Tradicionālais blogeru plenērs PEĻĻUPIRTS Kurzemē Ventspils pusē par datumiem 2-3 jūnijs [ rezervē 9-10.jūnijā] Gribētāji organizētāji piesakās ŠEIT !
Ši būtu pēc skaita jau 5 , parasti pasākums tradicionāli notiek Jūnija sākumā Pie Ventas kādā no kempingiem , ŠOGAD piedāvājumi vakanti priekšlikumus LĪDZU ! Pagājušā gadā Pirtī`-plenērā dalību nēma ~50 blogeri @ draugi , pat OTRĀ DIENĀ pirms aizbraukšanas kobildē bija ŠĀDS www.ogresbalss.lv... , BARSS!
Tradicionālais blogeru plenērs PEĻĻUPIRTS Kurzemē Ventspils pusē par datumiem 2-3 jūnijs vai 9-10.jūnijā Gribētāji organizētāji piesakās ŠEIT !
Ši būtu pēc skaita jau 5 , parasti pasākums tradicionāli notiek Jūnija sākumā Pie Ventas kādā no kempingiem , ŠOGAD piedāvājumi vakanti priekšlikumus LĪDZU !
Olis Lunis Dolldia ERA
Hi hi, mani jau automātiski pieskaitījāt? Datumi jūnijā der jebkuri no nosauktajiem. Organizēšanai laiks arī atradīsies. Tikai nav ne jausmas, kas jādara Runājot par vietu - tas kempings Ventaskrasti , kur pērn bijām, bija dikti feins viesunamiem.lv...
Tradicionālais blogeru plenērs PEĻĻUPIRTS Kurzemē Ventspils pusē par datumiem 2-3 jūnijs vai 9-10.jūnijā Gribētāji organizētāji piesakās ŠEIT !
Ši būtu pēc skaita jau 5 , parasti pasākums tradicionāli notiek Jūnija sākumā Pie Ventas kādā no kempingiem , ŠOGAD piedāvājumi vakanti priekšlikumus LĪDZU !
Olis Lunis Dolldia ERA
Hi hi, mani jau automātiski pieskaitījāt? Datumi jūnijā der jebkuri no nosauktajiem. Organizēšanai laiks arī atradīsies. Tikai nav ne jausmas, kas jādara Runājot par vietu - tas kempings Ventaskrasti , kur pērn bijām, bija dikti feins viesunamiem.lv...
PIEVIENOJOS , pietam tur netālu līdz Kuldīgai , Ventspilij visādam Pilīm un Stavkrastiem Jūrkalnei , Užavai un visām citām GARŠĪGĀM interesantām vietām Organizē vienkarši , jāzvana uz Ventas Krastem jāsaka ka PIRTS + Teltsvietas + kāda mājiņa Pirts + Teltsvietas 100%
CerambyX:Ja kāds mani 'savāktu' no Šlīteres Ceļotāju dienu kukaiņu foto-plenēra pēc 16iem tad varētu pat 2.-3. jūnijā piedalīties
Oi vecais tas nu tev pašam jārunā ar tiem kas caur Ventspili brauc , parasti galvenā massa caur Kuldīgu velk/ Istenībā gaidi kad Pelles ķersies pie "Bīdīšanas" viņa te vissu sariktēs.
Oi vecais tas nu tev pašam jārunā ar tiem kas caur Ventspili brauc , parasti galvenā massa caur Kuldīgu velk/ Istenībā gaidi kad Pelles ķersies pie "Bīdīšanas" viņa te vissu sariktēs.
Man pasākums pie Šlīteres bākas notiksies - ja nu kāds uz Peļļu Pirti braucot izdomā 'apceļot Kurzemi' un ietrāpīsies tur tuvumā, tad jau būtu baigi feini Bet nu nāks laiks tuvāk, tad jau manīs kas un kā
Riebiga:Da pagāšgad tieši tā bija.. Taa ka labaak peec tam... JA ir tad ir!
Kā, Tu samaksāji, bet neatbrauci?
Jap , tā gadās katru reizi , tāpēc ir "Dalības nauda" pietiekami maza lai cilvēkiem negadās pārsteigumi ka pēkšņi 2x vairāk jāmaksā tāpēc ka kāds nav pratis saplānot savu laiku vai "Pārdomājis " aizņēmis gultu utt. Maza nauda liels bars "Kolektīvs" pasākums . Kad vēl pratīs kooperēties samesties busiņiem tad vispār būs ZELTA DZĪVE un lētucis pilnīgs. MANS ieteikums KOOPERĒJIETIES īrējiet busus vai Kemperus būs PAVISAM lēti un izdevīgi !
Piesakos, pagaidām izskatās, ka tieku. Ja tā, tad noteikti arī paņemšu līdzi loriņus, la var fonā Barbarstreizandi pagrabināt. Pagājušā gada jaunatklātie vokālie talanti atkal varēs iepriecināt auditoriju ar gaumīgu karaokes izpildījumu