Ir īstais laiks, kad fotografēt! Kāzas, kristības, izlaidumi, ģimeņu un individuālās fotosesijas, dzimšanas dienas un varda dienas ballītes, festivāli, zaļumballes, laivu braucieni, gleznainie vasaras rīti un rietošie vakari tās ir bezgalīgas iespējas fotografēt!
Ja līdz šim Jūsu foto kvalitāte bija atkarīga no veiksmes un fotokameras automātiskā režīma iespējām, tad apmeklējot šos kursus, Jūs apgūsiet profesionālas fotografēšanas pamatprincipus un saņemsiet plašu izklāstu par fotogrāfijām un to apstrādi.... Jūsu fotogrāfiju kvalitāte vairs nebūs atkarīga no nejaušības.
Kursus vadīs - profesionāls fotogrāfs Didzis Kadaks un bijušo valsts prezidentu (G.Ulmaņa, V.Vīķes-Freibergas un V.Zatlera) personīgais fotogrāfs - Juris Krūmiņš.
Jūsu ieguvumi: 1. Saņemsiet sertifikātu no mācību centra "BUTS"; 2. Iegūsiet izpratni par fotografēšanas procesiem, kas būs pietiekams pamats Jūsu tālākai izaugsmei; 3. Apgūsiet dažādu fotoaparātu sniegtās iespējas, funkcijas un knifus; 4. Iemācīsieties prasmīgi fotografēt dažādās situācijās; 5. Spēsiet radīt fotogrāfijas kā mākslas darbus, kas atmiņā paliks ne vien Jums, bet arī apkārtējiem; 6. Labākie darbi tiks izvietoti foto izstādē mācību centra „BUTS” telpās.
Laiks: sākot no 5. jūnija, 2 reizes nedēļā (10 tikšanās reizes pa 4 akadēmiskajām stundām).
Dalības maksa: 130 Ls (iekļauts PVN, izdales materiāli, kafijas pauzes, pārstaigums no mācību centra "BUTS"
Kontakti: Atis Čamanis Mācību cents "BUTS" Korporatīvo klientu nodaļa Meža iela 7, Rīga Tālr.: 67408216, mob. 25424782 e-pasts: atis@buts.lv www.buts.lv
Pat nezināju, ka tiem ākstiem "personīgais fotogrāfs" pienācās... Katrā ziņā krutākais fotogrāfa kvalifikācijas līmenis Latvijā: "prezidenta personīgais fotogrāfs" Pat Lunis par to var tikai sapņot... Interesanti, man kā vēsturniekam, kas fotografē esošo prezidentu???
Elmarss:Pat nezināju, ka tiem ākstiem "personīgais fotogrāfs" pienācās... Katrā ziņā krutākais fotogrāfa kvalifikācijas līmenis Latvijā: "prezidenta personīgais fotogrāfs" Pat Lunis par to var tikai sapņot... Interesanti, man kā vēsturniekam, kas fotografē esošo prezidentu???
Šobrīd Valsts prezidenta kancelejas fotogrāfs Toms Kalniņš, sāka viņš tur bildēt jau VZ laikā, ja nekļūdos!
Nu es jau pasmaidiiju par Kruuminju kaa par skolotaaju ... iepazinos ar vinju VVF laikos ... Domaaju, ka tas ir tikai maacitiesgribosho pievilinaashani .....
dansiga:Nu es jau pasmaidiiju par Kruuminju kaa par skolotaaju ... iepazinos ar vinju VVF laikos ... Domaaju, ka tas ir tikai maacitiesgribosho pievilinaashani .....
