forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PEĻĻUPIRTS 2012 !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.12 10:17 labots
 citēt
SĀKAM SPAMU !

Tradicionālais blogeru plenērs PEĻĻUPIRTS Kurzemē Ventspils pusē par datumiem 2-3 jūnijs [ rezervē 9-10.jūnijā] Gribētāji organizētāji piesakās ŠEIT !

Ši būtu pēc skaita jau 5 , parasti pasākums tradicionāli notiek Jūnija sākumā Pie Ventas kādā no kempingiem , ŠOGAD piedāvājumi vakanti priekšlikumus LĪDZU ! Pagājušā gadā Pirtī`-plenērā dalību nēma ~50 blogeri @ draugi , pat OTRĀ DIENĀ pirms aizbraukšanas kobildē bija ŠĀDS www.ogresbalss.lv... , BARSS!
Publicēts: 04.05.12 11:51
 citēt
nu re, galvenais ir iesākt :big_smile:
Publicēts: 04.05.12 11:59
 citēt
es piesakos tur pat kur pagājušogad 2-3.06 ir labi datumi:big_smile:
Publicēts: 04.05.12 13:25
 citēt
Mani arī apmierinātu 2.-3.06.
Publicēts: 04.05.12 14:43 labots
 citēt
Lunis:SĀKAM SPAMU !

Tradicionālais blogeru plenērs PEĻĻUPIRTS Kurzemē Ventspils pusē par datumiem 2-3 jūnijs vai 9-10.jūnijā Gribētāji organizētāji piesakās ŠEIT !

Ši būtu pēc skaita jau 5 , parasti pasākums tradicionāli notiek Jūnija sākumā Pie Ventas kādā no kempingiem , ŠOGAD piedāvājumi vakanti priekšlikumus LĪDZU !

Olis
Lunis
Dolldia
ERA

Hi hi, mani jau automātiski pieskaitījāt? :face-grin:
Datumi jūnijā der jebkuri no nosauktajiem. Organizēšanai laiks arī atradīsies. Tikai nav ne jausmas, kas jādara :grimace:
Runājot par vietu - tas kempings Ventaskrasti , kur pērn bijām, bija dikti feins :) viesunamiem.lv...
Publicēts: 04.05.12 16:24
 citēt
hmm ja jau Oliss tad es ar, viņam jau nav mēra sajūtas pērkot alu, būs jāpieskata :big_smile:
Publicēts: 04.05.12 17:12 labots
 citēt
ERA:
Lunis:SĀKAM SPAMU !

Tradicionālais blogeru plenērs PEĻĻUPIRTS Kurzemē Ventspils pusē par datumiem 2-3 jūnijs vai 9-10.jūnijā Gribētāji organizētāji piesakās ŠEIT !

Ši būtu pēc skaita jau 5 , parasti pasākums tradicionāli notiek Jūnija sākumā Pie Ventas kādā no kempingiem , ŠOGAD piedāvājumi vakanti priekšlikumus LĪDZU !

Olis
Lunis
Dolldia
ERA

Hi hi, mani jau automātiski pieskaitījāt? :face-grin:
Datumi jūnijā der jebkuri no nosauktajiem. Organizēšanai laiks arī atradīsies. Tikai nav ne jausmas, kas jādara :grimace:
Runājot par vietu - tas kempings Ventaskrasti , kur pērn bijām, bija dikti feins :) viesunamiem.lv...

PIEVIENOJOS , pietam tur netālu līdz Kuldīgai , Ventspilij visādam Pilīm un Stavkrastiem Jūrkalnei , Užavai un visām citām GARŠĪGĀM interesantām vietām:) Organizē vienkarši , jāzvana uz Ventas Krastem jāsaka ka PIRTS + Teltsvietas + kāda mājiņa Pirts + Teltsvietas 100%
Publicēts: 04.05.12 17:21
 citēt
visas Latvijas slaisti, apvienojieties ..... :bad_smile:
Publicēts: 04.05.12 18:29
 citēt
2-3 būtu labs, Es arī pievienotos.
Publicēts: 04.05.12 20:56
 citēt
Nu re, ledus sācis kustēties :)
Publicēts: 04.05.12 21:30
 citēt
Labas ziņas!!! Pelle ir ar mieru organizēt! :face-smile::face-smile::face-smile: Tagad "došos ciemos" pie adminiem šā jautājuma sakarā...
Publicēts: 04.05.12 22:07 labots
 citēt
ok, es arī labprāt piedalītos pasākumā :) +1 persona
Publicēts: 04.05.12 22:36
 citēt
debra:ok, es arī labprāt piedalītos pasākumā :) +1 persona

Jāpagaida, kad atnāks admini un pieliks Tevi plus 1 sarakstā :)
Publicēts: 04.05.12 22:56
 citēt
Shaadu pasakumu nedriikst laist garaam! Taa ka nav izveeles - jaapiesakaas. ;)
Publicēts: 04.05.12 23:16
 citēt
Emmmm jau kalendaraa apvilku, Pierakstiet mani ...
Publicēts: 04.05.12 23:21
 citēt
ES labak nepiesakos, bet ierodos.. Savadak buus kaa pagaajussogad.. :D
Publicēts: 04.05.12 23:25 labots
 citēt
Riebiga : Galvenais ieskaiti piķi par pikniku , tad varēsim atļauties vairāk opciju , vēlāk var arī neierasties nav spiesta lieta :D
Publicēts: 05.05.12 00:37
 citēt
Ja kāds mani 'savāktu' no Šlīteres Ceļotāju dienu kukaiņu foto-plenēra pēc 16iem tad varētu pat 2.-3. jūnijā piedalīties :)
Publicēts: 05.05.12 00:47 labots
 citēt
CerambyX:Ja kāds mani 'savāktu' no Šlīteres Ceļotāju dienu kukaiņu foto-plenēra pēc 16iem tad varētu pat 2.-3. jūnijā piedalīties :)

