forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 12
  11. 13
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.12 13:29
 citēt
Sendra:Nu jā, katru gadu mēs savācamies pie Spices Bowling centra. Varam arī šogad. Laiki - kā novienosimies. Vai nu agrāk (piem 6:00) vai nu vēlāk (piem 8:00 vai 9:00).

Nu lūk, 8:00 man jau liekas daudz pieņemamāk.
Haiduk Tu no kuras vietas centrā startēsi? Varbūt varu tik līdz Tavam auto braukt nevis līdz Bolero?
Manuprāt, pie šodienas degvielas cenām mazāk par Ls10.00 no deguna jau nu nekādi nesanāk. It sevišķi ja gribas vēl šur tur pa kreisi aizlaist...
Publicēts: 24.05.12 13:31
 citēt
Varu papildus 5 olas novārīt.
Zupas saraksts jāpārskata, lai nesanāk, ka uz kādu sastāvdaļu pierakstījies, kāds kas nemaz neatbrauc...
Publicēts: 24.05.12 13:36
 citēt
Sendra:Un, jā, parasti kad vienā mašīnā brauc vairāki, tad līdzbraucēji piemet šoferītim (mašīnas īpašniekam) moņei moņei par benžu. T.i. no 7 līdz 10 Ls no deguna. Kā nu kuram tā mašīna rij.
Haidukam rijot pa dārgo :( mēģināšu izkratīt krājkasīti.

Un tā ka meitenes brauktu pa freju - nu nez. Līdz šim ne es, ne man zināmie apkārt tā nav darījuši. Varbūt ne tajās kompānijās un ne ar tiem cilvēkiem tusēju :D varbūt jāuzmeklē :D man ar gribētos pa freju :haha:

Sameklē vēl divus, un būs 8 ( līdz peļukam, ja neviens viņu no Ventspiels nepaņems varu sešus, pašlaik ir četri)..
ko darīt, ja 3,8 l motors un 4x4
Publicēts: 24.05.12 13:42
 citēt
ar Pelli šodien runāju ka es viņu varētu paķert uz pasākuma vietu
Publicēts: 24.05.12 13:43
 citēt
Traktorz:ar Pelli šodien runāju ka es viņu varētu paķert uz pasākuma vietu

uz abām pusēm, vai tikai uz vienu :D
Publicēts: 24.05.12 13:46 labots
 citēt
Ā, starp citu, par izbraukšanu- tradicija jāturpina- 6:oo, jo pa ceļam laiks tā skrien, ka tomēr uz vakara pusi gribās pelli satikt, nevis otrā rītā :):):)
Parasti šāds brauciens, naf ātrumgonkas, bet kult-tehn-masu-pasāciens, kurā vienīgais es nevarēsu ogu mest :P
Publicēts: 24.05.12 13:47
 citēt
pelle:
pelle:Aukstā zupa

redīsi - Sabulis
kefīrs vai paniņas - metrapole
vārītas olas - ...
vārīti kartupeļi - Sendra
desa - krnls
gurķi - ERA
dilles un lociņi - ...
6 vasaras - Oliss

spainis zupai, lielā karote, plastmasas šķīvji, salvetes - pelle

paņemšu lokus, dilles
Publicēts: 24.05.12 14:10
 citēt
Haiduk, pagājušo gadu mēs tikāmmies 8:00 :) (ja pareizi atceros) aizpagājušo 6:00. Bet principā piekrītu, ka jo agrāk izbrauc, jo labāk.

Sabuli -nāksies vien slinkumu mest pie malas ;)
Publicēts: 24.05.12 14:11
 citēt
3. Haiduks (Rīga)- 1 brīva vieta, līdzbraucēji - pelle, Sabulis, Senders, Sendra, Lunis

Haiduk, rādās, ka Tev ir tikai viena vieta brīva :big_smile: Ja pelle ne ar mums, tad divas.

PIESAKĀS, KAS VĒL NAV ATRADUŠI KURĀ MAŠĪNĀ BRAUKT!
Publicēts: 24.05.12 15:07
 citēt
Sendra:3. Haiduks (Rīga)- 1 brīva vieta, līdzbraucēji - pelle, Sabulis, Senders, Sendra, Lunis

Haiduk, rādās, ka Tev ir tikai viena vieta brīva :big_smile: Ja pelle ne ar mums, tad divas.

Paņem Bzh citādi nabadziņš ar veļuku mīsies
Publicēts: 24.05.12 15:21
 citēt
Sendra:Haiduk, pagājušo gadu mēs tikāmmies 8:00 :) (ja pareizi atceros) aizpagājušo 6:00. Bet principā piekrītu, ka jo agrāk izbrauc, jo labāk.