Var redzēt ka amatieru zoss Krūmiņš Juris un nelaiķis dabas muzeja fotogrāfs Haralda Birznieks kā aŗi žurnāla Sieviete apgāda fotogrāfs Jānis Eiduks man diplomdarbu un ekšus savulaik 34 profenē pirms 26 gadiem pieņēma Ja secība par Prezidenta fotogrāfiem tad Pirmais prezidenta fotogrāfs tika uzrunāts LETA / AVOTS fotogrāfs Imans Prēdelis , viņš bija ļoti īsu brīdi. Tad nāca divi pārī , Jānis Eiduks un Juris Krūmiņš viens otru aizvietoja beigas gan 11 gadus Krūmiņš VIENS NOLAUZA Eiduks aizvietoja atvaļinājumos utt. Visbeidzot kopš VZ pirmajiem mēnešiem Krūmiņš aizgāja runā ka nesot varējis ar „Pelīti” saprasties , vietā nāca AFI fotogrāfs Toms Kalniņš , Reuters ilggadīgā fotogrāfa Inta Kalniņa un AFI šefenes Valdas Kalniņas dēls , Toms ir joprojām vakar satiku . Eiduks savulaik bija arī mans Foto skolas pasniedzējas , Krūmiņš viņa kolēģis Preses namā čomaki abi Kā nekā Jurim 11 gadus ilga pieredze Prezidenta kancelejā . Prezidenta fotogrāfs ārkārtīgi saspringts profesionāla reportiera darbs pietam ļoti reglamentētos un ierobežotos apstākļos , PA VISU PASAULI Tas tev nav šabloniskas klusenītes un skuķus šķilt ar ātrajos kursiņos sagramstītām dumjībām galvā , bet ikdienas profesionāls darbs dažus gadu desmitus visaugstākajā profesionālajā līmenī Toms reku www.latvianphoto.com... , Krumiņ Juris reku
dansiga:Nu es jau pasmaidiiju par Kruuminju kaa par skolotaaju ... iepazinos ar vinju VVF laikos ... Domaaju, ka tas ir tikai maacitiesgribosho pievilinaashani .....
Var redzēt ka amatieru zoss Krūmiņš Juris un nelaiķis dabas muzeja fotogrāfs Haralda Birznieks kā aŗi žurnāla Sieviete apgāda fotogrāfs Jānis Eiduks man diplomdarbu un ekšus savulaik 34 profenē pirms 26 gadiem pieņēma Ja secība par Prezidenta fotogrāfiem tad Pirmais prezidenta fotogrāfs tika uzrunāts LETA / AVOTS fotogrāfs Imans Prēdelis , viņš bija ļoti īsu brīdi. Tad nāca divi pārī , Jānis Eiduks un Juris Krūmiņš viens otru aizvietoja beigas gan 11 gadus Krūmiņš VIENS NOLAUZA Eiduks aizvietoja atvaļinājumos utt. Visbeidzot kopš VZ pirmajiem mēnešiem Krūmiņš aizgāja runā ka nesot varējis ar „Pelīti” saprasties , vietā nāca AFI fotogrāfs Toms Kalniņš , Reuters ilggadīgā fotogrāfa Inta Kalniņa un AFI šefenes Valdas Kalniņas dēls , Toms ir joprojām vakar satiku . Eiduks savulaik bija arī mans Foto skolas pasniedzējas , Krūmiņš viņa kolēģis Preses namā čomaki abi Kā nekā Jurim 11 gadus ilga pieredze Prezidenta kancelejā . Prezidenta fotogrāfs ārkārtīgi saspringts profesionāla reportiera darbs pietam ļoti reglamentētos un ierobežotos apstākļos , PA VISU PASAULI Tas tev nav šabloniskas klusenītes un skuķus šķilt ar ātrajos kursiņos sagramstītām dumjībām galvā , bet ikdienas profesionāls darbs dažus gadu desmitus visaugstākajā profesionālajā līmenī
Beidzot Tu mani nokaitināji .... ES "amatieru zoss"? O jaaaa .... paldies Tev par sho apziimeejumu .... NEKO Tu nezini, ko un kur un cik ilgi es esmu mācījusies (jo to internetā nevar atrast;-pppp) .... Par mani var teikt, ka es shkjilju shabloniskoas klusenes uzn skukjus!?!?!?!? Da ej Tu pupaaas!!!!!!!!!!!! UN ... kuraa briidii es noliedzu Kruuminja prpofesionalitaati!?!?!?!?!??! Es pasmaidiiju par vinju kaa skolotaaju .... un TAS nav VIENS un TAS PATS , kas profesionaali taisiti reportaazhas!!!!!! BLJIN!!!!!!! (toch dusnmiiga)
viecha:Eltons beidzot iemācīsies kas ir diafragma!Viņa bildes līdz šim bija tikai nejaušība un veiksme,nu tipa uz dullo!
