dansiga:tik tas Sharshukovs samaitaajis galiigi Ievu (((
Katram sava mēraukla :P Esmu saticies ar abiem- Ieva dikši apmierināta ... a ko vairāk ???
nu es vinjus katru vasaru satieku (vismaz Anatoliju) .... Shogad arii uz JG bija abi atbraukushi uz RIigu ... Ieva dabiski ka apmierinaata, bet nu .... neizpluudiishu ....
Haiduks:
Katram sava mēraukla :P Esmu saticies ar abiem- Ieva dikši apmierināta ... a ko vairāk ???
nu es vinjus katru vasaru satieku (vismaz Anatoliju) .... Shogad arii uz JG bija abi atbraukushi uz RIigu ... Ieva dabiski ka apmierinaata, bet nu .... neizpluudiishu ....
Viņa ta gribēja, un viņai tas tika... mēs iepriekš daudz par tām tēmām runājām ,un viņa savu sapni īstenojusi
dansiga:tik tas Sharshukovs samaitaajis galiigi Ievu (((
Katram lai pie kaut kā TIKTU ir arī KAUT KAS jādod pretī Haiduks pareizi saka man ar nācās ar vīnu parunāt VIŅA tā velētājās un ļoti mērķtiecīgi gāja un SAŅĒMA
Biju uz atklāšanu- Ieviņa staro!!! ko galīgi nevar teikt par ļ-c dansigu, kuru ne reizi neesmu redzējis starojam :P Jauka atmosfēra bija... arī pats fotomākslinieks forš vecis, naf iedomīgs un neskatās uz tevi no augšas, kā te daudzi fotobloga pasažieri
Haiduks:Biju uz atklāšanu- Ieviņa staro!!! ko galīgi nevar teikt par ļ-c dansigu, kuru ne reizi neesmu redzējis starojam :P Jauka atmosfēra bija... arī pats fotomākslinieks forš vecis, naf iedomīgs un neskatās uz tevi no augšas, kā te daudzi fotobloga pasažieri
Paldies par iekošanu ... Labaak bija, ja es teiktu - "O jaa, Ievai super paveicies, kas par superiigu karjeru " un nevis to, ko es domaaju?;-ppp .... Tas ka vinja pati staro, es nevienu briidi neesmu noliegusi, runaju pavisam par ko citu .... P.S. Daudz Tu esi mani redzeejis!??!?!?!