Skaidrs, būs agrs rīta cēliens...
Vai Lunis tiks tik agri uz Rīgu?
Publicēts: 24.05.12 15:42
 citēt
Sabulis:
Sendra:Haiduk, pagājušo gadu mēs tikāmmies 8:00 :) (ja pareizi atceros) aizpagājušo 6:00. Bet principā piekrītu, ka jo agrāk izbrauc, jo labāk.

Skaidrs, būs agrs rīta cēliens...
Vai Lunis tiks tik agri uz Rīgu?

Lunis ir vienīgais kas māk teleportēties laikā un vietā :D
Publicēts: 24.05.12 15:48
 citēt

Sandru, man liekas, ka Tev biku sajuka - aizpagājušogad, tikāmies 7:00 nevis 6:00 ;) Man arī būs pagrūti tikt līdz Spicei uz 6:00, jo pirmais autobuss ir tikai ap 6-iem, par mikriņiem nemaz nerunājot :amazing:
Publicēts: 24.05.12 15:56 labots
 citēt
Oliss:
Sendra:3. Haiduks (Rīga)- 1 brīva vieta, līdzbraucēji - pelle, Sabulis, Senders, Sendra, Lunis

Paņem Bzh citādi nabadziņš ar veļuku mīsies

Muļķis.
Katrs gūst baudu kā grib.. Cits sperot gaisā visādu drazu, cits rīvējot dibenu.. :D

P.S. Ja būs sūdīgs laiks, Bzh brauks ar savu mašīnu. Tā lētāk.. :)
P.P.S. Paldies, Pelle :)
Publicēts: 24.05.12 15:56
 citēt
ERA:

Sandru, man liekas, ka Tev biku sajuka - aizpagājušogad, tikāmies 7:00 nevis 6:00 ;) Man arī būs pagrūti tikt līdz Spicei uz 6:00, jo pirmais autobuss ir tikai ap 6-iem, par mikriņiem nemaz nerunājot :amazing:

Kāpēc tev jābrauc uz Spici?????:amazing: un vēl tik agri?:amazing: ko tu tur darīsi?:amazing:
Publicēts: 24.05.12 16:00
 citēt
Oliss:Kāpēc tev jābrauc uz Spici?????:amazing: un vēl tik agri?:amazing: ko tu tur darīsi?:amazing:

Hmm, a cikos Tu plāno izbraukt? :what: Ja vari mani savākt no Imantas, tad uz Spici toč nebraukšu :face-grin:
Publicēts: 24.05.12 16:01
 citēt
Bzh:Muļķis.
Katrs gūst baudu kā grib.. Cits sperot gaisā visādu drazu, cits rīvējot dibenu.. :D

P.S. Ja būs sūdīgs laiks, Bzh brauks ar savu mašīnu. Tā lētāk.. :)
P.P.S. Protams, ja Pelle apskatīsies internetbankā ienākušos maksājumus un iekļaus sarakstā :)

Bzh, Pelle Tevi jau ir iekļāvusi sarakstā ;)
Publicēts: 24.05.12 16:03
 citēt
ERA:
Oliss:Kāpēc tev jābrauc uz Spici?????:amazing: un vēl tik agri?:amazing: ko tu tur darīsi?:amazing:

Hmm, a cikos Tu plāno izbraukt? :what: Ja vari mani savākt no Imantas, tad uz Spici toč nebraukšu :face-grin:

Nu es plānoju kaut kur ap 9.00 no mājām izbraukt, tad paceļam paņemt debru, tad tevi un vēlāk martcu.
Publicēts: 24.05.12 16:11
 citēt
Oliss:Nu es plānoju kaut kur ap 9.00 no mājām izbraukt, tad paceļam paņemt debru, tad tevi un vēlāk martcu.

Nu, labi, tad vismaz varēšu mazliet ilgāk pagulēt :bad_smile:
Publicēts: 24.05.12 16:33 labots
 citēt
uljens:

paņemšu lokus, dilles

Labāk gurķus ielieciet ar Māri kā pogājušā gadā :face-wink:
Publicēts: 24.05.12 16:38 labots
 citēt
Nu kādos 8.00 , pāgājušo gad jau konsttējām ka 8.00 PAR AGRU nu 9.00 Pie spices un miers , es gan nezinu kā es 9.00 tikšu pie spices , varu 8.30 pie Stacijas tikt . Pelle Traktors savāks , tada mēs atkla varam maukt caur Kuldigu i ceļs intresan`tak un tuvāk arī
Publicēts: 24.05.12 16:51
 citēt
Lunis:
uljens:

paņemšu lokus, dilles

Labāk gurķus ielieciet ar Māri kā pogājušā gadā :face-wink:

