Sendra:Nu jā, katru gadu mēs savācamies pie Spices Bowling centra. Varam arī šogad. Laiki - kā novienosimies. Vai nu agrāk (piem 6:00) vai nu vēlāk (piem 8:00 vai 9:00).
Nu lūk, 8:00 man jau liekas daudz pieņemamāk. Haiduk Tu no kuras vietas centrā startēsi? Varbūt varu tik līdz Tavam auto braukt nevis līdz Bolero? Manuprāt, pie šodienas degvielas cenām mazāk par Ls10.00 no deguna jau nu nekādi nesanāk. It sevišķi ja gribas vēl šur tur pa kreisi aizlaist...
Sendra:Un, jā, parasti kad vienā mašīnā brauc vairāki, tad līdzbraucēji piemet šoferītim (mašīnas īpašniekam) moņei moņei par benžu. T.i. no 7 līdz 10 Ls no deguna. Kā nu kuram tā mašīna rij. Haidukam rijot pa dārgo mēģināšu izkratīt krājkasīti.
Un tā ka meitenes brauktu pa freju - nu nez. Līdz šim ne es, ne man zināmie apkārt tā nav darījuši. Varbūt ne tajās kompānijās un ne ar tiem cilvēkiem tusēju varbūt jāuzmeklē man ar gribētos pa freju
Sameklē vēl divus, un būs 8 ( līdz peļukam, ja neviens viņu no Ventspiels nepaņems varu sešus, pašlaik ir četri).. ko darīt, ja 3,8 l motors un 4x4
Ā, starp citu, par izbraukšanu- tradicija jāturpina- 6:oo, jo pa ceļam laiks tā skrien, ka tomēr uz vakara pusi gribās pelli satikt, nevis otrā rītā Parasti šāds brauciens, naf ātrumgonkas, bet kult-tehn-masu-pasāciens, kurā vienīgais es nevarēsu ogu mest :P
Sendra:Haiduk, pagājušo gadu mēs tikāmmies 8:00 (ja pareizi atceros) aizpagājušo 6:00. Bet principā piekrītu, ka jo agrāk izbrauc, jo labāk.
Sabuli -nāksies vien slinkumu mest pie malas
Sandru, man liekas, ka Tev biku sajuka - aizpagājušogad, tikāmies 7:00 nevis 6:00 Man arī būs pagrūti tikt līdz Spicei uz 6:00, jo pirmais autobuss ir tikai ap 6-iem, par mikriņiem nemaz nerunājot
Sendra:Haiduk, pagājušo gadu mēs tikāmmies 8:00 (ja pareizi atceros) aizpagājušo 6:00. Bet principā piekrītu, ka jo agrāk izbrauc, jo labāk.
Sandru, man liekas, ka Tev biku sajuka - aizpagājušogad, tikāmies 7:00 nevis 6:00 Man arī būs pagrūti tikt līdz Spicei uz 6:00, jo pirmais autobuss ir tikai ap 6-iem, par mikriņiem nemaz nerunājot
Kāpēc tev jābrauc uz Spici????? un vēl tik agri? ko tu tur darīsi?
Bzh:Muļķis. Katrs gūst baudu kā grib.. Cits sperot gaisā visādu drazu, cits rīvējot dibenu..
P.S. Ja būs sūdīgs laiks, Bzh brauks ar savu mašīnu. Tā lētāk.. P.P.S. Protams, ja Pelle apskatīsies internetbankā ienākušos maksājumus un iekļaus sarakstā
Nu kādos 8.00 , pāgājušo gad jau konsttējām ka 8.00 PAR AGRU nu 9.00 Pie spices un miers , es gan nezinu kā es 9.00 tikšu pie spices , varu 8.30 pie Stacijas tikt . Pelle Traktors savāks , tada mēs atkla varam maukt caur Kuldigu i ceļs intresan`tak un tuvāk arī
Nu ir sajucis man viss laikam biezpiens vairāk jāēd Bet nu ok, domāju, ka varam tikties 8:00. Nav jau nav tas par agru. Viengadu tiešām daudz agrāk braucām, līdzarko daudzvairāk varējām pabūt un ilgāk pabildēt Man jau vispār tur galā pie pelles ātrāk gribas tikt
Sendra:Nu ir sajucis man viss laikam biezpiens vairāk jāēd Bet nu ok, domāju, ka varam tikties 8:00. Nav jau nav tas par agru. Viengadu tiešām daudz agrāk braucām, līdzarko daudzvairāk varējām pabūt un ilgāk pabildēt Man jau vispār tur galā pie pelles ātrāk gribas tikt
Aizpagājušo gadu izbraucām piecos ... iepriekšējā vakarā es , Lunis un pelle