Dia... čevo?
Chevo = nacpie manis - es tev pirms kursiem pastaastiishu, kas ir diafragama .... da laabi ... pachuksteehus sheit - tas kas muus laikos saucaas blende ;-)))))
Chevo = nacpie manis - es tev pirms kursiem pastaastiishu, kas ir diafragama .... da laabi ... pachuksteehus sheit - tas kas muus laikos saucaas blende ;-)))))
Toč, jānāk. Beigsies starijs meļņiks (tikko atklāju) tā tūlīt uz Biķerielu...
Beidzot Tu mani nokaitināji .... ES "amatieru zoss"? O jaaaa .... paldies Tev par sho apziimeejumu .... NEKO Tu nezini, ko un kur un cik ilgi es esmu mācījusies
Man uzspļaut KUR KĀDS MĀCĪJIES man ir tik divi kritēriji BILDES / KUR ŅEM DARBĀ , tas ir REZULTĀTS / PIEREDZE , tev tādas nav Uzvaras dalības amatieru konkursiņos un klubiņos ir nulles vērtība PROFESIONĀLĀ līmenī Mna bijušai sievai un divām sexretārēm ir PĀRIS SPAŅU visādām amatieru godalgam par "Saulrieteim un piķitem" tas nenozīme ka es vīnas JELKAD riskētu ņemt darbā par FOTOGRĀFU reportieru specifikā)
dansiga:
Toč, jānāk. Beigsies starijs meļņiks (tikko atklāju) tā tūlīt uz Biķerielu...
Beidzot Tu mani nokaitināji .... ES "amatieru zoss"? O jaaaa .... paldies Tev par sho apziimeejumu .... NEKO Tu nezini, ko un kur un cik ilgi es esmu mācījusies
Man uzspļaut KUR KĀDS MĀCĪJIES man ir tik divi kritēriji BILDES / KUR ŅEM DARBĀ , tas ir REZULTĀTS / PIEREDZE , tev tādas nav Uzvaras dalības amatieru konkursiņos un klubiņos ir nulles vērtība PROFESIONĀLĀ līmenī
Ur njem darbaa - a man pie kaajas kur kursh stardaa .... ja es esmu amatieru zosss ... taatad arii kaa amatieris es esmu zosss ... filtree nu dzhekin tekstus ko raksti!!!! KO zini par manu pieredzi un manaam bildeem? To ko redzi te blogaa? !?!?!?!? Amatieru konkursinjji? un kas ir profesionaalju konkursinji? (tikai nesaac ar world press photo)
viecha:Dansig,šķel tiem večiem ar kulaku starp acīm!Tā lai neceļas vairs.
he heee - da nu to :Lunja staljinismu ;-)))) zb )))) Stulbaajkais ka ljoti daudz arii tic katram vinja vaardam ;-(((((
Es uzskatu ka Blogā ir tik divi KONKRĒTI aprobežoti feisi kuriem "Liekas" kas viss vienkārši TU un Uldis , konkrēti aprobežoti TEHNOKRĀTI PIETAM gadiem ejot jūs paliekat tik aprobežotāki un pašpārliecinātākai ka NEKAS NAV JĀMĀK viss vienkārši jūs jau visu zināt TĀ NAV , esmu simtiem cilvēkus "Uzklausījis" kuriem liekas ka viņiem KRITUMS NENORMĀLS istenība diemžēl tas ir tik iedomas Pa pēdējiem 5 gadiem LV ir būtībā nācis klāt tik VIENS profesionāls augsta līmeņa REPORTIERIS Tas ir tepat EDIPS , Edijs Pālēns , lai kautko tādu sasnigtu ir JĀBUT IZJŪTĀM kuras iegūst ļoti specifsikā veidā JĀJŪT IEPRIEKŠ KAS NOTIKS pēc kāda laika TO NEVAR iemācīties to var tik IEGŪT / SASNIEGT ikdiena darbā pieredzi
dansiga:
he heee - da nu to :Lunja staljinismu ;-)))) zb )))) Stulbaajkais ka ljoti daudz arii tic katram vinja vaardam ;-(((((