Oi vecais tas nu tev pašam jārunā ar tiem kas caur Ventspili brauc , parasti galvenā massa caur Kuldīgu velk/ Istenībā gaidi kad Pelles ķersies pie "Bīdīšanas" viņa te vissu sariktēs.
Publicēts: 05.05.12 00:55
 citēt
Lunis:

Oi vecais tas nu tev pašam jārunā ar tiem kas caur Ventspili brauc , parasti galvenā massa caur Kuldīgu velk/ Istenībā gaidi kad Pelles ķersies pie "Bīdīšanas" viņa te vissu sariktēs.

Man pasākums pie Šlīteres bākas notiksies - ja nu kāds uz Peļļu Pirti braucot izdomā 'apceļot Kurzemi' un ietrāpīsies tur tuvumā, tad jau būtu baigi feini :) Bet nu nāks laiks tuvāk, tad jau manīs kas un kā
Publicēts: 05.05.12 07:31
 citēt
Labprāt piedalītos, bet man 02/06 jāiet uz kāzām. Ja tiks izvēlēts rezerves variants (9-10/06) tad piedalos.
Publicēts: 05.05.12 08:34
 citēt
psc -nedēļu vēlak un tiktu!!!!!!!!!! :( :( :( :(
Publicēts: 05.05.12 08:44
 citēt
KO NU? būs jāņem Luņa piedāvātie rezerves datumi - 9.-10. ?
Publicēts: 05.05.12 09:36 labots
 citēt
dolldia : Uzradīsies mīļotā sexretārīte tā visu sariktēs kas kur kad cix par cix :)
Publicēts: 05.05.12 10:28
 citēt
Drīz jau Pelle ar būs klāt :)
Publicēts: 05.05.12 10:44
 citēt
PIESAKOS !!!
abi varianti der ...
Publicēts: 05.05.12 10:46
 citēt
Lunis:Riebiga : Galvenais ieskaiti piķi par pikniku , tad varēsim atļauties vairāk opciju , vēlāk var arī neierasties nav spiesta lieta :D

Da pagāšgad tieši tā bija.. ;) Taa ka labaak peec tam... :) JA ir tad ir! ;)
Publicēts: 05.05.12 10:57
 citēt
Murchiks:PIESAKOS !!!
abi varianti der ...

Tu tur draudziņus pabaksti , lai tie nejūgtās "Aizmirsti" un neko nezinoši :)
Publicēts: 05.05.12 10:59
 citēt
Riebiga:
Lunis:Riebiga : Galvenais ieskaiti piķi par pikniku , tad varēsim atļauties vairāk opciju , vēlāk var arī neierasties nav spiesta lieta :D

Labi labi , telts vieta jau beigās visiem atradīsies:)
Publicēts: 05.05.12 10:59
 citēt
Riebiga:Da pagāšgad tieši tā bija.. ;) Taa ka labaak peec tam... :) JA ir tad ir! ;)

Kā, Tu samaksāji, bet neatbrauci?
Publicēts: 05.05.12 11:06 labots
 citēt
Sabulis:
Riebiga:Da pagāšgad tieši tā bija.. ;) Taa ka labaak peec tam... :) JA ir tad ir! ;)

Jap , tā gadās katru reizi , tāpēc ir "Dalības nauda" pietiekami maza lai cilvēkiem negadās pārsteigumi ka pēkšņi 2x vairāk jāmaksā tāpēc ka kāds nav pratis saplānot savu laiku vai "Pārdomājis " aizņēmis gultu utt. Maza nauda liels bars "Kolektīvs" pasākums . Kad vēl pratīs kooperēties samesties busiņiem tad vispār būs ZELTA DZĪVE un lētucis pilnīgs. MANS ieteikums KOOPERĒJIETIES īrējiet busus vai Kemperus būs PAVISAM lēti un izdevīgi !
Publicēts: 05.05.12 11:11
 citēt
Sabulis:

Tieši tā arī sanāca. Pēdējā brīdī uzpeldēja citas lietas, kas bija svarīgākas... :) Arī tā gadās... :grimace:
Publicēts: 05.05.12 11:15
 citēt
Piesakos, pagaidām izskatās, ka tieku. Ja tā, tad noteikti arī paņemšu līdzi loriņus, la var fonā Barbarstreizandi pagrabināt. Pagājušā gada jaunatklātie vokālie talanti atkal varēs iepriecināt auditoriju ar gaumīgu karaokes izpildījumu :face-grin:
Publicēts: 05.05.12 12:13
 citēt
Nu re savu esam panākuši Ok , saimniece klāt Reku var pieteikties un MAKSĀT www.fotoblog.lv...
Publicēts: 05.05.12 23:38
 citēt
Riebiga:

Nepareizi- labāk 50mit samaksā un nebrauc, bet otri piecdesmit samaksā un brauc... lepnas dzīres būs tiem piecdesmit , kas brauc :P
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):