gan jau ka ieliks ;)
Publicēts: 24.05.12 17:13
 citēt
Nu ir sajucis man viss :D laikam biezpiens vairāk jāēd :bad_smile: Bet nu ok, domāju, ka varam tikties 8:00. Nav jau nav tas par agru. Viengadu tiešām daudz agrāk braucām, līdzarko daudzvairāk varējām pabūt un ilgāk pabildēt ;) Man jau vispār tur galā pie pelles ātrāk gribas tikt :grimace:
Publicēts: 24.05.12 17:19
 citēt
Sendra:Nu ir sajucis man viss :D laikam biezpiens vairāk jāēd :bad_smile: Bet nu ok, domāju, ka varam tikties 8:00. Nav jau nav tas par agru. Viengadu tiešām daudz agrāk braucām, līdzarko daudzvairāk varējām pabūt un ilgāk pabildēt ;) Man jau vispār tur galā pie pelles ātrāk gribas tikt :grimace:

Ar tiem sēņotājiem tu tik ātri pirtē netiksi :D
Publicēts: 24.05.12 20:05
 citēt
Izskatās, ka man būs +1 varbūt pat +2. Par pārējiem samaksāšu uz vietas. Un izskatās, ka varēšu kādam notirgot savu guļvietu...
Publicēts: 24.05.12 20:46
 citēt
Senders:Izskatās, ka man būs +1 varbūt pat +2. Par pārējiem samaksāšu uz vietas. Un izskatās, ka varēšu kādam notirgot savu guļvietu...

Tu nebeidz pārsteigt...
Publicēts: 24.05.12 23:03
 citēt

Latviski māki manu tekstu lasīt!!! Teicu, ka brīvas ir divas, tad brīvas ir divas vietas :P
Publicēts: 24.05.12 23:13
 citēt
ERA:

Aizpagājušo gadu izbraucām piecos :D
... iepriekšējā vakarā :) es , Lunis un pelle :D
Publicēts: 24.05.12 23:16
 citēt
Vispār , konkrēti par visu sākam ar pirmdienu :)
Laiks, cikos startējam, kas brauks, kas ies un t.t. ā un kas dibenu rīvēs :D
Publicēts: 24.05.12 23:21
 citēt
Haiduks:Vispār , konkrēti par visu sākam ar pirmdienu :)
Laiks, cikos startējam, kas brauks, kas ies un t.t. ā un kas dibenu rīvēs :D

un ko darīsi tu??? :amazing::exciting::money:
Publicēts: 24.05.12 23:24
 citēt
Iedzeršu alu un iešu gulēt :D, pēdejā laikā nepatīt te dumības lasīt :P
Publicēts: 24.05.12 23:42
 citēt
olas, olas, olas. nu jā, es divas varu paņemt. man vienmēr divas līdz.
Publicēts: 24.05.12 23:49
 citēt
Pie manis var pieplusot vēl vienu cilvēku sarakstā klāt! :)
Publicēts: 24.05.12 23:54
 citēt
susurs:olas, olas, olas. nu jā, es divas varu paņemt. man vienmēr divas līdz.

un tu pats tam tici :D
Publicēts: 25.05.12 00:11
 citēt

Varbūt Tev līdzi ir arī desa, ne tikai olas.. :)
Zupai vajadzēja arī desu... :)
Publicēts: 25.05.12 00:52
 citēt
Bzh:

tur jau tā lieta, ka zupai vaiga desu, nevis bērnu minicīsiņus :D
Publicēts: 25.05.12 00:53
 citēt
Haiduks:

Haiduk, kur šitādu nobildēji? Kas bija vidējais, kas barell rollus grieza?
Publicēts: 25.05.12 07:45 labots
 citēt
Sapper:
Haiduks:

Haiduk, kur šitādu nobildēji? Kas bija vidējais, kas barell rollus grieza?

Noteikti , ka kaut kāda turbolence. Ko tādu tikai 1x esmu redzējis :)
... droši vien, ka tukša riepa :D
Publicēts: 25.05.12 08:44
 citēt
Sapper:
Bzh:

a kā Tu zini, kas pa izmēriem ir susuram? :D Mēs kaut ko nezinam, Sapper? :exciting::haha:
Publicēts: 25.05.12 09:19
 citēt
Sendra:
Sapper:

a kā Tu zini, kas pa izmēriem ir susuram? :D Mēs kaut ko nezinam, Sapper? :exciting::haha:

Ja jaf raksta, tad jaf zin... parasti Sapper nekad neatbīlst ZD :D
... bet interesi Sendrai ir uzsitis, būs vien susuram jāveic demonstrējumi :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10