Es uzskatu ka Blogā ir tik divi KONKRĒTI aprobežoti feisi kuriem "Liekas" kas viss vienkārši TU un Uldis , konkrēti aprobežoti TEHNOKRĀTI PIETAM gadiem ejot jūs paliekat tik aprobežotāki un pašpārliecinātākai ka NEKAS NAV JĀMĀK viss vienkārši jūs jau visu zināt TĀ NAV , esmu simtiem cilvēkus "Uzklausījis" kuriem liekas ka viņiem KRITUMS NENORMĀLS istenība diemžēl tas ir tik iedomas Pa pēdējiem 5 gadiem LV ir būtībā nācis klāt tik VIENS profesionāls augsta līmeņa REPORTIERIS Tas ir tepat EDIPS , Edijs Pālēns , lai kautko tādu sasnigtu ir JĀBUT IZJŪTĀM kuras iegūst ļoti specifsikā veidā JĀJŪT IEPRIEKŠ KAS NOTIKS pēc kāda laika TO NEVAR iemācīties to var tik IEGŪT / SASNIEGT ikdiena darbā pieredzi
Tu pats saprti, ko uzrakstiiji? KAS viss ir vienkarshi? mani te tieshi otraadi lamaa par to, ka es visu sarzehgjiju ... KAADS es tehnokraats!?!?!? Tu zini shii vaarda noziimi!?!!?!?!?!? Ooo - 100tiem cilveeku naak pie Tevis suudzeties par savu kritumu? NU jaa - es diemzheel tajos briizhos nenaaku pie Tevis .. pie dod , ja vari ;-opppppp
buts:Ir īstais laiks, kad fotografēt! Kāzas, kristības, izlaidumi, ģimeņu un individuālās fotosesijas, dzimšanas dienas un varda dienas ballītes, festivāli, zaļumballes, laivu braucieni, gleznainie vasaras rīti un rietošie vakari tās ir bezgalīgas iespējas fotografēt!
...a kur palikušas bēres??? Kāpēc netiek apmācīti bēru fotogrāfi un bezgalīgās fotografēšanas iespējas bērēs?
Tu pats saprti, ko uzrakstiiji? KAS viss ir vienkarshi? mani te tieshi otraadi lamaa par to, ka es visu sarzehgjiju ... KAADS es tehnokraats!?!?!? Tu zini shii vaarda noziimi!?!!?!?!?!? Ooo - 100tiem cilveeku naak pie Tevis suudzeties par savu kritumu? NU jaa - es diemzheel tajos briizhos nenaaku pie Tevis .. pie dod , ja vari ;-opppppp
Nē cilvēki mēģina DARBĀ tikt pie manis ar 100% pārliecību ka VISU KRUTA jo smuki bildē skuķus un saulrietus. Nu TEHNIKA ir 101 lieta kas nosaka FOTO LĪMENI , var vispār NEKO nezināt par KAMERU / SOFTU bet bildes būs IZCILAS jo Kamerai ir A vai P režīms un FAILU var apstrādāt ķāds cits , tik UZBILDĒT / neuzbildēt nevar neviens CITS Jūs NEPROTAT UZBILDĒT nedz TU nedz Uldis jūs protat "Parametrus salikt" un "Līmeņus sadzīt" tīri tehniska personāla funkcijas. Jūsu PAŠPĀRLIECĪBA par savu varēšanu ir TIK MILZĪGA ka citu apšaubīšanā un "Aizdomas" jums lien laukā pa visām porām Man piemēram interesē tik divas lietas DARBI / PIEREDZE bez `tas NAV IESPĒJAMS neko sakarīgu MĀCĪT un VĒRTĒT un tev tādas nav , jā KLUBA KURSIŅUS par to kā "Taisīt saulrietus šķilt ģevkas" var tasīt JEBKURŠ pat Marnicss ar Stulbi , pirmais vienkārši UZCĪTĪGS ZUBRILA kurš visu IEKAĻ NO GALVAS , otrs fanātisks PARAUGU KOPĒTĀJS Nu nevar STRĀDĀT un MĀCĪT bez pieredzes un Krūmiņam tā ir MEŽONĪGA un Didzis Kadaks ir profesionāls mākslinieks un FOTOGRĀFS Kuram studija jau nez cik gadus ir Upesciemā , gan jau nezini tādu
Lunis, aisakiti liidz 10 ... ievelc elpu un paarlasi, ko uzrakstiiji ... Par ko taads naids uz mani!?!?!?!? Tik par to, ka es apshaubiiju Kruuminja pasniedzeeja dotiibas!?!?!?!? NU neuzskatu vinju par pasniedzeeju ... ar PIEREDZI ir par maz ... lai kaa tu shamo celtu debesiis!!!!! Kaaspeec Tu man balkus liec kaut kaadu Uldi ..,. tu par kuru Uldi te shumeejies? P.S. Tavai zinaashanai (briinos, ka to veel nezini), es lielaakos ties lietoju A rezhiimu ... nu ljooti reti S rezhimu un pavisam pavisam reti M rezhiimu .... P.S.S. OTRO reizsi prasu .. peec kuraam bildeem tu par mani spried - to ko redzi blogaa?!?!?!?!? Vai par kuraam?
