Sveiki, Vai kāds lieto šos printerus?! Labrāt pakonsultētos par drukas kvalitāti, lietošanu, izmaksām utt!! Pedeja laikā domāju par R3000 iegādi, taču par ekonomisko pamatojumu vēl lidz galam neesmu izreķinājis!
KATRA printera ieslēgšana tev izmaksās ~5Ls un jāslēdz būs regulāri vismaz reizi 1-2 dienās citādi aizkaltīs. Konkrēto neesmu lietojis un diez vai lietošu . Tā tā visus EPSON foto printeru problēma DARGA sagatavošanās darba ciklam , kvalitāte SUPER uz viņu izcilo tinšu un laba paīra rēķina , neviens cits brends blakus nestāv no maziem formātiem .
nu nav tik traki Luni! viens variants - printerim jaabuut ON. otrs variants, ko es pats veel neesmu mekleejis, jo printeris (Epsons) vislaik ir ON ir taas fiichas atsleegshana. Te kaads mineeja ka taa lieta atsleedzaas. Ar tinteem ir taa, ka printeris IR jaalieto(svaadaak jau nemazaam nav jeega taadu pirkt ), bet ja nelieto 2 nedeeljas vai meenesi tur nekas neaizkalst. paarbaudiits (vismaz uz mana R1900). Draugam ir R2880. Vieniigais par ko suudzaas ir izmaksas (kaa jau Epsonam ar tik maziem tankiem pienaakaas). Eedeliigs maita un papiirs ar nav leeshais. Bet kvalitaate (sevishkji uz m/b) ir TOP prieksh maajas apstaakljiem
Klau, varbūt vari pajautāt vai tavs draugs ir parēķinājis cik viņam reāli tintē vidēji izmaksā 1 A4 nodrukāt?! Tinte letāka sanāk protams ja ņem R3880 printeri, taču viņa paša izmaksas sākotnējas ir nedaudz nepaceļamas! Tam burka 80ml, R3000 - 25ml. A cenas atšķirība uz pusi!! Izmantot CISS vai citas tintes neapskatu, jo sāls jau taja K3 tintē ir! Vēl doma ir varbūt pirkt R3880 tintes burciņas un pildīt esošajos, bet īstas pārliecības ka izdosies šāds triks nav!
Kā pašam subjektīvais fīlings uz izdrukas kvalitāti attiecībā pret kantoros pieejamiem Lambda un Noritsu lazerprinteriem?
Paldies! J
LKZ:nu nav tik traki Luni! viens variants - printerim jaabuut ON. otrs variants, ko es pats veel neesmu mekleejis, jo printeris (Epsons) vislaik ir ON ir taas fiichas atsleegshana. Te kaads mineeja ka taa lieta atsleedzaas. Ar tinteem ir taa, ka printeris IR jaalieto(svaadaak jau nemazaam nav jeega taadu pirkt ), bet ja nelieto 2 nedeeljas vai meenesi tur nekas neaizkalst. paarbaudiits (vismaz uz mana R1900). Draugam ir R2880. Vieniigais par ko suudzaas ir izmaksas (kaa jau Epsonam ar tik maziem tankiem pienaakaas). Eedeliigs maita un papiirs ar nav leeshais. Bet kvalitaate (sevishkji uz m/b) ir TOP prieksh maajas apstaakljiem
es nebuushu kompetents par Tevis dotajiem kantoriem, buus jaapameklee kaads zinoshais uz vietas. savam R1900 nojaajaamies ar kalibreeshanu liidz nemanjai kameer dabuujaam labu bildi aaraa. naakamis solis ir kaads a2 vai lielaaks printeris un toch ne ar CIS sisteemu. BET seivings ir aptuveni uz 80-90% (ar visu semplu printeeshanu), kas dotajaa mirklii ir svariigi mums. par cenaam es uzjautaashu, cenas Lv ir visai liidziigas uz tinteem
RE-Draugs saka:по-моему по-минимуму оценки в среднем порядка 2.70 евро вместе с бумагой за 45х30... бумага порядка 1 евро, то есть 1.70... но это по-минимуму не считая превьюшек, ошибок, слишком тёмных снимков и т.п.
