzbildētu sakarīgu.

P.S. par laimi ar zirgiem ir diezgan vienkārši - nav daudz variantu kā un ko bildēt. vismaz šķēršļu pārvarēšanā un iejādē.

Līnijdejas no foto viedokļa ir sports dambretes līmenī...:face-grin:
Un fotografējams attiecīgi. lai veicas tam, kurš pieteiksies. Neesmu gan pārliecināts, ka bilžu pircēji rindā stāsies, ja bildēm būs adekvāta cena.:face-smile:
Publicēts: 27.04.12 11:47
 citēt
ak34: lai arī dejas par sportu neuzskatu, tomēr arī šeit tā pat kā jebkurā sportā ir jāzin sports un jābūt praksei, lai kaut ko uzbildētu sakarīgu.

Par sportu tev ļoti maldīgs priekšstats. Pats agrāk, 16 gadus ar sporta dejām nodarbojos un zem tā visa slēpjas apakšā ļoti daudz cītīgi treniņi, smags darbs un fiziskās slodzes tur arī ir nepajokam. Vienīgā atšķirība, ka ļoti rūpīgi tiek strādāts pie tā, lai viss izskatās viegli un bez nekādām problemām. Ļoti līdzīgi kā olimpiskajā sporta veidā - daiļslidošanā. Pats atceros kā pēc fināla sacensībām no laukuma gāju nosts ar augstu paceltu galvu un ar smaidu sejā, bet tiklīdz ticis aiz stūra gandrīz nokrītu pilnīgā bezspēkā...
Par specifiku tev ir pilnīgi taisnība un ir jāzin, kas tiem dejotājiem patiks. Bet jaunāku dejotāju vecēkiem (it īpaši ja kādas no pirmajām sacensībām) īstenībā patiks viss un pirks visu, bet tie kas katru nedēļu pa sacensībām braukā gan būs izvēlīgāki.

Un īstenībā liekas ka te par sporta dejām tomēr runa nav un šīs ir kādas citas sacensības. Jo vismaz officiālajā sporta deju kalendārā viņas nav www.lsdf.lv...
Publicēts: 27.04.12 13:37
 citēt
Uris85:

Par sportu tev ļoti maldīgs priekšstats. Pats agrāk, 16 gadus ar sporta dejām nodarbojos un zem tā visa slēpjas apakšā ļoti daudz cītīgi treniņi, smags darbs un fiziskās slodzes tur arī ir nepajokam ...

Fiziskās slodzes ne pajaokam ir daudz kur. Tas vien nodarbi nepadara par sportu manā izpratnē. Protams, daiļslidošana, dejošana u.c. skaistumkonkursus sauc par sportu, tomēr tur iztrūkst paša būtiskākā - objektīvi nosakāmas uzvaras.
Publicēts: 27.04.12 17:45
 citēt
ak34: tomēr tur iztrūkst paša būtiskākā - objektīvi nosakāmas uzvaras.

Šis bija gandrīz pareizi teikts un pats arī bieži esmu dusmojies par rezultātiem, kuri manuprāt nav bijuši objektīvi. Bet ar to ir jāsadzīvo. Un tik pat labi futbolā un hokejā utt. tiesnesis var pavilkt uz vienu vai otru pusi. Nepiekrītu tikai tai daļai par to ka nav iespējams noteikt uzvarētāju. Ja sacensības tiesā neitrāla un kvalifikācijai atbilstoša žūrija tad nekādām problēmam nevajadzētu rasties, jo tur tomēr ir diezgan strikti noteiktas lietas kā un ko vērtēt. Bet protams cilvēka faktoram šeit ir daudz lielāka nozīme nekā sportos kur galvenais ir gūtie punkti.
Publicēts: 27.04.12 18:16
 citēt
taa kaa es bildes bez apstraades nekad tanteem un onkuljiem nedodu, tad nevaru izpildiit prasiibu par tuuliiteeju paardoshanu :face-grin:
Publicēts: 27.04.12 19:05
 citēt
Vavers:taa kaa es bildes bez apstraades nekad tanteem un onkuljiem nedodu, tad nevaru izpildiit prasiibu par tuuliiteeju paardoshanu :face-grin:

bet tur jau būs meitenes un puisīši.............:bad_smile:
Publicēts: 27.04.12 21:48 labots
 citēt
Uris85:
ak34: tomēr tur iztrūkst paša būtiskākā - objektīvi nosakāmas uzvaras.

Šis bija gandrīz pareizi teikts un pats arī bieži esmu dusmojies par rezultātiem, kuri manuprāt nav bijuši objektīvi.....

Apmēram kaut kā tā, kā teica Nikolajs Ozerovs: "пара откаталась отлично, но, даааа....., жюри их не знает" :face-sad:
Publicēts: 27.04.12 22:18 labots
 citēt
emzi:

Blin nu ko tu čīksti! Tur tak apakšā ir telefons uzrakstīts - paņem un pazvani, ja interesē, nevis čīksti te kā veca tante.

Esi kādreiz KAUT KO bildējis tā lai klients nejūtas piedirsts un pats apdirsies? "Galvenais darīt" tev līdzīgu mudaku devīze. Aizej uzbildē "Dejas" tas tak nav nekas sarežģīts īstenībā. Ja ta būtu "Vienkārši" te neko nesludinātu bet ČOMIŅI sen būtu sabildējuši. Esmu kādreiz bildējis dejas profesionāli strādājot sporta klubos, tāpat kā sportu un modes šovus DEJAS šād ,mēroga sacerēs nebildētu mazāk kā par 1000Eur UZ ROKAS. Piesakies pa 25Ls pa lielāku ciparu tavs DARBS nebūs vērts. Tev līdzīgiem mazajiem mudakiem liekas ka ja " 5D un baltā rore" nekas vairāk nav jāprot . LAI ŠEIT kaut ko VISPĀR uzbildētu ir PERFEKTI jāpārzina konkrētā deja un PASĀKUMĀ NORISE arī konkrētā zēle un tiesāšanas īpatnības, SAVĀDĀK neko lietojamu neuzbildē būs tād paši mēsli kā tavi raļi un suņi da vēl apsardze pasākuma vidū izmetīs laukā par traucēšanu tiesnešiem. CITUR ko min konkretā meitene ar ŠO BIZNESU ņemas ļoti pierezdējūsi cilvēki kuri NEKO CITU nebildē tāpēc bildes viņiem ir TEICAMAS ne tu ne kāds cit "Talants" neko PĀRDODAMU tur nespēs uzbildēt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):