dansiga:Lunis, aisakiti liidz 10 ... ievelc elpu un paarlasi, ko uzrakstiiji ... Par ko taads naids uz mani!?!?!?!? Tik par to, ka es apshaubiiju Kruuminja pasniedzeeja dotiibas!?!?!?!? NU neuzskatu vinju par pasniedzeeju ... ar PIEREDZI ir par maz ... lai kaa tu shamo celtu debesiis!!!!! Kaaspeec Tu man balkus liec kaut kaadu Uldi ..,. tu par kuru Uldi te shumeejies? P.S. Tavai zinaashanai (briinos, ka to veel nezini), es lielaakos ties lietoju A rezhiimu ... nu ljooti reti S rezhimu un pavisam pavisam reti M rezhiimu .... P.S.S. OTRO reizsi prasu .. peec kuraam bildeem tu par mani spried - to ko redzi blogaa?!?!?!?!? Vai par kuraam?
Kads naids , es vienkarsji saku ko redzu , bez kada naida Tu apšaubi Krūmiņu spējas , es neapšaubu es ZINU VIŅA DARBU jau bezmaz 30 gadus TAS liecina par viņa spējām. Tu vari IDEĀLI vadīt kursus "Kā vinnēt saulrietu @ skuķu konkursus" ta tev sanāk teicami , tāpat kā Marnicss varētu vadīt AUDIO kursus "Tiem kam slinkums grāmatu lasīt"
dansiga:Lunis, aisakiti liidz 10 ... ievelc elpu un paarlasi, ko uzrakstiiji ... Par ko taads naids uz mani!?!?!?!? Tik par to, ka es apshaubiiju Kruuminja pasniedzeeja dotiibas!?!?!?!? NU neuzskatu vinju par pasniedzeeju ... ar PIEREDZI ir par maz ... lai kaa tu shamo celtu debesiis!!!!! Kaaspeec Tu man balkus liec kaut kaadu Uldi ..,. tu par kuru Uldi te shumeejies? P.S. Tavai zinaashanai (briinos, ka to veel nezini), es lielaakos ties lietoju A rezhiimu ... nu ljooti reti S rezhimu un pavisam pavisam reti M rezhiimu .... P.S.S. OTRO reizsi prasu .. peec kuraam bildeem tu par mani spried - to ko redzi blogaa?!?!?!?!? Vai par kuraam?
Kads naids , es vienkarsji saku ko redzu , bez kada naida Tu apšaubi Krūmiņu spējas , es neapšaubu es ZINU VIŅA DARBU jau bezmaz 30 gadus TAS liecina par viņa spējām. Tu vari IDEĀLI vadīt kursus "Kā vinnēt saulrietu @ skuķu konkursus" ta tev sanāk teicami , tāpat kā Marnicss varētu vadīt AUDIO kursus "Tiem kam slinkums grāmatu lasīt"
BLJIN!!!!! VInja prakse NEKO neliecina par speejaam spet maaciit ... Es maacu sauklietus un skukjus fotografaet!?!!!? Kji kji :-0)) .. P.S. JOporjaam gaidu atbildi par informacijas avotu .....