RE-Draugs saka:по-моему по-минимуму оценки в среднем порядка 2.70 евро вместе с бумагой за 45х30... бумага порядка 1 евро, то есть 1.70... но это по-минимуму не считая превьюшек, ошибок, слишком тёмных снимков и т.п.
mrproxy:hmmz - cipars izskatās ka ir zem piemēram pa to pašu izmēru kā jvk drukāt!
Te Luxfere teica ka it kā to "Testa tīrīšanu" EPSON varot kaut kā atslēgt. Taču bez atslēgtas A3 izmēru printerim katrs IESLĒGŠANAS cikls tintēs maksā ~5Ls
Lunis:KATRA printera ieslēgšana tev izmaksās ~5Ls un jāslēdz būs regulāri vismaz reizi 1-2 dienās citādi aizkaltīs. Konkrēto neesmu lietojis un diez vai lietošu . Tā tā visus EPSON foto printeru problēma DARGA sagatavošanās darba ciklam , kvalitāte SUPER uz viņu izcilo tinšu un laba paīra rēķina , neviens cits brends blakus nestāv no maziem formātiem .
Man domāt... Ka tā nav.
Mans EPSONS 3800 kamēr ar kuģi atnāca no štatiem kopumā nostāvēja 8 mēnešus nedarbināts. Izlaidu klīninga testu, iedarobjās kā prieks - neas nav sakaltis, nekas nav aizcietējis. Nianse tāda, ka viņam iekšā bija oriģinālie kartridži un izdruku skaitītājs rādīja 170 izdrukas (pirku lietotu).
Tie kas lietot neoriģinālās tintes, tiem gan ir skarba dziesma, cik esmu forumos lasījis. Oriģinālo tinšu lietotājiem kaut kā nedzird, ka būtu maktenas problēmas.
Janum, paņem rīt kādu pudeli vīna, kādu padaročeku (kā tad bez tā !?), kādus failus ko gribi izdrukāt un brauc ciemos uz "Vaarda dienu", parādīšu kā printē, kādi izskatās fotopapīri zelta cenā (piemēram, Bergger, Schoelerhammer u.c.), kādi izskatās piezemētāki fotopapīri - ielipsi jaunā dvēseliskajā mocībā ka maz neliekas
Lunis:KATRA printera ieslēgšana tev izmaksās ~5Ls un jāslēdz būs regulāri vismaz reizi 1-2 dienās citādi aizkaltīs. Konkrēto neesmu lietojis un diez vai lietošu . Tā tā visus EPSON foto printeru problēma DARGA sagatavošanās darba ciklam , kvalitāte SUPER uz viņu izcilo tinšu un laba paīra rēķina , neviens cits brends blakus nestāv no maziem formātiem .
Man domāt... Ka tā nav.
Mans EPSONS 3800 kamēr ar kuģi atnāca no štatiem kopumā nostāvēja 8 mēnešus nedarbināts. Izlaidu klīninga testu, iedarobjās kā prieks - neas nav sakaltis, nekas nav aizcietējis. Nianse tāda, ka viņam iekšā bija oriģinālie kartridži un izdruku skaitītājs rādīja 170 izdrukas (pirku lietotu).
Tie kas lietot neoriģinālās tintes, tiem gan ir skarba dziesma, cik esmu forumos lasījis. Oriģinālo tinšu lietotājiem kaut kā nedzird, ka būtu maktenas problēmas.
Janum, paņem rīt kādu pudeli vīna, kādu padaročeku (kā tad bez tā !?), kādus failus ko gribi izdrukāt un brauc ciemos uz "Vaarda dienu", parādīšu kā printē, kādi izskatās fotopapīri zelta cenā (piemēram, Bergger, Schoelerhammer u.c.), kādi izskatās piezemētāki fotopapīri - ielipsi jaunā dvēseliskajā mocībā ka maz neliekas
Piebraukšu ar pecpusdienā!! Mums ar Kārli rīt izbrauciens paredzēts uz Vidzemes pusi!
Piebraukšu ar pecpusdienā!! Mums ar Kārli rīt izbrauciens paredzēts uz Vidzemes pusi!