Senders:P.S. Haidukam. Sakarā ar plāna maiņu par braukšanas sastāvu, es izrakstos no līdzbraucēju saraksta.
Hee, hee, nu, kā tur bija ar to tavu prātuļošanu par tīkamākas kompānijas izvēlēšanos no Haiduka puses, ej izlabo no Haiduks uz Senders ... tāpēc es vienmēr saku- solos atturīgi. Visa plānošana ir uz beidzamajām dienām, kad ir konkrētība! Bet tas labi, tagad man ir vēl 3 vietas brīvas , būs kur somas salikt :P
fotoreinis_lv:Piesakos es +1, telts vieta, ar auto, brīvas divas vietas!!!
Sestdiena, Luņa laiks , sākam atskaiti- 7 Tagad rakstām konkrēti... Sendra, tu kā aukstās zupas karaliene novadi, kas jāņem, lai laba zupīte sanāk... tomēr jubilejas- 5 - gads Par mani... sakarā ar to, ka Lunis nemāk atrast vilcienu, pirmā iekāpšana 9:oo pie Zinātņu akadēmijas (Turgeņeva iela)- tad maršruts- Spice, gar krūmiem, pirms Jūrmalas tilta uz Ventspils pusi pagriežamies. Pašlaik braucēji Lunis , Sabulis un ar dziesmu Stundu stāvu domādama Sendra domā pie kura kāpt
Sabulis:Kursh te moderē tekstus? Vajadzētu Pelli iznjemt no Haiduka saraksta, jo vina ir pie Traktorz... ssavadak tā nesaprotami, ka Peļuks 2 sarakstos
Haiduks:Sestdiena, Luņa laiks , sākam atskaiti- 7 Tagad rakstām konkrēti... Sendra, tu kā aukstās zupas karaliene novadi, kas jāņem, lai laba zupīte sanāk... tomēr jubilejas- 5 - gads Par mani... sakarā ar to, ka Lunis nemāk atrast vilcienu, pirmā iekāpšana 9:oo pie Zinātņu akadēmijas (Turgeņeva iela)- tad maršruts- Spice, gar krūmiem, pirms Jūrmalas tilta uz Ventspils pusi pagriežamies. Pašlaik braucēji Lunis , Sabulis un ar dziesmu Stundu stāvu domādama Sendra domā pie kura kāpt
Jaaaaaaaaaa!! 80.30 Pie Zinātņu Akadēmijas un ~9.00 būsim pie spices
Oliss:Es domāju ka Lunis vienu reizi gadā varētu pavadīt nakti Rīgā, lai var izbraukt 6.00 no Rīgas
Ja es NAKTI pavadīšu kādā no saviem Rīga dzīvokļiem BAIDOS brauciens man izpaliks , man tur visusr tādas SALDAS īrnieces Studentītes no Laukiem Ja pie seņčiem baidoss šie mani nožmiegs , neesmu kādu gadu ciemos biis Pat jaunāko mazbērnu atrādījis .
Oliss:Es domāju ka Lunis vienu reizi gadā varētu pavadīt nakti Rīgā, lai var izbraukt 6.00 no Rīgas
Ja es NAKTI pavadīšu kādā no saviem Rīga dzīvokļiem BAIDOS brauciens man izpaliks , man tur visusr tādas SALDAS īrnieces Studentītes no Laukiem Ja pie seņčiem baidoss šie mani nožmiegs , neesmu kādu gadu ciemos biis
Lunis:Ja es NAKTI pavadīšu kādā no saviem Rīga dzīvokļiem BAIDOS brauciens man izpaliks , man tur visusr tādas SALDAS īrnieces Studentītes no Laukiem Ja pie seņčiem baidoss šie mani nožmiegs , neesmu kādu gadu ciemos biis Pat jaunāko mazbērnu atrādījis .
Ja saldas studentītes tevi var atturēt no braukšanas, tad gan Tev vājs raksturs....