Uldis-S vienmēr cenšas Luni paķert, laikam kāds konflikts šiem kādreiz bijis...
Kātad , tas nenormāli uzmeta lūpu pēc ta ka paņirdzu kā šams figurēja priekšā skatītājiem Kongresu nama Balkonā Biju iesēdies vienīgajā "Punktā" kas balkonā netraucē skatītājiem, pretī izejai Skatītāji sāka šim braukt virsū es pasmējos , Šams kā vēlāk sapratu nebija viens , KĀ IZRĀDĪJĀS bet ar beibi kura vēl vieglprātīgi man blakus nosēdās un tālāk pats saproti Tas man tik nesen pieleca "Zloba" šam par koo , pat nebiju iedomājies pats nesen atgainīja NEJAUŠI es gan pasmejos gan tad gan taga par to Izskatās ka veciem muļķiem širmis krīt ja skuķi nefanos
dansiga: BLJIN!!!!! VInja prakse NEKO neliecina par speejaam spet maaciit ... Es maacu sauklietus un skukjus fotografaet!?!!!? Kji kji :-0)) .. P.S. JOporjaam gaidu atbildi par informacijas avotu .....
Es saku VIENĪGAIS ko tu varētu mācīt LABI tas ir Saulrietus skuķus un daliba miljons konkursos ar tiem , tur tev IR PIEREDZE Citās foto jomās NEKĀDAS , manuprāt Vai tad slikti ?
Bet interesants jums strīds ar Dansigu, Viens par siltu, otrs par pūkainu. Es tā arī nesapratu, kā ģeniāla reportāžnieka talants korelē ar tik pat ģeniālu talantu pedagoģijā. Tas, ka cilvēks kaut ko prot ļoti labi, nenozīmē, ka viņš tik pat labi spēj šīs prasmes nodot citiem.
Sapper:Bet interesants jums strīds ar Dansigu, Viens par siltu, otrs par pūkainu. Es tā arī nesapratu, kā ģeniāla reportāžnieka talants korelē ar tik pat ģeniālu talantu pedagoģijā. Tas, ka cilvēks kaut ko prot ļoti labi, nenozīmē, ka viņš tik pat labi spēj šīs prasmes nodot citiem.
Pasniedzējs visdrīzāk ir Didzis tas ir profesionāls mākslas pedagogs pasniedzējs Juris gan jau praktiskās nodarbības vadīs
Sapper:Bet uzzināji tajā brīdī, kad tev acis gandrīz izskrāpēja?
Nē pēkšņi sāka "Ļoti mīlēt" izpausties kā tīnis , pirms nedēļas nejauši ATGĀDINĀJA , es domāju domāju KAS KUR KAD un pēkšņi ATCERĒJOS vienīgā reize kad ceļi krustojās un kas tur notika , tad ar pieleca iemesls Bet beibe forša MAN AR PATĪK
dansiga: BLJIN!!!!! VInja prakse NEKO neliecina par speejaam spet maaciit ... Es maacu sauklietus un skukjus fotografaet!?!!!? Kji kji :-0)) .. P.S. JOporjaam gaidu atbildi par informacijas avotu .....
Es saku VIENĪGAIS ko tu varētu mācīt LABI tas ir Saulrietus skuķus un daliba miljons konkursos ar tiem , tur tev IR PIEREDZE Citās foto jomās NEKĀDAS , manuprāt Vai tad slikti ?
DESMITO reizi jautaaju ...... no kurienes tev tads viedoklis? Ja pasaktu savas bildes - ne saukrieti, ne skukji mani lielaakie folderi ..... P.S. A kas - kremt, ka man tuuliit buus AFIAP tituls? Aaaa - nu jaaa .. kaut kadi pashdarbnieki .. diedz kaapec Binde, LInks, Brauns .. u.c. par sjo titulu ir lepni ............ Beidz audzu jonkretus faktus ... uz MANU JAUTAAJUMU tu ari itaa TRIIS x neatbildedeji tb noignoreeji ...